trettionde

Min mördardag har tagit vid sitt andra pass. Jag har börjar räkna ner, det är 4 timmar och 40 min kvar. Det kommer förhoppningsvis att gå fort. Dock tvivlar jag lite, eftersom att när timmarna börjar räknas går tiden otroligt långsamt. Å andra sidan hoppas jag att Martin kan liva upp stämningen.

Känns faktiskt tråkigt att när hela världen ska dricka jobbar man. Men det är ju så. Kommer förmodligen att jobba alla "roliga" helgen. Eller så att säga, när dom flesta planerar att festa.

Och nu är det ju faktiskt så att martin, är den absolut tuffaste killen jag känner. Det finns ingen som han!!

PUSS

tjugoåttonde

Jag ger upp. Har suttit vid datorn nu och försökt boka biljetter till herrarnas världscup. Och det är så att vill man ha biljetterna hem så måste man betala 30 euro i frakt och det är ju helt sjukt. Det är vad mina två biljetter kostar tillsammans. Och det är så mycket tjorv med att det inte går att ringa till företaget.
Iallafall om man då reserverar biljetter måste man åka till ett ombud i finland och hämta ut dom typ 4 november när tävlingen är den 15:onde. Jag blir sjukt irriterad.

Men då är det så att tjejerna åker i åre i december. En väldigt liten tröst, eftersom att tjejerna inte är närmelsevis lika kul att se. Beror på lite vilken gren det är också. Det jag tryckte var så konstigt var att dom herrarna och damerna brukar följas åt till samma städer och tävla där. Men inte i åre, enda gången detta år. Men det är ju som vanligt då.

Skit samma. åh. Ska göra mig klar för att gå ut bland folk.

PUSS

tjugoåttonde

Blir ett snabbt inlägg innan jag ska i säng. Iallafall, har inte bokat biljetter idag. Jag tvekar lite. Det är 40 mil enkel väg. Det innebär att det blir 80 mil på en dag. Det känns lite mastigt faktiskt. Men, jag kommer ju inte vara ensam, david den tappre själen ställer upp på mina hemskheter. Imorgon ska jag ringa runt lite. Och blir det av bokar jag biljetter imorgon. Jag lär ju säga hur jag gör. ha.

Har även jobbat idag. Och jag ska ju jobba i helgen också, det kommer bli jobbigare än jag trodde.

Torsdag 16-22
Fredag 7-22
Lördag 8-22
Söndag 10-22

Är jag vid liv på söndag kväll efter 22 så är det ett under. Nog för att jag jobbat liknande tidigare, men jag var riktigt slut då också. Men det är ju värt när lönen trillar in :)

Go´ natt.

PUSS

tjugosjätte

Är snart på g att boka biljetter för att fara och se herrarnas världscup i levi. Det är min sista chans att kanske få se den man jag alltid har hållt på i dessa år. Svenskarna kan kasta sig i väggen. Jag trodde att det var försent efter förra säsongen eftersom det lät som om han skulle sluta redan då. Men det visar sig att Bode Miller ska åka en säsong till. Och den 15:onde november kommer dom att vara i levi, finland. Och ja, jag ska nog fan dit. Bära eller brista. Och jag vill väldigt gärna påpeka att jag vill inte bara fara för att han ska åka. Det är inte ens säkert än. Nej, det skulle vara otroligt roligt att få se.


ps. Har just sett en mycket bra film. "Pojkarna i mitt liv". Väldigt sevärd måste jag säga.


tjugosjätte

hemma igen. Lika tråkigt som vanligt. Men det har iallafall varit en bra helg, som alla andra där ute i skogarna.

Har iallafall varit hos tandis idag. Mitt sista besök gratis, det känns lite hemskt. Jag citerar david "välkommen till vuxenvärlden" och det är ju faktiskt sant. Nu längre är det fasen inget som är riktigt gratis.

Ett litet sketet hål blev lagat och jävlar vilken bedövning hon satte. Två stick fick jag och det resulterade i att näsan domnade bort. Det som är det roligaste med att vara där är att dom pratar som om man inte vore där. Fine by me, jag går in i trans och gapar det största jag kan.

Imorgon blir det jobb, även hela helgen. Klirr i kassan med andra ord, för det är ju faktiskt storhelg och det innebär ju att ob3 träder till. ha.

Nej nu ska jag fortsätta med annat.

PUSS

tjugoandra

Kan berätta att dagarna går av bara farten. Det var längesen det kändes så men jag har haft fullt upp med mycket den här veckan. ha. Igår var jag på språng hela dagen och det började med att jag skulle på bilprovningen med Emmelis bil. När jag väl kom dit så var det kanske 3 eller 4 bilar före mig. Och när dom väl farit in så fick alla bilar efter mig också fara in. Satt där en timma. När jag väl fick komma in betalade jag och när jag var klar gav gubben mig pappret och ja, då var det klart. Det tog en minut, knappt.
Resten av dagen spenderade jag med att leta gardiner. Åt även middag hos syster, det tackar vi för! Senare på kvällen kom faktiskt Kicko och Kinza förbi. Mycket trevligt.

Och för att inte tala om idag. Jag har varit produktiv. Jag har städat och tvättat plus att jag har fixat nya gardiner i köket och sovrummet. Även om jag nu sitter ner för en stund betyder det inte att det inte finns grejer att göra. Saker väntar på att bli upplockade.

PUSS

nittonde

I lördags var jag och david faktiskt i stan (skellefteå). Jag lyckades få hem ett par uggs. Dom var svarta och inte lika högt skaft som "vanliga". Och jag upptäckte att sulan är mycke hårdare än dom två andra som jag har, vilket betyder att dom inte kommer bli fula lika fort. guut.

Försöker just nu att ladda hem lite musik, men det står som stilla i huvudet. Alltid så när man väl sätter sig ner och ska ta hem nått nytt bra.

Tänkte kanske se en film och sen ta tag i davids kök. hahah. Not looking good. ha. Och det är ju faktiskt jag som står för maten idag. Vi får väl se hur det slutar.

Enligt min kära mor så hittar man till en karl's hjärta genom mat. hahah. Funkar det inte så är det väl bara ge upp. haha. Å andra sidan har jag inte oddsen på min sida eftersom jag är pissig på att laga mat. Hoppas jag är bra på något annat.

PUSS


sextonde

Sitter nu hos mamma och pappa. Det ryktades ju om lunch ;) haha. Ska snart hem och duscha och packa och städa ihop lite innan jag beger mig till skogen.

ehm, blir nog inte någon uppdatering ihelgen om jag gissar rätt. Men man vet aldrig, jag kanske överraskar. haha

PUSS

femtonde

hahah, sitter och kollar på skolfront. Faktiskt rätt bra måste jag säga.

Har iallafall jobbat idag började klockan 7 och ja, jag var trött imorse. Jag har märkt att det är väldigt lyhört hos mig. Och folk sprang i trapphuset hela kvällen. Eller iallafall när jag skulle sova.

Nej, tv nu.

PUSS

fjortonde

 

 

Sitter och kollar på bonde söker fru nu. Ja alltså. Inte nog med att det ett pinsamt program så är människorna pinsamma. Eller obekväma människor kanske är rätt ord. Herregud vad vissa har svårt att prata. Jag anser att det faktiskt är bättre att munnen går i ett än att det ska ta en evighet att få fram några ord.

På tal om annat, är hur trött som helst. Steg upp halv 6 imorse och samma imorgon. Men pengarna rullar ju å andra sidan in vilket inte är fel.

Nej, nog för idag.

PUSS

 

 

 


trettonde

Inte för att jag inte gillar barn men barn är själviska. Alla människor är själviska men barn tar priset. Ibland är det som om dom inte är medvetna om att det finns andra människor. Som jag sa tidigare idag, det enda barn tänker på är: JAG JAG JAG!

Jag gillar barn, en stund. Men dom kan bli väldigt jobbiga efter en stund. Och nej, jag är inte mogen för egna barn, jag vet. Men jag tror det blir en annan sak om det skulle bli ens egna dock.

Iallafall. Jag kan i övrigt bli väldigt irriterad på folk som är själviska och därför hamnar barn högt på "irriterad-listan". Jag kan inte råför det. Men så är sanningen.

PUSS

trettonde

Alltså helvetes vad jag drömmer nu för tiden. Och det är inga lättsamma drömmar. Och dom är många. Det värsta är att jag minns allt. Ska kolla i min drömbok och se efter vad som händer inne i mitt huvud.

PUSS

elfte

David for just.. Så nu är jag ensam igen. Ska iallafall jobba imorgon så det känns inte helt pissigt. Jag hatade Söndagar förut och nu hatar jag dom faktiskt mer. Men jag har ändå haft en riktigt bra helg :)

Blev också kinamat idag och det tackar vi pappa för. Sjukt gott.


Nej nu ska jag hitta på något annat.

PUSS

tionde

Haft en sjukt rolig dag idag. Jag och David har faktiskt varit på teknikens hus och lekt, kan man väl säga? haha. Det var iallafall roligt. Och jag tror man uppskattar det mer som "vuxen" än som barn faktiskt. Vissa saker är ju faktiskt avancerade. haha. Vi har mer eller mindre varit i lule hela dagen. Imorgon blir det väl kanske inte fullt lika stort pådrag.

här kommer en bild på Lucas som jag tog tidigare i veckan.

 


PUSS

nionde

Igår hade jag en sjukt trevlig kväll med elin. Det blev mest en massa surr och trevliga minnen kom fram :)

Sitter iallafall hos min syster nu och försöker förstå hur killar tänker. Det är minst sagt en gåta.

PUSS

sjunde

Sitter nu i min underbara soffa. För en gångs skull förtjänar jag det. Har varit på språng sen halv 2 idag. Hittade dock ingen jacka idag. Det hade inte kommit in några vinterjackor.

Har bytt till vinterdäck också. Fy satan, jag tror att jag ska söka jobb som däckbytare i michael schumachers depå. Visst skulle jag kanske behöva träna lite men jag är så gott som fulländad. ha.

Iallafall, ska ta mig an min walk-in-closet nu. Ligger saker lite överallt som ska flyttas.

PUSS

sjunde

åh, vilken dag. Trodde att jag inte skulle jobba och tog det lugnt fram till 15 då klockan ringde igen och då skulle jag tydligen jobba. Haha, jag fick stressa i mig nå mat och sedan iväg. Det spelar egentligen inte någon roll eftersom att jag lix inte har något för mig.

Imorgon måste jag in och kolla på en jacka. Måste ha en nu. Jag kan inte springa runt i min skinnjacka nå mer. Är det bara jag eller är det ovanligt kallt ovanligt fort? Brukar inte det här i vanliga fall se i november? Jag vet då inte. Jag kanske inte vill minnas. Jag fryser på sommarkvällarna och jag håller på att dö just nu. Fötterna är ständigt kalla.

Iallafall, ska nog gå och lägga mig nu.

PUSS

femte

shii fick ni alla som tycker att jag skriver som en kratta.

Fick nämligen höra nyss att jag skriver väldigt fint och det såg så elegant ut att vara vänsterhänt. Tacka fan för det. haha

Jag tycker faktiskt själv att jag skriver fult och jag skyller det på att jag är vänsterhänt för att jag inte ser vad jag skriver. Men tur att någon uppskattar en vänsterhänt egna verk.

PUSS

femte

å jises. Jag vet en sak säkert. Jag ska byta däck på bilen omgående. Var livrädd hela vägen hem idag. Och fan vilken tid det tog. Kanske också för att jag svängde in på willys och handlade. Willys måste vara den roligaste affären, det finns verkligen mycke lustig mat. haha.

Iallafall, helgen har inte varit allt för stressande men inte alls otrevligt :)

Har förresten ganska mycke planer för veckan men vi får se hur mycket av det som faktiskt blir gjort. haha.

Kommer nog en uppdatering senare ikväll.

PUSS

första

Jag ska aldrig mer på stan när det är "tjejkväll". Åh fyfan, vilket kaos det var. Människor precis överallt och nej, helt enkelt inte något för mig. Jag hittade då inget speciellt heller så det var som skitsamma med alltihop.

Nej nu ska jag vara social med kicko.

PUSS

första

Det blev inget andra inlägg igår. Mitt internet gick så jävla seeegt igår. Men eftersom det är ny månad nu verkar det gå bättre. Det går inte snabbt men en stor skillnad från tidigare dagar.

Min mor kom just förbi och tog med mig och åt. Jag fundrar på att fara till stan ikväll, för det är väl kvällsöppet? Jag har då läst det någerst. Det finns en del grejer jag skulle behöva faktiskt.

Nej, nu ska jag försöka komma in på farmville.

PUSS

RSS 2.0