trettioförsta

Eftersom davids mormor fyller 90 idag blev det en sväng till Gissträsk. Men i vanlig ordning är min mage inte i form. Det började bra men sen kom kramperna, så jag är nu hemma ensam. David stannade en stund till så jag ska passa på att städa och så innan folket kommer!

Annars hade jag nog inte så mycket på hjärtat!

Ha en bra kväll alla!

PUSS

trettionde

Tänkte att jag kanske skulle passa på att göra en liten uppdatering när jag lix sitter vid datorn. Men ska jag vara ärlig har jag inte varit så mycket vid datorn dom senaste dagarna! Det finns dock en anledning... min dator måste till doktor david för hårddisken mår inte bra. Jag hoppas för guds skull att det går att fixa, men jag har mina tvivel! Så länge inte mina bilder och sånt försvinner så är jag nöjd.

Råkade somna i davids säng kl 21 och han väckte mig för en halvtimma sen! Vi får väl se om jag kan somna ikväll..

Annars då? jo, nyår i norsjö, jag ids då inte ha några förväntningar för är det nått som brukar suga är det nyår. Förra året blev helt okej då vi var 5 pers hemma hos mig, dock började jag och david må dåligt dagen efter, någon slags släng av magsjuka.. Men vi får väl se om norsjö levererar!

PUSS

tjugonionde

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Åkt ambulans, besökt asien, roligare än så har jag inte haft

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag tror inte jag gav någon. Men om jag gjorde det så höll jag den garanterat inte.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jadå

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, och tack för det!

5. Vilka länder besökte du?
Indien, annars har jag inte hunnit med någon mer resa

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Att min sjukdom ska lösa sig!

7. Vilka datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Så klart indien, det var ju en upplevelse i särklass! Och dagen då jag kommit hem från indien och jag och david äntligen får träffas efter 3 veckor och jag insjuknar, fick åka till sunderbyn och ligga där!

8. Vad är det bästa som hänt dig år 2010?
Oj, kanske att jag äntligen fått köra cross! Sjukt kul!

9. Största misstaget?

Kan nog inte påstå att det finns så många misstag.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jo, ungefär hela 2010 har jag varit sjuk, 24/7. tyvärr

11. Bästa köpet?
En ny tv tror jag!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Lägenheten helt klart!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, att jag äntligen vågade säga: jag älskar dig till david! Med hjälp av lite morfin och ett sjukhus, haha

14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2010?
helt klart akon - ghetto, och en del andra!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har nog varit ledsnare, tyävrr. Har inte varit det bästa året direkt, tur att jag haft david!

16. Vad önskar du att du gjort mer?

tagit vara på tiden.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
svårt, jag vet inte!

18. Hur tillbringade du julen?
Hos min syster emmeli med hela familjen :D

19. Blev du kär i år?
Nja, det kan jag inte påstå, men jag är ju kär i david, och det blev jag ju 2009!

20. Favoritprogram på tv?
Åhh, årets favorit har helt klart varit jersey shore!

21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Jag hatar dom flesta, så är det bara.

22. Bästa boken du läste i år?

hm.. 14 år till salu var ju ganska bra, annars är ju "att älska som en porrstjärna" en favorit!

23. Största musikaliska upptäckten?
hm, ingen tror jag!

24. Något du önskade dig och fick?
En ny lägenhet.

25. Något du önskade dig men inte fick?
Cross, men det blir nästa år

26. Årets bästa film?

hm, svårt jag vet inte.

27. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Jag var med min bejbi och min familj!

28. De bästa nya människorna du träffade?
oj, jag vet inte om jag har träffat så mycket människor!

29. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Lite sloppy faktiskt. Inte som tidigare år, mindre klackar och mer mjukbyxor!

30. Vad fick dig att må bra?
david och familjen

31. Vilken kändis var du mest sugen på?

Förmodligen ingen.

32. Vem saknade du?

En del vänner som försvunnit.

33. Favoritmånad?
september, kan någon gissa varför?

34. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
jo, om jag aldrig hade fått min sjukdom.

35. Vilka blir dina nyårslöften?
Tror inte jag gör några i år!

tjugofemte

Ja, jag lyser med min frånvaro.. Det är så att jag glömt min laddare till datorn hos david! Så jag har varit utan internet i flera dagar nu men imorgon verkar det som om jag får min sladd :D

Undersökningen jag gjorde i onsdags gick bra, om än väldigt smärtsamt! Det gjorde frutansvärt mycke ondare än jag trodde vilket inte var så kul. Men som sagt det gick bra och jag är nöjd över att jag klarade av att göra undersökningen utan lugnande och smärtstillande.

Julen är nu också över, blev en hel del bra julklappar! Tack alla! Annars har jag nog inte så mycket att tillägga även om jag egentligen borde. En del har ju hänt sedan sist. Men nu säger jag tack för mig tills nästa gång..

PUSS

Jag mår just nu skit! Bokstavligen! Jag hå...

Jag mår just nu skit! Bokstavligen! Jag håller just nu på att dricka 4 liter laxabon. Ett sorts laxer medel för undersökningen imorgon! Jag tror jag håller på att dö och jag skojar inte. Jag kan lova att det blir en dusch sen för jag känner mig inte speciellt fräsch! Är inne på min tredje liter nu och jag mår inte bra. Återkommer imorgon när jag är klar med den här skiten!!! Kom med ett skämt där också. Puss!


nittonde

En lugn helg kan man säga att vi har haft. I varje fall jag som mesta dels legat i soffan. Igår blev det ju sushi med anders och film senare på kvällen. Vill ni se en bra film ska ni se the town! Över förväntan, riktigt bra måste jag säga. Och idag har jag hunnit se två filmer, först sandor slash ida och senare såg jag och david höstlegender, så en riktigt filmhelg med andra ord!

Ikväll blev det besök hos davids bror där det blev en del kinekt! Faktiskt rätt roligt, dock sjukt jobbigt. Tror det blir en tidigt kväll, känner mig inte riktigt i form och huvudvärk är på intågande.

Men nu ska jag nog äta lite kladdkaka. tihi

PUSS

Vad tror ni det blir till middag? ;-)

foto0145 (MMS)

Vad tror ni det blir till middag? ;-)


artonde

David for iväg halv 12 för att zelda skulle typ fixa en räv, jag vet då inte. Men zelda skulle i varje fall göra någon nytta. Det sista han sa till mig innan han for: jag kommer strax... strax var för ungefär 3 timmar sedan. Det hade jag ju kunnat räkna ut. Jag skulle egentligen bara vilja ha bilen för att kunna fara på affären. Men det får vänta ett tag till.

Sitter och kollar på musikhjälpen tills vidare.

PUSS

artonde

haha, jo nu ska ni få höra något kul! När jag påbörjade min flytt så började ställde jag in mina kartonger i min walk-in-closet. När jag kom hem från david några dagar senare så hade ju kartongerna stått där ett tag och det luktade parfym i min walk-in. Min första tanke var att någon slags parfym hade läkt ut i någon kartong sedan tidigare och så luktade det därifrån. Jag tänkte dock inte så mycket mer på det.. Men lukten förföljde mig in i min nya lägenhet (jag måste också påpeka att det var ingen lukt jag kände igen) även efter att jag farit iväg med kartongerna till mina föräldrar... Men så igår när jag skulle duscha så tänkte jag att joo.. jag ska ta det där gooda schampot som jag änvänder på gymmet. Så jag slet ner ryggsäcken från min walk-in..... hehe, vad tror ni hade hänt? jo, där i min ryggsäck låg vad jag trodde var parfymen, "locket" hade lossnat från flaskan så hade den var i min ryggsäck. Dock hade det mesta torkat.

Det gjorde inte så mycket då jag ändå hade tänkt slänga ryggsäcken eftersom ett av banden hade gått sönder. Men nu är mysteriet löst i varje fall.

Nu ligger jag i davids säng, väntar på att han ska komma från duschen sen blir det att pua.

PUSS

sjuttonde

Så där ja, framme i norsjö. Det gick rätt så bra att köra, gruvade mig en hel del men plogbilarna hade varit ute i bra tid :)

Och idag har min kära far tatuerat sig. Först ut var jag, senare kommer mina systrar också! Men jag är faktiskt riktigt nöjd, tror det kommer bli ännu bättre sen när färgerna lagt sig!

 

 

PUSS


Det här går ju som på räls! Peppar peppar ...

foto0144 (MMS)

Det här går ju som på räls! Peppar peppar :-) har ungefär 6 mil kvar :-) och ni som funderar över att köra inlandet, det går utmärkt! Ta det bara lugnt :-)


sextonde

så där ja, orkanen var i gång. Och inget norsjö blev det idag heller. började jobba halv 12 och när klockan var 16 bestämde jag mig för att inte fara. Även om det förmodligen kommer vara orkan ute imorgon också så får jag åtminstonde köra när det är ljust ute! Så jag beger mig ungefär 12 imorgon.

Och hur kul tror ni det är och köra en 740 i detta väder? Nog hemskt bara på vintern och när det då är drivsnö. Ja ni fattar, och ni som inte fattar.... då har ni missat nått. Ja jag får väl köra försiktigt imorgon så jag kommer fram hel! Men jag funderar fortfarande på att köra inlandet. Nu har jag blivit värsta anti e4an... Tror jag ska höra mig för och se vad folk säger. Men kör man försiktigt löser det sig nog.

nu blir det tv

PUSS

femtonde

Igår var det ju kalas för fulla muggar. Min kära mor fyllde nämligen 50 år! 50 år, ja det är ju inte riktigt klokt. Inte för att det är gammalt men tiden går fort, fortare än man vill. Men det blev mat på golden,  och mätt var bara förordet!
Men var väldigt trevligt! Förutom att alexander somnade då han åt! Jag skojar inte då jag säger att det är det roligaste jag sett. Han åt pommes medans han blundade. hahah

Men idag har jag gjort en del ärenden, nu är alla julklappar utom en fixad. Och den ska jag grejja med mina systar så jag hoppas vi vet vad vi ska köpa innan den 24:e! Men senare ikväll blev det lite bak med Lucas, Liam var ju också med men han tittade mest på... han försökte få tag i mjölpåsen i ungefär en timma, utan att lyckas då!

Jag och lucas skulle slå in paket och vi blev lite ovänner, då saxen var lite överallt! Men det gick rätt så bra ändå. Mosters händer höll på att bli avklippta ett par gånger, men det är sånt man får ta! Bra blev det i varje fall :)

En pojke med ett jävla humör. Men det är tur att han är så söt!

 

PUSS


Testing, testing - hoppas det fungerar :-)

Testing, testing - hoppas det fungerar :-)


trettonde

Min bägare är full, nej jag menar, överfull... för längesen! Men det är nu jag visar det, mitt tålamod börjar tryta mot dom flesta människorna.

Inte nog med att jag ska gå runt med min mage och oroa mig för den, så håller jag på och oroar mig för alla andras skull, men vet ni vad? Nu är det nog, jag lägger ner. Hädanefter ska jag lägga min energi och min oro på folk som faktiskt uppskattar det. För jag orkar inte gå runt och tycka synd om någon som inte ens uppskattar det när jag har nog mycket som tynger mig själv! Jag börjar bli så sjukt less på all den här dubbelmoralen, och folk som inte vågar stå för det dom tycker. I ena sekunden tycker ni si, och när det inte passar sig då ändrar man sig, och vem ser då ut som the bad guy? jo, där står jag utpekad. Men vet ni vad? Nu kan ni glömma det, från och med nu tycker jag inte det minsta synd om er.

Och snälla ni som läser det här, lägg inte över ett ansvar på mig som inte ens gäller mig. Jag hatar det. Egentligen är jag för snäll när det gäller sånt. Man ska styra upp något som inte ens jag får ut något av. Måste jag säga att jag är så jävla less, så jävla arg att jag kan börja gråta? Jag tror ni förstår poängen.

Det finns en grej som jag känner ligger på mitt ansvar, och för vadå? Absolut ingenting! Och det där med samvete, jag hatar samvete. Då bestämmer man sig för att säga sanningen och vara vad folk anser är "elakt" då får man dåligt samvete för det. Men om man köper situationen då får man dåligt samvete för sig själv. Usch jag skulle kunna hålla på i evigheter..

Nu ska jag fortsätta på min dag.

Tack för mig

PUSS

tolfte

så där ja.. då var nästan alla saker flyttade! Det blev en väldigt lång dag igår med en del bärande och poande.
Men nu är som sagt det mesta på plats. En del kartonger är ouppackade men man orkar ju inte hålla på en del dag tyvärr.

Men jag är väldigt glad över att jag slipper ha ett badkar. Badkar är jättebra ibland och jag ska inte sticka under stolen med att jag har använt den. Jag har badat nästan varje vecka så den är använd men det är inte värt det när man ska städa. Alltså ett rent helvete att städa, och dessutom blir det ju skitit på en gång... + att det smattrar när vattnet slår ner. Så det finns egentligen bara en fördel, när man fryser! Men det väger inte upp mot nackdelarna.

Så nu blir det nog lite mat sen lite nytta.

PUSS

tionde

 

Ojoj, nu är det brått. Börjar jobba kl 14. Och jag går, eftersom min cykel bara blir översnöad på vintern. Men i varje fall så sker flyttningen imorgon, den riktiga flyttningen! Har mest bara möblerna kvar, och kläder, och badrumsgrejer. Nej nu måste jag rappa på, borsta tänderna måste jag också göra!

Ni ser ju hur tomt det är i fönsterna, inte så hemtrevligt om jag får säga det själv.

shit vad håret ser tjockt ut, hoppas det är så tjock på riktigt.

 

PUSS


åttonde

Först och främst vill jag tacka min mamma som hjälper mig med flytten! Även om det inte känns som om vi hunnit så mycket så har vi i varje fall köpt ett köksbord. Det blev skitbra, jag kan efter att ha burit det uppför trapporna konstatera att det är massiv ek, det var INTE LÄTT! Men ack så snyggt! Så nu är jag... kanske inte halvvägs. Men jag har fått mig ett kökbord och det kändes ju mest akut faktiskt.

Ikväll hade jag tänkt poa på med att packa ner lite gardiner och sånt där, "tjejgöra" så vi kan göra något imorgon. Till helgen ska jag använda david och pappa till negergörat. Flytta soffan, (som förmodligen kommer bli det tyngsta och besvärligaste). Sängen är ju också i ek och faktiskt rätt tung men det är ju inte så bökigt som en soffa.

Annars har jag inte så mycket kvar (förutom städningen då). Så nu känns det bra igen.

Nu blir det SATC.

Och återigen, tack mamma! Du är guld!

PUSS

sjätte

Så där ja, nu kommer bilderna på huset! haha. Och förresten, gjorde lax i ugn med klyftpotatis och feta ost! Rågott, andra gången jag gjorde det! Riktigt bra faktikst.


Här är det i hop byggt, bara glasyren som väntar

haha, det blev inte riktigt som jag tänkt mig så jag överdoserade med glasyr. Men för att vara första gången som vi bygger ett eget hus utan att bli osams är bara det en bedrift!

Bitarna på plåten!

zelda var också med, fast jag tror hos mest väntade på att något gott skulle trilla ner.

 

Allt för mig idag

PUSS


sjätte

Usch vad jag har varit dålig på att uppdatera. Men jag har helt enkelt haft annat för mig. I fredags blev det ganska lungt, lite film och god mat (plankstek). Lördag hade vi också en sån där (chill) dag, får man säga så? Men david hade ju firmafest senare på kvällen så det blev lite part för hans del, jag drack dock inte då förkylningen aldrig släpper.

Söndag gjorde vi verkligen inte många knop, vi började med att se en film och i den hastigheten flöt hela dagen på. Men vi har ju faktiskt gjort ett pepparkakshus! dandandantaaaa, det blev såååå fint! Jag trodde ju att det hela skulle sluta med att david blev på dåligt humör, men se på fan, det gick ju finemang! Hör och häpna nu då... vi gjorde alla delar själv, allt från grunden! Ska visa bild senare ikväll

PUSS

tredje

Vet inte om jag ligger till så bra tidsmässigt men det har varit en härligt morgon än så länge. Var vaken redan 9 men jag är ju en sån som måste ha lite tid på mig att vakna till liv.

Det är ganska jobbigt att behöva ha tid på sig på morgonen.. om jag ska börja jobba 7 måste jag upp halv 6. Och då har jag inte långt till jobbet. Dels måste jag få bara sitta stilla en stund sen gör jag oftast någon frukost och sen är det ju fejjan som måste fixas.

nej nu ska jag börja sätta fart

PUSS

andra

Har nu börjat rensa ut mina fyra garderober i hallen. Varför är det alltid mindre än man tror? Fan jag har ju stoppat garderoberna fulla med saker, inget är på sin plats.. eller ja nu när jag är klart med rensningen. Har tre stycken sopsäckar redan... seriöst!

Jag tror det värsta är över nu... Men man ska aldrig säga så där. Kläderna är ju det lätta, det har jag ju redan rensat ut. Så det är ju bara slänga ner och så är det klart.

Rensning är ju alltid värst, men jag har ju sagt till mig själv att kasta saker. Det är ju inte riktigt min grej, för vissa saker har man ju en koppling till. Men å andra sidan har jag inte plats för att spara hur mycket som helst.

Men jag tror jag är klar för idag. Hade tänkt att jag imorgon skulle fara med mina sopsäckar för dom innehåller en hel del farligt avfall som jag måste på soptippen med. Men känner jag mig själv så är det inte så säkert att det blir av. Ska ju till norsjö imorgon också, hade tänkt fara vid 12-13... haha, men jag är ju alltid så seg på morgonen. Dock är det inte säkert jag sover så länge då förkylningen håller i. Har inte sovit många timmar i natt...

Innan jag flyttade till skellefteå hade jag aldrig flyttat tidigare och jag trodde aldrig jag skulle hålla på så här... Först flyttade jag till en etta på norrböle i skellefteå, typ 28 kvm. Typ 7-8 månader senare flyttade jag till en större etta på 36kvm som låg på sunnanå. Efter gymnasiet flyttade jag till piteå igen och eftersom jag aldrig hann skaffa en lägenhet fick jag landa hos mina föräldrar i ungefär 3 mån. Därefter flyttade till stället jag bor på nu, en mindre tvåa på 47kvm.. Och nu är jag på g igen, typ 200 m längre bort ska jag.. haha. Men nu får jag 59kvm. Så det blir bara större och större. Nästa gång jag flyttar hoppas jag att det blir till ett hus för jag är jävligt less på lägenhet!

Så, nu har jag skivit upp min flytthistorik!

Nu, tv

PUSS


första

Så där ja, nu är dagen d här, typ. Har fått nycklarna till lägenheten och imorgon ska den besiktas, stavas det så? Så då ska jag påpeka en del grejer och då kan jag äntligen vara på målarna! Men det lät som om så fort dom fått bestiktningspapprerna så kör dom, hoppas! Sen är det väl bara flytta in! Måste börja packa seriöst snart. Två kartonger skor är det enda jag hunnit med och min lägenhet är ett enda bombnedslag.

Men jag tror jag ska iväg till emmeli och tony och hämta färg! tihi, bra att ha en målare i familjen! Sen ska jag köpa en skrapa och en liten liten roller. En stor roller hoppas jag tony har, han hade då det sist så det får han se till att grejja.

Nu ska jag iväg och fixa.

PUSS

RSS 2.0