trettionde

Sista september nu. En månad sen jag fyllde 20 år. hm. I varje fall så var jag på sjukan idag och ska få göra en koloskopi. Det är ju både och det där, känns inte så där jättespännande och kul att få en kamera upp i tvåan, å andra sidan så kan det fan inte vara värre än en gastro. Man kan ju i varje fall andras om man gör en koloskopi. Eftersom det inte blir någon skillnad när jag ändrat mina matvanor så kanske jag inte alls har IBS.

Han som jag träffade idag tyckte det var konstigt att dom gjort en gastro och inte en koloskopi.. Tyckte jag också eftersom jag sa det när jag skulle göra gastron, problemet mitt sitter förmodligen inte i magen och varför då gå ner i magen? Men det återstår ju att se om dom hittar något.

Annars så har det hunnits med mycket idag, var in och valde tapeter hos pitebo, så nu är det gjort. Dock, nu ska ni få höra på något sjukt! Ska ha en fondvägg i vardagsrummet och i sovrummet. Och i vardagsrummet är det en mörkbrun tapet med lite guldsträck i typ. Och då måste jag alltså betala 300kr till dom som ska tapetsera. Tanten på pitebos motivering var att det blir så mycket tapetspill. Men saken är den att tapeten jag valt till vardagsrummet inte behövs mönsterpassas. Så det så. Då borde dom ta extra betalt för tapeterna i hallen och köket för att dom faktiskt är mösterpassade. Men det spelade tydligen ingen roll. Jävligt konstigt om ni frågar mig. Hoppas det löser sig i varje fall.

Jävla skit pitebo.

PUSS

tjugonionde

Så där ja, nu är min lägenhet ute på pitebo. Äntligen kommer jag att få större, byter ut mina 47kvm mot 59kvm, inte dåligt va? Och dessutom omtapetserad, i alla rum!

Var egentligen bara det jag skulle berätta!

ha en bra dag.

PUSS

tjugofemte

Seriöst, inte dåligt för att vara första gången va?

 

Inte nog med att dem blev rätt fina, dom smakade bra också :D

 

PUSS


tjugofemte

Dagen har gått jävligt snabbt.. Vi for och fiskade en sväng men fick så klart ingenting. MEN, i dag när vi var på konsum och skulle se vad vi skulle göra till middag så slog det oss.... SUSHI. Ja, vi for från konsum till ica och hem sedan tillbaka till ica och sen konsum. Väl hemma så började vi med det hela. Tog en jäkla tid faktiskt, men det var lätt värt det. Blev råbra! För att vara första gången är jag riktigt nöjd med våran insats!

Ska lägga upp bilder snart :)

PUSS

tjugofjäde

I måndags hade jag en liten konversation med mina kära mor, den lät ungefär så här:

Mamma: jaha, vad har du köpt i dop present då?
Jag: va? Ska man göra det också? (tänkte att det räckte med att dyka upp typ)

For ju till david i tisdags så jag skulle inte hinna köpa något. Och då kom jag på den brilianta idéen att komma med en försenad present, vilket mina systrar gjort med mig inte bara en gång.

Men vips så var presenten fixad! Norsjö överraskar ännu en gång! Presenten var rätt bra också måste jag säga, snyggt inslagen också. Liam själv kan ju inte direkt uppskatta den då han är för liten men jag hoppas föräldrarna gör det :)

Allt för mig denna dag.

PUSS

tjugofjärde

Har snart varit utan godis, chips, dricka.. ja ju name it, allt gott i 2 veckor. Ätit lite choklad någon gång men annars klarar jag mig inte. Det är jävligt svårt att dessutom inte få äta all sorts mat.. det brukar ju vara en tröst annars. Och inte har det blivit någon som helst fet mat heller. Inte för att det egentligen gör nått men just sån där god vardagsmat, det är inte roligt!

Funderar på vad kvällen har att erbjuda, vi får väl se. Borde kanske hoppa i duschen men jag tror det i kväll. Och också gått och blivit förkyld, och som vanligt är det halsen som får sig en omgång. Näsan blir som vanligt inte påverkad utan för mig är det alltid halsen! Å andra sidan bra eftersom jag inte tål nässpray. Nässpray är jävulens påhitt, inte nog med att det svider i hjärnan och näsan så blir folk beroende. Det är ju sjukt!

I och med att jag ska flytta så har ju mitt inredningshuvud satt i gång men saken är den jag hittar fasen inget snyggt köksbord! Har stora planer för badrummet och det kommer bli awsome! Det är ju dock länge kvar innan jag ska flytta men man ska vara förberedd!

Nej, nu måste jag sätta fart.

PUSS

tjugotredje

Middagen igår blev... så där. Jag har lite svårt för tomatsmak och det var mycke tomat i gratängen jag gjorde. Men det gick äta så det var inte så hemskt.

Idag tror jag faktiskt jag ska göra piroger, hoppas jag bara hittar receptet på dom dära goda ena! Det är ju bra mat om man ska frysa in! Måste dock få tag i en kavel, får väl kanske låna en om jag inte hittar något bra substitut! :D

Funderar på vad jag skulle gjort idag...

PUSS

tjugoandra

börjar med att berätta att jag förmodligen fått en ny lägenhet! Och fasen så jävla bra, dessutom omtepetsering i alla rum! Så nu får jag hela 59kvm, och det bästa är ju att jag får ett stort kök :) Det enda minus är väl att min walk-in-closet kommer bli aningens mindre, tyvärr. Men å andra sidan har jag ju fortfarande en, det är ju alla som har det!

Känns som både och med att flytta, eftersom så pass mycket är gjort i min lägenhet. Det är tapetserat i hallen och vardagsrummet, som jag då fixat själv! Dock var det ju tony som utförde jobbet men! Sen målade jag om hela min walk-in-colset till vit! När jag flyttade in var det nå blåa 60-tals tapeter. Parketten är också slipad och ny matta i hallen och köket. Dessutom är det nymålat i toan! Men så är det ibland!

Å andra sidan är det ju kul att få se förändringen när jag flyttat in i den nya :) Enda problemet nu blir ju att jag måste börja bjuda på mat! På grund av att jag har ett stort kök nu. Damn!

Annars händer det inte mycket. Ska passa på att kolla på tvplay nu när jag är hos david! Funderar också på vad jag skulle gjort till middag. Det kanske blir en gratäng av något slag. Vi får väl se. Men nu blir det tv.

PUSS

tjugonde

Har inte blivit något uppdatering i helgen eftersom det har jobbats. Har faktiskt gått riktigt bra och vi har inte suttit stilla många minuter!

Jävligt skönt att vara ledig idag för här vankas tvättning! Samma visa varje gång, tvättkorgen är mer än överfull. Men det är egentligen lika bra att göra en mega tvätting istället för flera små, det tycker då jag.

Annars vet jag inte hur planerna ser ut.. Blir nog rätt lugn dag.

Hejejejewsar

PUSS


sjuttonde

 

Det hann bli en sväng på stan och hunnit äta har jag också gjort. Gjorde en riktigt god laxrätt. Frågan är hur bra det är för magen. Tror inte att det är allt för dåligt då det inte var något starkt i det, och dessutom gjordes i ugnen!

I varje fall så hittade jag ett par riktigt snygga skor. Hittade också ett par som jag hade sett på Dinskos hemsida, dock hade dom den bara i 39 och den var riktigt riktigt stor! Men det var en sko med kilklack, men det fick jag stå över..

Hittade dock ett par boots! Sjukt snygga på och sjukt sköna! Köpte ett par sulor också och tro mig, dessa kommer bli höstens favoriter!

 

PUSS


sjuttonde

Hade tänkt hinna en snabb sväng på stan idag innan jag börjar kl 16. Vi får se hur det går, ska ju hinna fixa nå käk också! Hade tänkt hitta ett par höga vinterskor, ala boots med kilklack. Vi får väl se hur det går med det med, är säkert inte så lätt hitta i denna stad. jaja.

Och dessutom, mitt hår är mööööörkt nu, riktigt mörk. Nästan så man blir rätt. Var längesen jag var så här mörk. Känns väldigt ovant.

PUSS


sextonde

Jani, mina vänner... livet flyter på som vanligt. hahah. skoja bara.

Jag har hittat en hollywood-hunk ;D haha.

Det var bara det jag tänkte säga..



Heejjj


tolfte

Sjukt skön helg en del fiske och allmänt mys! Fick upp en rätt fin abborre som jag faktiskt tagit med hem! haha, det är sant. Jag ska testa tillaga den, jag är skeptisk men vi får väl se :)

Mötet i torsdags gick bra och personen jag fick träffa var riktigt duktig. Ingen jävla bitterfia, vilket det brukar vara via landstinget. Men det är ju bra att det finns en del trevliga själar!

Så imorgon börjar jag mitt nya liv, mot en hälsosammare mage! Och förhoppningsvis en bättre vardag :)

Igår hade jag riktigt dåligt i magen, och det var inte "gå-på-toa-dåligt" utan bara en massa kramper. Tog en del tabletter och gick och la mig igen men det tog bra många timmar innan jag kunde sova. Tack och lov är det bra nu!

Kommer för övrigt att bli en rätt hektisk vecka.. Men det är bra ibland, så man inte bara ligger på latsidan!

Nej, jag jobbar egentligen... haha. Så byeee


PUSS

åttonde

Imorgon ska jag få träffa min dietist som ska hjälpa mig med magen! Kommer bli spännande och jag hoppas verkligen att det är en kompetent person jag får träffa! Annars kommer jag begära att få träffa någon ny. Detta gäller faktiskt min vardag och mitt liv eftersom min nuvarande liv styrs av magen och håller mig tillbaka.

Och jag har förresten fått mina glasögon! yey, är rånöjd! :)

Och imorgon ska jag i väg till stugan. Ska bli riktigt skönt. Och tro mig , mitt rosa fiskespö ska åka med! haha :)

Nu, tv

PUSS

sjunde

Ja ni... Klev upp halv 10 idag. Var ju tvungen att ta min tredje hepatit spruta. Äntligen har jag det ur världen. Dock kostar ju varje spruta 600 så det är ju inte tvärbilligt, men om det hjälper är det ju värt det!

Satt på h&m´s hemsida igår och blev så sugen på att köpa något! Dock väntar jag på ett par skor därifrån också... Tänkte att jag kanske skulle lugna mig, men när jag lix var i stan idag så passade jag på att vara in på h&m. Hittade två tröjor och lite smink! Inget märkvärdigt men ack så snyggt!

Var också in på Gina och köpte två leggings. Ett par blommiga, skitsnygga och dösköna! Och ett par enkla svarta. Hipsvips så var jag 1200 fattigare.. Så är det ibland. Dock hade jag lovat mig att efter min H&m besällning jag gjorde för typ två veckor sedan så skulle jag lugna mig... Så bra gick det med det.

 

PUSS


sjätte

Har varit på lite olika uppdrag idag.. Vissa bättre än andra om man säger så!

Har ju funderat på att studera eftersom att jag inte vill ha en torka-bajs jobb. Inte för att det är fel med det men det passar inte mig. Jag vill inte jobba med människor så där direkt. Det finns i alla fall en massa jobb som inte passar mig.

Har i varje fall hittat ett ställe där jag kan tänka mig några utbildningar och då måste man gå via arbetsförmedlingen.. Bara det bådar ju inte gott. Var in idag då för att få lite mer information. Det viktigaste med allt är ju hur jag ska kunna få i hop det ekomomiskt. Eftersom att jag skulle vara tvungen att flytta och fortfarande ha kvar min lägenhet i piteå.

Men det visade sig att arbetsförmedlingen inte har något med csn att göra?! Vafan? Nej, utan det är då tänkt att man ska klara sig på ungefär 140kr om dagen, vilket i sin tur är ungefär 3000 kr i mån. Det är ju helt otroligt. Det går ju inte ihop, det fattar ju vem fan som helst.

Och vet ni vad det värsta var? Kvinnan jag pratade med var det hemskaste. Hon tyckte ju självklart att 3000 kr inte var så mycket, det är ju så klart inte hennes fel att det är så.. Men hennes bemötande. Dom är ju faktiskt där för att hjålpa människor och komma fram till något. Men den här kvinnan bara satt där, kunde knappt öppna kakhålet.

Blev så upprörd och arg, så där att jag började gråta. Är det så här världen är?

Hejdå

fjärde

Har haft en riktigt bra födelsedag. Började dagen på stan med syster nr 2 och så klart en sväng på stan :) Köpte faktiskt en present till mig själv! Köpte nya lampor i vardagsrummet, blev riktigt bra :)

På eftermiddagen blev det lugna puckar, hela familjen var samlad :D Blir lite livat med pojkarna i farten men annars lugnt! :D Kändes inte som om jag behövde så mycket mer till min födelsedag.

Har ju gått och lurat på vad jag ska få av david... hahaha, har som haft lite ångest, men det visade sig bli riktigt bra! Hade inte den blekaste aning om att det var en klocka! Tack älskling!


Kom just på en rolig sak, har ju hunnit med två av mina födelsedagar och en julafton sen jag och david blev tillsammans. Fick en rosa ipod förra födelsedagen, och så fick jag ju en tatuering i julkapp, den visade sig bli rosa.. haha, och nu en rosa klocka! Klockrent... hahah, värsta ordvitsen där också!


Köpte två såna här lampor i vardagsrummet, blev ruskigt bra!

 

PUSS


andra

Förmodligen ett litet gladare inlägg än igår. ha

Alltså det absolut värsta med hösten/vintern är att det är fan bara börja smörja benen och ta fram fotfilen. Huvva, vilket jobb. Men så får det bli, annars kommer man ju bli en torris. Hatar det verkligen. Ni vet när man drar fötterna mot lakanen och så låter det så där äckligt, huhuhuu hemskt.

Var en sväng på stan idag också. Lunchade med moder jord och hade riktigt trevligt! Hittade dock inte att köpa, inte för att jag borde göra det heller..

Förrsten, imorgon är det den stora dagen! Funderar på att gå och köpa mig själv en present och sedan gå på systemet! Kan som inte säga äntligen till gröna lyktan eftersom att jag sällan dricker. Men bara för att jag kan ska jag gå dit och köpa en vinare. Låter väl som en bra idé?

oj, nu ringer david.

PUSS

första

Alltså vet ni vad? Jag blir så arg på människor som har sån jävla dubbelmoral.

Detta blir ett personligt inlägg, men det behövs! Blir så jävlajävlajävlajävla förbannad. Så där arg att jag bara vill gråta. Seriöst.

Vill inte gå in på saker och ting så hemskt mycket men saken gäller glasögonen. Om jag säger så här, en person i min närhet ska tydligen skaffa likadana. Jag hoppas att detta inte kommer hända, jag vet inte vad jag ska göra då, men något drastiskt..

Det är säkert många som tycker att jag är skitafjantig nu, det skiter jag i. Jag är inte den som bryr mig om dessa saker. Men nu gäller det en viss person som brukar vara så himla noga att påpeka om man köpt något likadant eller gjort likadant och då blir det ett jävla liv. Och ingen kan säga emot mig om detta, för det är fan sanning.

Och spela roll om det gäller typ ett par jeans eller typ en väska eller nått annat du kan hitta överallt i stan.
Men en sån personlig sak som glasögon, det tycker jag är viktigt. Och jag vill påpeka att detta är en princip sak också. Och en sak borde man lära sig med detta. Det man sagt eller gjort i det förflutna kommer fortare än fan i kapp en.

och ps. Du kan ju köpa tillbaka mig min 7a du snott. Hade du frågat hade du fått den eftersom jag inte dricker ofta. Men du kan ju glömma det nu! Det lönar sig att fråga.

Fyfan är så jävla arg. Jag hoppas folk fattar det. Och om inte, skit i det då.

HEj!!!!,,-.,kr2redqw3

första

Har suttit med mina glasögon idag. Har nog kommit fram till ett beslut! Får väl se i fall någon tycker annorlunda. haha. Har också testat mina kläder från h&m, det är jävligt konstigt att det aldrig går att få rätt. Köpte en svart tröja, och fick den i strl 38! Det gick an, men alltså. va fan! Är det så svårt? ids inte skicka tillbaka den när det lix passade.. men ändå.

Lite väl skarpa, men ändå helt okej.

För vanliga...

Dom här blir det! Samma som dem längst upp fast i brunt. Passade bättre till mig

Tycker seriöst att dem här är skitsnygga! men jag får nog passa, tror inte piteå är redo riktigt!

PUSS


RSS 2.0