tjugoandra

men fy vilken hemsk dag! Skulle ha sovit längre än vad jag gjorde.. Har inte gjort ett jota idag, besökt lisa och matte i brist på annat, men annars har jag varit hemma.. usch.  Vill typ gå och lägga mig.

Har betalat mina räkningar också.. Vilket kändes så där, då jag hade räkningar över 5000:- nästan 6... Och då betalade david radio och tv-tjänst skiten... Verkade som om allt lyckades komma på samma gång, det är ju härligt! Man får väl nöja sig med att det kom rätt månad då jag fick ut en del... men ändå.

Hej med er. Kanske blir en film sen sängen.

PUSS

tjugonde

Long time no see! Jag har ju varit utan internet och nu har jag äntligen bytt till T3, tyvärr har jag världens kortaste sladd så jag ligger för tillfället i sängen.. David åkte till Norsjö idag och när han kommer tillbaka kommer jag att få en router, då slipper jag ligga i sängen varje gång jag ska använda datorn.

I varje fall så har det inte hänt överdrivet mycket sedan sist. Men idag var jag faktiskt och tog några blodprover som kommer att visa i fall jag kommer behöva äta tabletter för typ resten av mitt liv, eller i varje fall vissa perioder. Jag har någon sjuk fascination för att ta blodprov. Jag älskar att se nålen åka in i ådran och det är ju inte skönt men det gör ju inte ont, utan det är bara något jag gillar. Det var nämligen så att tanten frågade om jag hade svårt för nålar och det har jag ju verkligen inte men jag kan ju inte sitta och berätta att jag älskar att bli stucken. haha. Om jag säger så här, jag hade aldrig haft några svårigheter att bli sprutnarkoman!

Nu är det bara en vecka kvar innan skolan börjar! Jag ser så sjukt mycket fram emot det! Och jag ser fram emot att få lämna tillbaka nyckeln till ok. Det ska bli skönt att få lämna det där stället. Jag vet att det är säkert samma sak på alla arbetsplatser mer eller mindre men jag är så sjukt less dom där människorna. Det var lääängesen jag såg fram emot att få jobba där, därför känns det skönt att jag imorgon kommer lämna in nycklarna.

Annars vet jag inte om jag har så mycket på hjärtat... eller jo.. Fick en rätt så fin lön denna månad och det sitter ju bra för jag ska ju nämligen beställa crosskläder. Om än det inte riktigt är säsong än för crossen så har jag varit ute några sväng och stört grannarna. Inget motorstopp än. hehehe.

Nu blir det städning.

PUSS

Skulle just starta internet men skittelia ...

Skulle just starta internet men skittelia skickade ett meddelande om att min surfperiod är slut! Är less på den där himla kontantstickan, dags att ringa t3.


tionde

Jag kanske ska utveckla det där med övertorneå. Jo, det är så här: Jag ska bli plattsättare och det känns så otroligt bra, och det känns som om jag hittat rätt. Så den 27:e börjar skolan och efter 6 mån ungefär så är jag klar och kan kasta mig in på arbetsmarkanden.

Det är världens sten som har lättat från mitt hjärta då jag har känt sån sjuk stress över att jag inte vetat vad jag ska bli. Men som sagt, det känns som om jag hittat rätt och det tror jag verkligen. Jag tror att det är fler än jag som tagit studenten och känt sån där hemsk press utifrån att man måste hitta en utbildning. Det finns flera saker som gjort att det tagit den tid det tagit innan jag sökte. Först och främst magen, vilket kanske är den störta anledningen. Och det har gjort mig så osäker på många saker i livet och har fått mig att tveka i många fall. Och så är det ju det: att hitta rätt utbildning.. inte det lättaste.

Men å andra sidan har jag satt press på mig själv också för jag vägrar sitta vid typ konsumkassan hela livet. Det finns ju en stor risk att om man inte utbildar sig i tid så blir det aldrig. För det kommer en tid då man har hus, barn, vovve, ja ni vet.. Då har man blivit för bekväm på sitt jobb och det är ju sjukt omständigt att plugga och ha barn, det är ju ett faktum. Och jag känner att det skulle vara världens nederlag att inte vara utbildad till något, utan att man knegar på diverse olika butiker.. Det vore en mardröm för mig.

Men å andra sidan känns det lite dumt för jag har i två år väntat på att david ska flytta till piteå och när han väl gör det flyttar jag vidare. hahaha. Men har vi klarat två år klarar vi ett halvår till :)

Nu ska jag sätta fart.

PUSS


åttonde

Här nedan har ni då alltså kommentaren jag bara måste svara på. Bättre sent än aldrig visst?


"Håller med dig om att religion ska man undvika men den är inte orsaken till krig- tro mig, människan är så funtad att om inte religionen särskiljde oss, så skulle vi hitta någon annan orsak för att kriga. Typ, som Hitler gjorde. Koranen, Bibeln, gamla testamentet- same shit. Men de som lever med religionen tänker och känner olika både för sin egen tro och gruppen. Jag undrar varför den svenska kvinnan gifte sig med en man som har sådana problem med fria kvinnor. Många muslimer låter kvinnor vara fria utan problem."

Svar:
Det är ju faktiskt så att hitler utrotade judar,romer ja en massa olika folkslag kan man säga. Varför? Jo för att dom var annars. Han hittade ju inte på att dem var annorlunda, för det var dom ju faktiskt. Han utrotade ju vissa sorters folkslag som inte var som han. Och anledning till att det finns olika folkslag är ju för att vi lever efter olika kulturer bland annat. Det gör ju att vi skiljer oss från varandra. Säg att vi alla i hela världen hade varit likadana (jag vet att det inte är möjligt, men lek med tanken) då hade han alltså inte utrotat vissa sorters människor eftersom vi alla skulle vara likadana.
Självklart hittar man alltid saker som skiljer oss åt men just religion är så stort och enligt min mening så förstör det människor.
Varför kvinnan gifte sig med han har jag ju ingen aning om, möjligvis så finner hos sig väl kanske i det. Men jag kan inte förstå det själv, vi är ju alla olika men jag hade aldrig accepterat det.
Visst finns det muslimer som låter kvinnor vara fria, MEN, det finns fortfarande det faktum att dem är muslimer. I grund och botten har dem blivit uppfostrade efter ett visst sätt, bland annat kvinnoförnedring. Och eftersom att dem fortfarande tillhör religionen måste dem på ett vis hålla med om att det är rätt annars skulle dem ju konverterat till en annan som mer stämmer överens med vad dem tycker och vill leva efter. Eller?
Jag personligen skulle aldrig kunna tillhöra en religion där jag inte samtycker om hur man ska leva sitt liv. Men vem vet, det kanske inte är så många som tar ställning till vissa saker i samhället.

Så det var de.

Nu till en annan sak.

Den 27:e april kommer jag att flytta till övertorneå. Ja, nästan i varje fall. Jag ska utbilda mig till plattsättare. Hade bara tänkt berätta det. Men jag ska skriva lite mer om det senare.

Nu, affärn

PUSS

femte

hörni, jag lovar att göra ett seriöst inlägg men idag är jag för trött. Jobbade ju tio timmar igår och tio idag och jag är trött. Redan i morse började tröttheten. Konatigt nog måste jag säga, för det trodde jag inte. jaja.

Återkommer senare, ska ju skriva ett svar till en kommentar jag fått. Kanske imorgon, vi får se.

PUSS

SMS-inlägg

mms_img31439 (MMS)

min nya pärla, david är här med utbytt. haha, nejdå. Men gud vad vi ska ha kul i sommar :)


tredje

Sova är ju härligt visst? Det tror jag dom flesta håller med om. Men någonting har ju hänt med mig, för några år sedan har jag börjat utveckat en massa problem och jag har ju svårt att tro att det skulle ta slut nu. ha. Nu ska ni få höra.

Det börjar ju inte så farligt. Man borstar ju tänderna, går på tossi en sista gång (trodde jag i varje fall), tar ett p-piller och till sist så måste jag ha iskallt vatten.

Men det hela börjar egentligen när jag ligger i sängen.. Börjar jag känna efter om jag är pinödig då måste jag gå, annars slutar jag aldrig tänka på det. Och dessutom brukar jag gå upp mitt i natten som en jävla pensionär. När jag väl ska sova börjar sökandet efter ljuden. Har fruktansvärt svårt med ljud och då kan jag inte sova, antingen så blir det öronproppar eller så måste jag försöka fixa ljudet.

I förrgår låg jag nämligen och hörde hur det kluckade någonstans. Ljudet i sig var inte så irriterande och jag kunde lokalisera det till kylskåpet. Där trodde jag att jag skulle sluta bry mig, shi fick jag. Helt plötsligt började jag tro att kyl/frys skulle stå öppet och jag skulle ha vatten i hela lägenheten när jag vaknade. Ännu en gång var jag tvungen att stiga upp.

Något som ständigt återkommer är att det droppar vatten från duschslangen, hemska tanke! Då är det bara stiga upp igen och vrida åt och lägga ned slangen på golvet.

Och dessutom har jag ju david och zelda som brukar turas om att snarka, då gäller öronpropparna på en gång annars blir jag tokig.

Ibland är det inte kul att sova. Och när man måste stiga upp flera gånger innan man ens hunnit somna gör ju en tokig, och att sen stiga upp när man väl somnat.

Skulle gladeligen bli av med detta men frågan är ju hur, jag hatar ju ljud. haha

PUSS

RSS 2.0