trettionde

Alltså, vad är det här för väder? Det är första december imorgon och det är fan arktis ute. Jag kan nu konstatera att denna vinter inte kommer bli varm. Jag längtar redan till våren. Det är så härligt på våren, när man får börja klä av sig!

Nu fick jag just en sån där känsla av att saker och ting kommer ordna sig. Vi får väl se hur länge det håller. Men för nu är jag nöjd med det. Jävlar vad man oroar sig i onödan för allt fanskap.

Imorgon får jag nycklarna till lägenheten! tihi, ska dit och dona lite. Tanten som hade bott där innan hade klistarat dit sånt där grej i lådorna, motiven var av äpplen och blommor.... Tror inte det va. Det kommer ryka. Men det kommer säkerligen inte bli snyggt att rycka bort det så jag var ju tvungen att köpa vit sån där, fan inte billigt! Vad är det med kärrningar och blommor? Småblommigt dessutom, överallt, serviser, porslin, tapeter, sängkläder... ja you name it!

Hoppas på att jag också kommer att hitta nya skåphandtag! Mycket som ska ändras på.. Tror jag ska slå en pling till tony och be han komma förbi och se mina olika målningsprojekt! Man måste ju få en expert som hjälper en.. haha.

Nej nu blir det satc

PUSS

tjugoåttonde

När jag for från david så har jag ju inte haft något internet, förns nu! Så därför har jag inte hört av mig. Men nu har jag internet, förhoppningsvis!

Tihi, på Onsdag är der dags! då flyttar jag. Eller jag börjar i varje fall. Har börjat med skorna, två kartonger blev det. Och vet ni? Det känns som om det kommer gå lätt att flytta! Men jag lär ju ångra att jag sagt det där.

Var i varje fall på stan idag. Kallt och jag vet inte om det var så kul bara en jäkla massa folk överallt. Men det blev i varje fall middag hos emmeli och tacos stod på menyn. Nu är jag ensam igen och jag vet inte vad jag ska göra för att fördriva tiden.. Men det återstår ju att se.

Nu, tv

PUSS

tjugosjätte

Dag 6

Min dag


Oj. min dag har inte varit så spännande. Vaknade först vid 1o men somnade om och sov till 12. Typiskt va? Började min dag att kolla på en film, John Tucker must die! haha. Sen har jag inte gjort så mycket, varit ut med zelda. Lagade inte ens mat idag. Jag och david tänkte samma sak, frasses! haha. Så det fick blir hambis idag. Annars då? Har som sagt haft en helvets dag sett till magen, men jag har sopat av bilen i alla fall. Kört in den i davids garage så det ska vara behaglig imorgon. Såg lite robinsson och så har vi duschat, och nu ligger vi i sängen. David sover redan.


Haha, alltså david sa det bästa någonsin idag! Vi pratade om att folk ofta får fel uppfattning om hur man egentligen är. Tydligen tyckte folk förut att david var dryg och så vidare. Så jag frågade liksom: Så folk har sagt det till dig? ja sa han då, han menar på att oftast blir man ju motbevisad och då vågar man ju säga sanningen, vilket i och för sig är sant. Men hör nu på det här:

 

David: Det var ju som när jag träffade dig första gången, du var ju som en liten snorkfröken...

Jag: HAHAHAHA, visst var det där det bästa jag hört?

 

Alltså så jävla roligt! Men en sak ska ni veta om mig. Ofta låter jag arg då jag inte är det. Hatar det men så är det bara, känner man mig så vet man ju att det inte är så. Men jag verkar framstå som värsta haggan. I många fall kanske det är så men oftast inte. Förstår liksom inte varför det blir så. Det var en gång en lärare som sa till mig att jag inte kan ta att andra har en annan åsikt än mig? Liksom, vafan var det för påstående? Jag älskar ju att diskutera och för att kunna göra det måste man ju hitta någon som tycker annars än en själv. Jag kan lova att jag uppriktigt blev förbannad för sån är jag verkligen inte! Förstår inte varför det blir så. Men då vet ni, jag är faktiskt ingen hagga dom flesta gångerna.

 

Så där ja, nu har här nedan ser ni vilka jag har betat av. Imorgon blir det lite jobbigt, men jag tror jag berättar när det är dags.

 

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Godnatt

PUSS

 



tjugofemte

Ligger nu i sängen och vilar. Idag är ingen bra dag för min mage tjorvar. Så det blir att hålla sig hemma. Blir så fruktansvärt trött och illamående när magen tjorvar. Så då placerar jag mig i sängen och vilar en stund.

Börjar bli så trött på magen och att det aldrig blir någon fason på det hela. Jag blir dessutom frusterade när jag förmodligen kommer måsta vänta till januari med nästa undersökning. Det är nästan så att jag gett upp hoppet. Nu har jag ju format mitt liv efter min mage. Helt sjukt men sant. Jag kan säga att det har helt enkelt blivit en vardag. Det är ju hemskt men efter ett år, vad kan man göra? Jag har ju fått omforma livet efter magen då det är den som styr.

Det värsta med allt är alla dom där vardaliga sakerna som gör det hela svårt. Att få ångest av att gå på stan, eller så enkelt som att hälsa på hos någon. Bara det ger sån frutanvärd ångest och det är det som är det värsta, såna där enkla saker som man aldrig tänker på. Att bara vara på jobbet är nog svårt, och vara ensam på jobbet vilket vi är ibland, är helt uteslutet. Det finns så mycket jag skulle kunna berätta men jag vet inte om jag ids ens. Blir bara trött av att tänka och prata om det här.

Fast det är ganska bra att ha mig ibland även om jag tror att det blir jobbigt för min omgivning också. Men jag har tamefan tabletter för allt, och dessutom har jag med mig dom! Det är jävligt bra! You name it, jag har någon lösning på det hela. Även om david inte tror på tabletter så tvingar jag honom att ta dom, för det fungerar ju!

Jag älskar tabletter, helt underbart att man kan börja må bra av att svälja ett liter piller. Helt sjukt bra! David trodde jag skoja när jag visade vad jag tar dagligen i tabletter. Jag äter 3 minifom om dagen och så tar jag en del vitaminer och ofta händer det att jag måste ta för illamående eller imodium, så det blir en del. Och jävlar vad van man blir av att svälja tabletter. Ofta glömmer jag ju att ta tabletter under dagen så då tar jag alla på en gång (inte så bra jag vet, men bättre än att inte ta dom alls va?) Då blir det tre minifom, dom är ganska stora. Från början kunde jag bara svälja en. Men nu tar jag tre och så tar jag en vitamin av varje så två till + att p-piller ska ner. Så 6 tabletter utan problem. nej, nu ska jag ta och titta lite på tv

Kommer göra min utmaning senare ikväll, dagen är ju inte över än.

PUSS

tjugofemte

Nu har jag och david firat mitt körkort... Eller nå. Gjorde i varje fall potatisgratäng, sallad och fläskytterfile till middag. Tycker att man under vardagarna gott och väl får äta god mat. I sverige är vi allt konstiga, för under veckorna får man minsann inte äta speciell mat och man får minsann inte ta sig ett glas vin. Fuck sverige säger jag då.

Vi åt god mat och vi har druckit vin! Var in på systemet tidigare idag och köpte en grej jag skulle ha, visade sig senare att davids vin som har beställt har kommit... haha, jag dog när jag hörde det, motörhead shiraz... hahaha. jaja. Och då köpte vi faktiskt såna dära små vinklaskor, jag dricker typ bara black tower. Är ju perfekt att ha en mindre flaska, det blev typ två glas. Det är inte så ofta jag riktigt dricker, och då vill jag inte bli full på vin.. haha. Så en hel flaska är ju för mycket, om man inte vill bli full. Men då har vi ju löst det problemet.

Och förresten, bakade idag också, dagen till ära! Gjorde chokladbrownies med cocosflinger på. Ni vet såna där kakor, råååå goda blev dom då i varje fall.

Har nog bestämt mig för att jag börjar bege mig hemåt på fredag. Det känns lite som vad ska jag hem och göra? det finns ju inget som har och göra där. Förutom att jag ska betala mina räkningar.. Så på fredag anländer jag till öjebyn.
Och vet ni vad som händer på onsdag?! Jag flyttar! Kommer bli så jävla skönt!

nu, lite tv sen sova

PUSS


tjugofjärde

Dag 5

Vad är kärlek?

Alltså jag vet inte om jag vill svara på den här. Eller rättare sagt om jag kan svara på den. Man kan ju inte definera kärlek. Det går ju inte, känslor går ju inte att sätta ord på. Men däremot finns det ju olika sorters kärlek. För det första så finns det ju kärleken till sina föräldrar, och min kärlek till david. Sen i framtiden får jag väl vet hur det känns när man får barn.
Men vet ni vad, alla som läser det här vet ju hur kärlek känns. Jag orkar faktiskt inte påbörja något som ändå inte kommer beskriva hur det känns.

nu ska jag drömma mig vidare på ikea.se

PUSS

tjugofjärde

Vet ni vad jag gjorde för två år sedan på den här dagen?! nej, hur ska ni kunna veta det, eller ens komma ihåg det. Men det var så att jag klarade faktiskt körkortet! Den 24 nov 2008 var det orkan ute och jag hade min uppkörning! Det var inte några jävla kulingvindar här inte, jag snackar om en riktig jävla orkan. Ni ska veta när jag skulle ut på e4an. Det hade fan drevat överallt, alltså det var hemst. Men det gick ju bra för jag klarade det ju. Så idag ska jag och david fira lite. Hur vet jag inte än, får fundera på det.. Men det är ju lätt värt att fira då prövotiden är ute! tihi. Och vet ni vad? Jag har ännu aldrig blivit stoppad av polisen. Inte ens en endaste liten gång. Helt otroligt... bara för att jag sagt det nu kommer det ju att hända!

I varje fall... Hittade en grej jag funderar på att önska mig i julkapp, har ju bestämt mig redan för ett par duntofflor då dom jag har börjat gjort sitt. Men nu ni, ännu bättre än duntofflor.. Tofflor med skaft som man värmer i mikron! kan det bli bättre? Tror inte det va.. Och dom var ju grymt snygga också.. iiihh!


Tror jag ska stänga ögonen nu! Min bejb sover för längesen, haha, ni skulle ha hört igår.. helvets vad han snarkade! Dock vände han sig på sidan då jag skulle sova så han slutade. Men det var helt sjukt alltså! Och zelda hon snarkar redan. Tillhör inte ovanligheten om ni trodde det. I med öronpropparna och blunda.

Godnatt.

PUSS

 



tjugotredje

Dag 4

Det här åt jag i dag:

Frukost/lunch:  En ny pirog jag aldrig testat tidigare, den smakade taco. riktigt god faktiskt. Sen en kexchoklad på det.
Middag:  Spagettilåda! Supergott och superenkelt! Kan lägga upp recept någon dag.
Kvällsfika: Vi får väl seom det blir något sånt, kanske lite popcorn till filmen vi ska se!

Tyvärr är väl mina matvanor kanske inte dom roligaste... Kanske blir en bättre utmaning imorgon.

PUSS

tjugoandra

Jag fuskar lite med utmaningen.. ha. Men jag har saker att skylla på.. Igår var vi i alla fall på källan och badade och åt mat. Riktigt mysigt! Annars blev det rätt lugnt, lite räkmackor på kvällen och harry potter sen blev det sängen. Helt sjukt hur trött man blir av att bada. Om jag får såna vilddjur som jag har till syskonbarn ska jag fara och bada med mina barn hela tiden, så dom blir lugna! Men jag hade ju tänkt jämna ut den här pojkstarka trion med en flicka! Helst ska hon lägga pärlbrickor och leka med barbies! Det hade väl varit fantatiskt? Det vore faktiskt lite tragiskt om alla vi fick pojkar, förlåt men det är sant. haha. Nej nu hamnade jag ju i något helt annat än vad jag skulle göra. jaja.

Så där ja, nu kör vi dag 3!

Mina föräldrar


Jag kan väl börja med min kära mamma, född 1960 born and raised i abborrträsk. Min pappa föddes nästan exakt ett år senare alltså 1961. Om jag inte minns helt fel var det väl på högstadet dom först blev ett par, men eftersom mamma var ett år äldre så höll det väl inte så länge, han kunde gott och väl växa på sig nått år. Sen när dom exakt blev tillsammans på riktigt vet jag faktiskt inte. Men 1984 kom lisa till livet i varje fall, 1986 kom emmeli och jag tror att dom 1988 gifte sig.. Det innebär att dom nu varit gifta i 22 år. Minns jag inte helt fel flyttade dom till öjebyn 1989 till huset där jag växte upp. Efter en del tjat från min pappas sida så kom jag till livet, hoppet om en pojke var då borta då det blev en Isabelle och inte en Fredrik. Sen har väl tiden bara gått. Det var inte förns 2006 dom "fick sitt liv tillbaka" då jag var den sista som flytta ut.. om man nu får säga så.... Jo, det får man fasen göra.

Inte för att skryta men jag hoppas jag lyckas uppfostra mina barn på samma sätt som mina föräldrar uppfostrat oss. Jag säger inte att jag är exemplarisk men dom har verkligen gett allt för oss. Alltid satt oss barn i först och det värdesätter jag mycket.

Det är ganska fränt att när man själv blir typ vuxen och får perspektiv på livet hur mycket man uppskattar sina föräldrar. Det är å andra sidan ganska synd att när man är barn/ungdom så fattar man det aldrig, man verkar fasen inte ha förmågan att tänka på det sättet, eller uppskatta det dom gör. Helt sjukt. Man gick mest runt och tänkte så störda dom var. Så är det ju. Det är ju hemskt när man tänker på hur man varit. Men jag är väldigt tacksam för att marie-louise och ronny är mina föräldrar! För vad som än händer är det dom som kommer stå kvar, det är dom som accepterar mig precis som den jag är. Även om jag än idag är pain-in-the-ass, för det vet jag att jag är.

Och tänk att jag vågar prata med dom om vad som helst, you name it, allt! Även om jag inte gör det så kan jag det! Och hur fasen får man sina barn att lita på en så mycket? Det skulle jag gärna vilja veta, för jag vill att mina barn och jag ska ha samma relation.

Oj, blev ett väldigt långt inlägg.. haha. men jag skulle kunna skriva i en evighet om det här, men jag tror jag sätter punkt nu.

PUSS

tjugonde

oj, nu ligger jag efter med utmaningen. Men till mitt försvar har jag inget internet hemma. Men jag tror vi kör vidare nu!

Dag 2! Min första kärlek.

Min första kärlek träffade jag i början på 2006. Då var jag 15 år. Kan väl också tillägga att det var en väldigt turbulent kärlek. Om man nu kan kalla det kärlek då jag större tiden inte var så speciellt kär, jag var nog med kär i kärleken än vad jag var i honom. Men visst är det ändå speciellt med första kärleken, allt är nytt och att för första gången vara tillsammans med någon under en längre tid, för att vara exakt, ett år och en månad! För er som inte vet vem jag pratar om, vi behöver inte veta, vill inte hänga ut någon som jag inte tycker speciellt bra om. För någon så manipulativ människa har jag aldrig träffat! Det började väl kanske bra, en månad eller så. Sen gick det bara utför. Allt jag gjorde var fel, allt jag sa var fel och allt vred och vände han på så att det blev mitt fel. I ett år gick jag runt med skuldkänslor för någon som jag inte borde haft. Nej fy, det var ingen fin första kärlek, men fruktansvärt lärorik! Jag kan inte heller säga att jag ångrar något för jag har lärt mig en hel del av vad jag vill och inte vill ha i mitt liv.

Jag tror det räcker så där, finns inte så mycket trevligt att berätta tyvärr..

Nu, harry potter.

PUSS

artonde

Okej, nu börjar vi med dag ett.

En liten presentation av mig själv.


Mitt hela namn är Anna Isabelle Lundberg
Jag kommer behålla mitt efternamn även när jag gift mig. (Isabelle passar inte till mycket)
Jag bor i Öjebyn och kommer förhoppningsvis alltid göra det
Just nu har jag en liten två men 1 dec flyttar jag till ett större boende
2011 kommer jag förmodligen bli sambo. Lite skrämmande faktiskt.
Jag har slutat röka två gånger och nu är jag helt fri

Jag är 165 cm
Jag har blå ögon som resten av världen
Jag har skostorlek 38 som resten av världen
Jag blir ofta less på mig själv
Jag tycker själv om att jag vågar stå upp för det jag tycker (dock verkar vissa störa sig på det, kanske för att dom aldrig vågar?)

Jag har två systrar som faktiskt är helt underbara
Jag skojar inte när jag säger mina föräldrar är dom bästa.
Jag har en mag/tarmsjukdom som jag inte vet namnet på än
Jag är en bitch på morgonen
Jag har den finaste pojkvännen
Jag jobbar på okq8 i öjebyn men börjar bli gode less
Vill börja studera
Jag hatar egentligen nyår för man har så höga förhoppningar

Jag hatar egentligen att laga mat
Jag tycker inte om att gå på bio
Jag hatar dubbelmoral
Jag har väldigt svårt för folk som pratar högt
Jag älskar att köpa nya telefoner
Jag tycker inte om nudlar

äsch, nu tror jag det räcker.

PUSS


sjuttonde

Eftersom jag brukar ha tråkiga inlägg, jag vet! Så tog jag den här listan av min kära syster! Vet inte om jag ids idag. Börjar förmodligen imorgon.

Började jobba 9 idag. Skönt. Men jag var ändå aptrött imorse. Har hunnit med att träna också. Lätt den tyngsta dagen på lääänge, jag ville bara ge upp och gå hem! Det kan bero på flera olika saker dock, ibland har man dagar då man vill lägga sig ner och ge upp vissa saker. Men det gör man ju inte, men det är skönt att få tänka tanken.

Borde knyta fast bilen också! men jaja

Detta är dom olika ämnerna

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Som sagt, börjar imorgon.

PUSS


sextonde

åh hej o hå. Håller på att lite smått dö! Har varit hos min syster och ätit smörgåstårta! Och inte nog med det, en massa fika också! Tror jag ska lägga mig ner och svimma till kl 19 då jag måste tvätta!

Har också varit på stan med med kära mor idag. Har varit på julklappssökande. Gick förvånadsvärt bra, har hittat till småpojkarna! Och har en del aning om vad jag ska greja till alla andra.

Davids present är också fixad, om än jag inte tagit hem den än, och inte betalat den. Men den är min i varje fall.

Nu är det inte länge kvar tills flytten sker! Ska börja packa ner en del saker redan nu. Jag längtar så in i nordens mycket efter att få nya grejer och faktiskt få stort!

nej, nu ska jag lägga mig ner och svimma lite.

PUSS


sextonde

Damn så skönt att få sova ut, och få sova utan öronproppar. Sry david och zelda men ni snarkar! Och vet ni vad? När jag sover med öronproppar sover jag så djupt att jag knappt orkar öppna ögonen, seriöst!

Men nu är jag vaken i varje fall, har varit vaken sen 9 men ides inte stiga upp! Senare blir det stan för att göra lite ärenden. Ska kanske föra över lite pengar? tihi.

Och senare idag blir det smörgåstårta, en av mina fina systrar fyller nämligen år! 24 år! grattis :D

Åh, nej ska leta åt en snus sen ska jag klä mig!

PUSS

femtonde

lite si och så där med uppdateringen på det här stället. Men till mitt försvar kan jag meddela att jag har umgåts med min bejb. Nu är jag dock ensam igen.

Egentligen har jag inget att berätta då det inte händer så mycket. tyvärr. jag är tråkig.

äsch, jag återkommer när jag har nått vettigt att berätta.

PUSS


trettonde

Ska snart bege mig till affären. Måste ju ha nå lunch/frukost! Vet ni vad det bästa är med vintern och speciellt helger under vintern.. Man vaknar upp, och så är det alpint på tvn! fantastiskt härligt!

Imorgon är det slalompremiär för herrarna med, och det ska bli väldigt spännande och se om bode åker. Eftersom det blev inställt i sölden finns det ju inga resultat. Och jag hittar inga startlistor för imorgon. Har dock inte letat ihjäl mig, jag får helt enkelt vänta till imorgon!

David är väl kanske mindre nöjd. Jag tror att han hellre hade sett något helt annat. Synd för han att det inte är han som bestämmer! Så fram till mars får han stå ut!

nu ska jag på affären.

PUSS

tolfte

Idag blir det nog stan en sväng! Har lite ärenden att göra då två av mina familjemedlemar snart fyller år, och farsdag på söndag. Det är bara kul med födeledagar när det är jag som fyller år... nää, nu ljög jag. Det är kul när man vet vad man ska köpa.. he.

Åh, tror jag ska ta lite julmust, det känns som lördag idag, bara för att david är här nu. Men ikväll vankas jobb men i helgen är jag leeedig!

PUSS

elfte

 

Idag har jag tänkt att storstädning står först på listan. Och det ska fasen bli så. Jag är en jävel på att dra fram grejer. Mitt vardagsrumsbord är alltid överfyllt med grejer. Senare hade jag väl tänkt att jag skulle få länge hår. Kan ju inte påstå att mitt hår är kort nu men det är inte tillräckligt långt. Och dessutom tror jag att när jag får riktigt långt hår så ska jag fylla ut med slingor.

Åh, förresten, beställde hem lite stenar för att sätta på min telefon. 1200 stycken för att vara exakt, trodde inte att det skulle räcka och det var minsann på fisens mosse. Men ca 1150 stenar senare är jag klar. otroligt hur jag kan ha tålamod med en del saker? Har fruktansvärt dåligt tålamod med det mesta faktiskt, människor framförallt. Men att sitta och limma fast pärlor på 2mm en efter en går alldeles utmärkt. Konstigt det där.

Fast jag tror att så länge jag får vara själv och göra saker för mig själv så har jag tålamod. Har ett fruktansvärt behov av att vara själv som ni kanske märkt vid det här laget. Undra hur det kommer bli när jag och david flyttar ihop? hm. Det löser sig nog.

Här är min telefon i varje fall, jag håller mig utanför bild då det inte är en vacker syn just nu.

 

PUSS


tionde

Har hållit min inomhus så mycket som jag har kunnat idag.. När det har börjat drevat i fönstren så är det fan orkan! Men, jag har faktiskt varit ute en sväng. Var förbi och hämtade några grejer som jag beställt och sedan for jag förbi emmeli. Och dessutom har jag varit och badat med lucas och alexander, mormor badade också. Lite jobbigt att hålla koll på båda två då alexander är mest under ytan och lucas kan man inte riktigt lita på än. ha. Men det gick bra.

Tänkte när jag lix var där att jag skulle fara och träna, men jag orkade fasen inte! For och hämtade en film på jobbet istället så det blir kvällens underhållning.

Håller på att färga håret också, vi får väl se hur det blir. Det verkar som om mitt hår stöter bort färgen. Flera av mina tidigare färgningar har inte hållt länge. Men min frisör sa att jag skulle testa med en toning. Men jag ides inte fara in till stan så det blev konsum, och det finns ju inte så mycket att välja på... så det blev färgning.

Imorgon hade jag tänkt plåga min mamma med att sätta in hår på mig, börjar vara ett tag sen jag hade riktigt långt hår så nu är det dags igen. Sen blir det jobb och när jag kommer hem har jag min bejb här! Det blir en riktigt lång helg för oss, riktigt härligt!

Nu: tv

PUSS

tionde

Efter jobbet igår så hämtade jag Alexander på dagis. Vi hann inte med så mycket med vi åkte bob! Eller jag drog, alexander ropade jag att skulle springa snabbare! Annars så blev det inte så mycket annat igår.

Tror jag ska gå och knyta fast bilen, så jag har nå värme i den! Inte för att jag vet om jag ska ut men den kan ju vara bra att ha i! Tror inte jag ska gå ut så mycket idag då det är orkan ute! Och då är jag seriös!

Har dessutom suttit i telefon hela morgonen. Jag får snart en hjärnblödning och då luras jag inte. Ja, det är ju ingen ide att vara arg för det hjälps ju tydligen inte.

PUSS

åttonde

Mitt avlopp är fixat. Så skönt!

Tror jag ska fira min lediga dag med en film. Men först något att äta.

Hör väl av mig senare ikväll.

PUSS

sjunde

Åh hej och hå. Nu har jag jobbar klart. tack och lov!

Men nu ska ni få höra! Igår när jag hade kommit hem från jobbet och efter jag hade kollade på en film, vid halv 12 typ. Då hoppade jag i duschen... Kan ju passa på att berätta att jag har ett badkar, när jag väl duschat klart och hoppade ut från badkaret hoppade jag ner på mitt golv.... som är fullt i vatten, ungefär 20 liter för att vara exakt. What?! Jag i paniken tar fram en hink och en handduk och (eftersom jag inte visste om det var avloppet det var fel på vågade jag inte försöka få ner vattnet där, kunde inte heller kolla förns jag fått bort allt vatten eftersom jag var tvungen att blocka bort fronten för att se vart felet var!)

I varje fall så fick jag bort vattnet efter många om och men, hällde ut allt vatten i handfatet..... helt plöstligt börjar det bubbla i toan!? Stopp i toan då... såklart. Tänkte att jag i alla fall kunde kvällspia, och inte det! Nu går jag inte på toan mer!

Ringde idag till jouren, men eftersom jag jobbade kunde dom inget göra.. Så imorgon ska jag ringa vaktmästaren! Kan inte fasen inte gå på toa!

Skönt att helgen är över! Imorgon ska jag bara vara hemma och vara med mig själv, utan att behöva lyssna på någon annan. Det är felet med att ha ett socialt jobb, man kan inte koppla bort. Man kan inte sluta prata när man känner för det och man kan inte koppla bort andra som pratar. Tyvärr. Blir som ett bakslag när man väl kommer hem. Då vill jag ha tyst och jag vill vara för mig själv. Inte alls så kul.

Nu, tv

PUSS

sjätte

Jag har inte dött, jag jobbar. Och det är såååå segt. Allt folk har bara försvunnit. Jobbade allhelgona (stavning?) förra året också och jag kan då inte minnas att det var så lite folk då! Hemskheter. Om man ska jobba 12 timmar så är det en fördel om det finns något att göra och om det finns nå folk.

Och imorgon jobbar jag lika länge. Ska tänka ut något bra att göra tills dess. Helst något som är lite långvarit också.

Satt nyss och tänkte att hadejag varit ledig i helgen hade den redan varit över. Tänk om man jobbade från morgon till kväll varje dag, då skulle livet kännas jävligt långt... dock väldigt meningslöst.

Oj ,nu kom det folk.

PUSS

femte

just vunnit en grej på tradera! thihi, ni ska få se när jag är klar med mitt projekt :) Kan bara säga att jag är inte pepp på jobb i helgen, men så är det. urk. Det känns som om helgen kommer gå över fort. Vi får väl hoppas på det.

Ikväll har jag varit med malin en sista gång innan malaysia, eller hur stavas det? Eftersom vi inte kommer höras på typ 2 månader så var det som ett litet hej då, för tillfället.

Kan inte förstå varför jag är så jävla trött idag, sov till kl 9 och sen har jag sovit en stund på soffan i eftermiddag, nu är jag dötrött och ska snart gå och lägga mig igen. Är dock hungrig. Evigt problem, visst vore det praktiskt om man slapp bli hungrig? både för det ena och andra.. nej usch nu svamlar jag bara.

Ska stänga av datorn och hoppa i sängen.

PUSS

tredje

Åhhhh, jag har hittat ett tyg jag ska använda till min mössa! Kommer inte bli billigt men vafan, det kommer bli awsome! Ingen kommer ha en sån paljettmössa, och nu ens någon vill ha en paljettmössa? tihi, jag vill.

Nu har jag också bytt header, men jag vet inte vad jag tycker om den, vi får se om jag byter igen.

Och så ska jag handla mat nu också, dock vet jag inte vad jag ska köpa, evigt problem det där med maten. URks'fk, blir tokig. Imorgon far jag hem då det vankas jobb heeeela helgen. Känner mig inte överpeppad men det får gå. Eller ja det får ju så lov att gå då man måste jobba.

Och dessutom, fan vad jobbigt det var att virka en mössa, jag tror dessutom den blev lite stor :/ Dock spelar det ju ingen roll då jag hittat exakt sånt tyg jag behöver för min mössa! IIIIHh, kommer blir spännande!

PUSS

andra

Har nu virkat klart mina vantar, dom blev faktiskt rätt bra. Gjorde blommor som jag satte fast också! he. Men nu har jag kommit på en långvarit idé, jag ska göra en mössa. Mössor är inte riktigt min grej eftersom jag bara kört på vantar och annat kraffs, men nu kör vi på en mössa. När mössan är klar ska jag fylla den med paljetter, har alltid velat ha en paljettmössa! Och inte en sån där påsig mössa som man kan köpa utan med en kondom med paljetter. Ha. Vi får väl se hur det slutar, men det kommer ta lång tid i varje fall!

Annars händer det inte mycket, virkar om dagarna därför är de det enda jag kan uppdatera up. tyävrr.

Återkommer när jag förmodligen har något vettigare att berätta.

PUSS

första

Första november idag. Nog för att dagen snart är slut.. Igår skrev jag ju att jag for till david. ja, en skräckresa utan dess like. Tog väl i lite där men. Körde ju själv eftersom att jag ska hem på torsdag. Men i varje fall så hade det ju tinat en hel del, och så frusit på det. Så det var ju spårigt nanting. For som en pingpongboll efter vägen. Dessutom är det ju bäcksvart så när man möter en bil ser man ju..... ingenting. Bara hålla i hatten och hoppas på det bästa. Men det gick bra och jag överlevde.

Idag har jag inte gjort många knop, blev så sjukt pysselsugen mitt på dagen, satt på panduro och höll på att göra en storbeställning typ. Hemma är det ju lätt för mig att få uttryck för mina pysselsug, men hos david har jag ju inga saker. I varje fall så for jag på ica efter middagen, köpte lite garn och en virknål. Snart har jag min första vante klar.

Nu, lite tv, sen sängen

PUSS

RSS 2.0