trettioförsta

Senaste

Låt du hörde: oj, det vet jag inte

Film du såg: tog just en paus från titanic

Mat du åt: korv och potatis

Kram: david

Puss: david

Känslan: ont i magen

Resa: turkiet, snart indien

Glädje: oj. vet inte

Dröm: drömmer mycket nu, det är rörigt

Person du träffade: david

Personen du pratade i telefon med: mamma

Personen du fick sms av: elin

Gången du åt 7-eleven korv: har aldrig gjort

Gången du var utomhus: igår vid halv 4 på natten

Gången hela din familj åt middag tillsammans: hm, inte så längesen faktiskt

Saken du köpte: bensin. haha

 

Allmänt:

Ska bli skoj: indien

Ska inte bli skoj att: förmodligen besöka vårdcentralen

Sparar till: ingenting egentligen

Pålägg som gäller: ost

Önskar att jag var bättre på: träna

Dagens dryck: päron saft

Vad saknar du: bara materiella saker egentligen

Tre band/artister: hm.

Vad har du gjort idag: absolut ingenting

Brukar du svära mycket: tyvärr ja

Hur tidigt stiger du upp: inte tidigt

På helgerna: pussar och kramar

Vad ska du göra ikväll: mysa!

Hur många timmar sover du per natt: många, kanske 9 - 10

Vem är snyggast i världen: bode miller, nära iallafall

Vad är det för veckodag: söndag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: david

Favoritplagg i garderoben just nu: t-shirt

Byter gärna garderob med: whitney port kanske

Byxa eller kjol: byxa

Senast utlästa bok: att älska som en porrstjärna

Mitt rum kan beskrivas som: (lägenhet) hemtrevligt

Mig själv med tre ord (just nu): skabbig, trött och klädeslös

Jag tränar: ingenting. haha

Jag ville bli när jag var liten: säkert nån stjärna


trettioförsta

Ligger i soffan med gigantiska duntofflor och myser framför tv/dator. Kan lugnt säga att jag ångrar inte att jag gick och la mig innan herren kom hem. För han kom nämligen hem kl 3.

Haha, nu blir det nog titanic. David är taggad, han går och sjunger my heart will go on. hahhaha

PUSS

trettionde

Har tråkigt och kollar på one tree hill. Kommer bli det för hela slanten ikväll.

Men nu till något helt annat. Obs, barnförbjuden text nedan.

Jag vet att många tycker att tissar är det äckligaste ordet dom vet. Så även David och jag vet mååånga fler också. Själv tycker jag väl inte heller att det är så fint men det finns ett värre. Och fråga mig inte varför jag tar upp det här, jag känner bara att jag måste. ha.

Okej, nu kommer det. Och ordet är: pulla.

Där har ni det. Det är det absolut värsta ord jag vet. Håller ni inte med? Mår nästan lite illa när någon säger det. Tissar har inte en chans mot ordet ovan. Fy.

Nej tillbaka till one tree hill

PUSS

trettionde

Ikväll blir jag ensam eftersom David ska på nån firmafest. Å andra sidan känns det lika skönt att vara hemma och ta det lugnt. Är inte på så mycket partyhumör nu för tiden. Inte så konstigt kanske?

Hoppas att det finns något vettigt på tvplay så jag kan roa mig själv under kvällen. Skulle väl tro att tv:n bjuder inte på så mycket.

Nej, nu ska jag göra annat.

PUSS

trettionde

Har absolut ingenting vettigt att säga eftersom det inte hänt något idag. Jag och David vaknade med strålande sol och tänkte att vi sovigt bort dagen eftersom att vi tänkt fara ut och pimpla om det var fint väder. Men sen steg vi upp och tempen visade sig inte riktigt vara rättvis.

Har varit ut en gång idag för att handla lite candy, så har min dag sett ut. Läst lite i en bok, vilat, facebookat och ätit. (y)

Det enda jag egentligen kan säga är att jag verkligen längtar till Indien. Åhh, det kommer bli världens äventyr, har två veckor på mig att bli brun och fin, må bra och ha underbart sällskap. Och när man börjar tänka efter är det ju bara en månad kvar, drygt. Dags att börja packa!

PUSS

tjugoåttonde

Fy vad tråkigt det var att köra idag, inte nog med det så var det jobbigt eftersom det var sjukt mycke snö överallt. Tog mig ut från min parkering idag, thank god. Men vet ni vad? Hela området där jag bor var inte skottat när jag skulle ut, klockan var då 13. Visst är det jävligt underligt? Och en annan sak, duschade i morse och sen så börjar det spruta vatten hejvildt och ja, slangen har gått sönder? Så sjukt! Det var rena pinan att duscha klart.


Igår när jag var och badade med alexander på badhuset så stog vi och bytte om och jag tog ett p-piller. Sen börjar han gräva i min väska, så jag frågar:

- Vad letar du egentligen efter?
- Jag vill också ha tuggummi!

HAHAHA, mycket roligt.

PUSS

tjugoåttonde

Förväntade mig ett oväder när jag vaknade, men vafan? Det är ju bra väder, pratade med david och där är det tydligen orkan än. Skönt som tusan. Höll för övrigt på att köra fast igår, helt seriöst. Skulle skjutsa hem kicko och stod på parkeingen utanför min dörr och dom hade inte skottat sen kl 14 igår eftersom det var lika djup snö som på min parkering.

Frågan är ju om jag ens tar mig från min parkering?

PUSS

tjugofemte

Har inte så mycket att säga. Lägger därför upp bilderna från lördag.

 

PUSS


tjugofjärde

Hade en underbart rolig kväll igår, kicko blev ju faktiskt 20. Grattis till henne! Än är det ett tag kvar till vissas födelsedag.. Gjorde en premiär på Challenge. Över förväntan måste jag säga. Drinkarna var väl inte det bästa jag druckit men i övrigt riktigt fint! Och det är roligt när det är väldigt blandade åldrar.

Lägger kanske upp några bilder under veckan, men jag lovar inget. ha.

Film nu. Cube 2.

PUSS

tjugoett

Åh, mitt visum är klart! Eller rättare sagt har ju passet kommit tillbaka med visumet i. Dock var visumet inte speciellt fint, inte som det ryska. ha, nog för att det spelar en väldigt liten roll egentligen.

Skulle in till stan idag, men jag vettefan om jag ids. Måste ändå dit imorgon så då kan jag passa på att göra alla ärenden då. Och ikväll kommer bejbi också. Jag längtar!

Kan också tillägga att magen var en jävla bitch igår. Give me some peace!

PUSS

tjugonde

Sen en viss händelse har jag börjat få en massa kommentarer från en och samma person. Och vet ni vad? det är faktiskt rätt roligt för antagligen är det något som provocerar eller något den här personen stör sig på eller kanske till och med är avis på mig? Otroligt roligt kan jag tycka.

Alla i denna värld vet ju att när man säger såna saker så är det av avund eller liknande. Sånt där höll man ju på med när man var barn, pratade skit om andra som hade något man ville ha. Det gjorde ju alla. Dom flesta växer i från det stadiet, vissa inte... tydligen.

Vet ni vad det näst bästa med det här är? Alla som kommenterar på bloggen registrerar sin ip adress och alla kommentarer jag syftar på kommer från samma adress. Hur stupid får man vara? Tydligen väldigt mycket.

Hur många från norsjö känner jag överhuvudtaget? Vi alla vet att det inte är många. Det utesluter måånga och jag vet vem det är. ha

Jag och kicko får oss iallafall ett gott skratt av kommentarerna.

God natt!


nittonde

Kan faktiskt berätta att jag har haft en rätt bra dag. Om man bortser från att jag for från david, men annars helt okej!

Gjorde ju mitt lilla avföringsprov idag, och det var bland det värsta jag gjort. Tänk då stackarna som ska göra prover? fyy.. Men så länge jag får veta vad som är galet så var det lätt värt det.

Min kära mor har bokat en tid för min rygg imorgon också. Något har hamnat rejält på sniskan i svanken. Och köra bil i 2 timmar är hemskt.

Och till alla er som inte kör 110 på e4an. PÅ E4an KÖR MAN 110! ÄR DET SVÅRT ATT FÖRSTÅ?!

Kollade även upp mitt visum eftersom att jag trodde det skulle ta sådan tid. Men hör och häpna, det var klart! Helt otroligt, fyra arbetsdagar tog det. Har inte fått det än men det borde komma innan veckans slut. Hade då inte tänkt fara till sthlm för att hämta det. ha. Just det, ska jag berätta i och med detta att jag ska till indien. Helt otroligt. 4 mars, jajemen. Kommer bli ett sjukt äventyr.

PUSS


sjuttonde

Idag har det varit lugna puckar. Vi skulle egentligen ut och pimpla men det var inte så bra väder och därför har vi bara varit hemma. En lugn helg med andra ord, inte mig emot.

Magen har väl varit så där, vi får väl se efter dagen. Ha, borde kanske döpa om min, skriver mest om magen och hur den uppför sig. haha. Har ännu inte hunnit göra min lilla laboration. Men i veckan kommer det att bli. Och jag gruvar mig.

Kan också meddela att vi ikväll ska spela bingolotto. Äntligen, som jag längtat efter min nya bil. hahahaha

PUSS

sextonde

Igår blev det en riktigt låååång dag. Jobbade ju 12 timmar och mådde lite sådär under hela dagen. Men när jag väl slutat kl 22 så for jag till skell för att hämta upp david och det blev en liten tur på olles. Men vi var väl hemma vid 1 tror jag och ögonen var TUNGA! haha.

Och idag har vi inte gjort mycket. God mat är på g iallafall, fläskfile och gratäng. Sen blev det väl lugna puckar, en film eller så :)

PUSS

fjortonde

Idag har jag haft en bra dag. Utan något att göra för en gångs skull. Skönt att bara vara ibland. Sov till 10 och sen iväg till vårdcentralen. haha. Och shit vad jag skrattade inombords.

Fick gå direkt till labbet för att ta prover och det första kvinnan säger är om jag ska göra mitt avföringsprov. Jag tittar lite konstigt på henne och säger att jag inte ens visste att jag skulle göra ett. hmm. Och så frågar hon om jag kan vänta tills jag behöver gå på toa. Och så som min mage är nu kan det lika gärna bli om 5 min eller om 2 dagar. hahahaha. Så jag kommer allstå att laborera hemma med ja.... mitt bajs.

Men jag kommer göra vad som helst för att veta vad felet är. Men det kommer inte kännas OKEJ!

Förstod också att jag skulle ta blodprov så det var bara att sätta sig ned och fram med armen. Och så ser jag att hojna tjejen tar fram 6 STORA provrör. Hon fyller dessutom dom jävlat till kanten. Helt sjukt! Jag kände mig typ dissy. Det kan ju inte vara bra? eller?

Sen har jag faktiskt bara sovit och tagit det lugnt, otroligt skönt.

PUSS

trettonde

Dagen har inte varit till belåtenhet, eller ja. Men inte början på dagen. Steg fasen upp 8 och sen iväg till bilprovning och jag blev nästan godkänd, bromsbeläggen bak skulle bytas. Men det blir då inte än på ett tag. Och tack och lov slipper jag fara dit igen.

Var också in på björnen och fick mitt vaccin, smärtfritt och det gick jävulskt snabbt också!

Har varit hos kicko hela dagen och fixat och donat, mina ögon är fyrkantiga av allt datorsittande! Och det blir inte bättre för att jag sitter här heller. haha.

Och imorgon ska jag återigen på vårdcentralen för att få göra några prover ang magen. Trodde att den hade gett sig, men nej! Inte det, börjar bli jävligt tröttsamt nu!

Nej, god natt nu.

PUSS

trettonde

Imorgon eller idag, beror ju på hur man ser det. Men för mig blir imorgon, när jag sovit klart. eller hur blev det där?
Ska iallafall på bilprovningen imorgon, och vi håller fan tummarna. Har inte tid att åka tillbaka dit och tjaffsa med en massa skit, bilen rullar ju för fasen.

Det har iallafall varit fullt upp idag, vaknade kl 9. Eller jag ställde väckaren, skulle aldrig över min döda kropp vakna 9 frivilligt. For iallafall från skogarna vid 10 och var väl hemma vid 12. For direkt och hämtade upp kicko och for till stan för att ta lite bilder. Blev även så att en rosa bikinitrosa fick följa med hem. Tror det kommer bli great!

Efter det så blev nästa destination mamma och pappa för att sen fara och simma med kicko ante och bea. Kan för övrigt lova att det inte blev speciellt mycket sim. ha.

Har fått lite mer information nu angående mina nya äventyr. Åh, jag känner mig så lycklig.

Känns som en väldigt bra start på året (bortsett från magen och alla andra läkarbesök). Har ju en underbar pojkvän och en fantastisk familj och nya äventyr som väntar på mig. Det går i rätt riktning.

Nej, nu ska jag fasen sova.

PUSS

elfte

Det här händer i din kropp när du slutar röka:
20 minuter efter sista cigaretten: 
- har ditt blodtryck och din puls gått ner till en normal nivå
- har temperaturen i dina händer och fötter återgått till det normala

Åtta timmar efter sista cigaretten:
- börjar kolmonoxidhalten i ditt blod att minska och det livsviktiga syret får mer plats
- blir du mindre trött

24 timmar efter sista cigaretten:
- har riskerna för att du skall få en hjärtinfarkt börjat minska

Tre veckor - tre månader efter sista cigaretten:
- har din blodcirkulation och lungkapacitet förbättrats så mycket att det känns lätt att promenera
- har du fått en ökad blodcirkulation runt dina ryggkotor och därmed minskat risken för ryggbesvär 
- har din hud fått tillbaka en frisk rosa ton istället för den gråaktiga

Fyra - sex månader efter sista cigaretten:
- har de skador som rökningen orsakat i dina blodkärl börjat repareras 
- är risken för att du skall drabbas av en blodpropp avsevärt mindre än när du rökte 
- har flimmerhåren i dina luftrör återaktiverats och arbetar för fullt med att "städa" dina lungor 
- har du fått minskad hosta och slembildning

Ett - två år efter sista cigaretten:
- är risken för att du skall få kärlförträngning och hjärtinfarkt hälften så stor som om du hade fortsatt att röka 
- har ditt immunförsvar blivit allmänt bättre 
- är risken för att du skall utveckla allergier och luftrörskatarr betydligt mindre

Fem år efter sista cigaretten:
- är risken för att du skall få en hjärnblödning eller hjärtinfarkt lika liten som hos en icke-rökare 
- har risken för att du skall utveckla cancer i mun, hals, matstrupe, lungor, urinblåsa, njurar, livmoderhals och bukspottkörtel minskat betydligt.

Har nu varit rökfri i snart 6 veckor vilket är super! haha, trodde jag faktiskt aldrig. Och visst lockar det, men icket. Speciellt inte efter jag läst en text som den här.

PUSS

tionde

Som vanligt dåligt med uppdateringen när jag är i skogarna, dock tror jag ni överlever. Igår var vi iallafall till stan (skellefteå) på en liten visit. Köpte lite saker som jeans och skor. Behövdes verkligen. Magen är väl sådär. Den kommer väl att vara konstig ett tag framöver. Hoppas bara att det inte dröjer allt för länge. Var ju på apoteket och passade på att fråga ang. att magen inte ger sig även fast jag fått tabletter. Fick då veta att anledningen kan vara att tabletterna är färgade och jag kan vara känslig mot färgämnena. Och det verkar då vara så eftersom att magen nu är på bättringsväg efter bara 3 kapslar! Helt otroligt.

Idag blev det faktiskt ett litet äventyr. haha! Vi for och åkte skoter en bit på sjön och sen grillade vi korv. Det var faktiskt sjukt mysig och det är underskattat att bara vara ute. Annars har vi inte gjort mycket. Gissar att det inte kommer hända mycket imorgon heller eftersom min karl jobbar och jag kommer sova LÄNGE! haha


ÅH, vad jag tycker om dig!

PUSS


femte

Har varit kritiskt läge på hörnvägen. Har haft problems med min mage, någon som är förvånad? Efter nyår så låg både jag och david. Jag låg i soffan och han i sängen och vi var inte speciellt krya. Blir för förbannat less.

Står iallafall på jobbet och sliter, hahahahah. Känns iallafall inte så speciellt kul att jobba när man mår halvpissigt, men what to do?

Fick iallafall höra good news från kicko idag. Jag hoppas det blir av. Som det ser ut nu. Kommer berätta senare ifall det blir av ;)

PUSS


första

Nu när 2009 är över måste man ju göra en lite resumé över året.


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? haha, tagit studenten
2. Höll du några av dina nyårslöften? hade inget.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? bekant, ja
4. Dog någon som stod dig nära? tack och lov inte
5. Vilka länder besökte du? turkiet
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Nej, faktiskt inte
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? PDOL
8. Vad var din största framgång 2009? Oj, kanske mina bra slutbetyg.
9. Största misstaget? finns nog inget jag ångrar direkt
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? magen har ju tjorvat utan dess like, som vanligt
11. Bästa köpet? min underbara soffa
12. Vad spenderade du mest pengar på? hemmet
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? ohja
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? haha, boomboompoow. turkiet
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? shoppat kanske
17. Vad önskar du att du gjort mindre? sovit
18. Hur tillbringar du julen? med familj i stugan
19. Blev du kär i år? OHJA!
20. Favoritprogram på TV? ingenaning.
21. Bästa boken du läste i år?
alla twilight
22. Största musikaliska upptäckten? ingen
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? en ipod. haha
25. Något du önskade dig men inte fick? icket
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? ingenting speciellt.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? tror faktiskt inte det
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? blandat
29. Vad fick dig att må bra? kärlek, familj och semester
30. Vilken kändis var du mest sugen på? bode miller, om han nu räknas som kändis. ha
31. Vem saknade du? gamla vänner
32. De bästa nya människorna du träffade? Har faktiskt inte träffat så många, men dom jag träffade var ju BÄST!


RSS 2.0