tjugoåttonde

Har inte lagt ner någon större tid på att sitta vid datorn under helgen. Det är ju sista kvällen nu för mig och David innan jag åker. Så vi har haft lite extra mysigt och egentligen bara varit vi två. Dock så var ju vi på middag idag, Tack Anders! Men nu blir det förmodligen en film och lite mys innan sängen väntar.

PUSS

tjugofemte

Ohåh, blev sjukt förvånad när jag hade betalat hyran och sånt där crap att jag hade väldigt mycket pengar kvar. Mer än jag brukar. Det är ju faktiskt kul att det är åt det andra hållet för en gångs skull.

Har då jävlat säkert varit igång från morgon till nu. Blev väckt kl 10 av att dom ringde från jobbet. Så jag eldade iväg och efter det så for jag till stan och inhandlade en t-shirt och solglasögon. Har tvättat, for till mamsen och åt och sedan blev det en sväng på willys. bar in all jävla tvätt och sen så ska ju allt upp på galgar. Men nu är det klart och jag har tagit det lugnt för första gången på denna dag. Skönt.

Fick även min bikini idag, och mina skor. Riktigt bra faktiskt! Nu är vi på väg.

Lägger även in en liten rolig bild från turkiet förra året. Kanske svårt att förstå det roliga men jag vet iallafall vad det är. ha.

PUSS


tjugofemte

Lönedag. mohaha. Tråkigt att börja med att betala hyra och skit bara, men what to do? Tog mig iallafall i kragen och tog fram lite saker jag ska ha med mig. Men jag hittade inte min bikini som jag köpte i somras. Men någonstans är den, förmodligen. Men eftersom att jag har alla kläder i min walk-in-closet finns det inte så många ställen den skulle kunna vara på. Oroar mig också lite eftersom jag vet hur privpak är när det gäller paketen, tänkte närmast på min nya bikini. Men jag har ju till på Tisdag på mig. Annars blir jag tokig.

Men jag fick iallafall ihop lite saker, en kjol, två shorts, tre klänningar och en kofta. Det är var jag har hittils, och så mycket mer än så kommer det faktiskt inte bli. Några t-shirts också såklart, men annars så är det rätt bra så. Kommer måsta tvätta där borta men om jag tar med mig för mycket så kommer jag ju inte kunna ta med mig en massa saker hem...

Jag har också bestämt mig för att sy upp en klänning när jag är där. Det är väl lika bra, eller hur? Svinbilligt och bara en speciellt till mig!

Imorgon så måste jag faktiskt ta tag i mycket. Måste hämta resväskan och så blir det att tvätta och så in till stan en sväng. Ojoj.

Nej, tv nu.

PUSS

tjugofjärde

Om en vecka är jag på arlanda och väntar på planet till Indien. Är less på att vara i Sverige, så det känns verkligen på tiden för sol och bad.

Har inte börjat packa än. Och det känns som om det är dags eftersom att jag bara har egentligen imorgon på mig för jag jobbar på fredag och helgen kommer spenderas i skogarna så därför är det bara idag och imorgon på mig. Nästa vecka jobbar jag jävlat tills jag far, så då kommer jag bara hinna med nödvändigheter. Skulle ha varit och köpt mig en till t-shirt faktiskt. Väntar också på ett paket från hm med min nya bikini! Men det kommer bli bra.

Haha.

PUSS

tjugoandra

Fick tillbaka min telefon idag, den såg inte riktigt ut som det gjorde när jag lämnade den och allt jag hade i den är borta. Tack och lov att jag flyttade allt vettigt till sim-kortet. Men nu är den som ny igen, hoppas jag. Har inte riktigt hunnit använda den än. ha.

Glömde min laddare till datorn hos David så det blir att spara heeela veckan. Blir kanske därför inte så mycke uppdatering för jag behöver tiden som är kvar till vettigare saker!

Snart är det bara en veckan kvar!

PUSS

tjugoförsta

Kan faktiskt beskriva denna dag som rätt produktiv. Till min förvåning steg jag upp före David om än inte med mycket. Klockan var vid 10. Och det blev en hel del städning, dammsugning, moppande, dammtorka och så tog jag mig an badrummet i allmänhet, kan man säga. Sen blev det lite tv-tittande och sedan kalas. Mycket trevligt faktiskt! :D

Och senare ikväll så blev det ju skidor, eller skivor som alexander skulle säga. Vilken succe alltså. Dramatik var det iallafall, men det gick ju bra. Hellner tog guldet, mycket välförtjänt. Och Olsson trejde platsen. Måste säga det igen, jag är väldigt förvånad att det gått så bra och det går ju nästan bara bättre nu. Trodde inte att detta os skulle bli så bra, och det är ju dessutom inte över än på länge


 

Måste bara påpeka att det är inte länge var innan vi far nu. Mindre än två veckor! Helt sjukt.

Ps. "eeeen heeeelt nyyyy vääärldddd"

God natt. PUSS


tjugonde

OJOJ, såg just att bode blev tvåa i super-g. Är jag förvånad? oh inte det.

God natt.

PUSS

tjugonde

ojoj, Silver till Anna Haag. Helt otroligt.

Måste säga att sveriges prestationer överraskar mig alltså. Trodde inte på att det skulle gå så bra som det gått hittils. Det är ju super alltså.

Har iallafall ätit supergod middag med bejbi ikväll. Blev en lite senare middag och sen iväg till Davids bror. Blev lite tv-spel och en del surr. Trevligt trevligt.

Nej, tror inte det blir länge till sängen.

PUSS

nittonde

Åh herregud, vilken kväll igår. Det var typ det sjukaste. Jag trodde faktiskt inte att det skulle bli en bronsmedalj. Men det är ju kul att det går vägen nån gång.

Har faktiskt inget annat att dela med mig av.

PUSS

artonde

Har haft en lugn dag idag. Skönt. Lite One tree hill med soffläge och täcke i högsta hugg. Har skickat iväg David på affären också ;) ha.

åh, har inget mer att säga :D

PUSS

sjuttonde

Får så dåligt samvete när dom ringer från jobbet och jag inte kan jobba. Eller jaq kan ju. Tackade nej tidigare i veckan eftersom det börjar bli två veckor sen jag och david träffades. Men så ringde det idag ang jobba kväll. Samtidigt som man vill ställa upp och få pengar så har jag ju redan planerat att fara idag. Om två timmar. Åh, Jag hatar detta när jag redan planerat in något. Men nu löste det sig ju och jag ska fara.

PUSS

sextonde

Vad var det senaste du såg på TV?
kollar på os. Såklart. Hela tiden.
Vad har du på dig?
trosor och en rosa t-shirt
När skrattade du senast?
ehm, förmodligen åt något alexander sa idag.
Hur såg ditt senaste mottagna MMS ut?
Det ska jag inte glömma :) natti natti bejb, (nått sånt)
Vilken kändis hade du helst blivit sedd med?
Oj, Bode miller hade varit fint. Men han är ju ingen riktig kändis. Vet faktiskt inte.
Skulle du kunna ha silikonbröst?
jojomen
Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Ojdå, Ett hus såklart och en massa grejer
Berätta något om dig själv som folk inte känner till!
jag är för det mesta öppen om allt. vet faktiskt inte
Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Mio. Funderar faktiskt aldrig över flicknamn.
Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Aldrig i livet. Vill bo i pite, helst öjebyn.
Vad vill du helst ha nu?
en bra film.
Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
För tidigt, vänd tillbaka.
Vilket är ditt livsmål?
Inga större drömmar, ett svenneliv där alla är hyfsat friska och krya sen är jag nog rätt nöjd. ps, ett trevligt jobb hade suttit fint också.

PUSS

sextonde

Ojoj, Björn Ferry. Helt sjukt. Jag har aldrig sett han som speciellt duktig. Men så tar han os-guld i jaktstarten. Helt sjukt. Två svenska medaljer, båda guld. Jag är imponerad.

PUSS

sextonde

Skulle ju som sagt uppdatera igår, men det gick ju inte. Gårdagen var ju fantastisk iallafall. Kallas guld var väl höjdpunkten, Anna Haag och Marcus Hellner på fjärde plats. Great!

 

Bode låg ju etta, om än inte så länge. Men han slutade på en tredje plats efter Aksel Lund Svindal och Didier Defago. Men det var väl helt okej ändå. Fartdräkten var snygg, om än han kunde ha anpassat hjälmen. I världscupen har han ju en grön fartdräkt och det passar sig ju, inte här.

Superkombon blev flyttad, till fredag. Tills vidare iallafall.

Imorgon väntar sprint och damernas störtlopp. Fullspeckat med andra ord.

PUSS


sextonde

Kunde inte uppdatera igår! Försökte hela kvällen, blev ju tokig. Får väl göra det senare idag. Har lite grejer att uträtta nu.

PUSS


femtonde

Tänkte göra ett litet inlägg. Steg upp halv 10 idag, tillhör inte vanligheten om man säger så. Men det visade sig att dom har inte börjat sända os än. Vad är det för skit? Finns absolut inget vettigt på tv före 16-17 på vardagar.

Känner att jag börjar bli lite hungrig. Var hungrig redan igår innan jag skulle sova men det gick inte för sig. Då värker magen ännu mer när man vaknar. Men tur att jag och mami ska äta lunch senare.

Åh, min bli är freeeesch igen. Min kära far har förbarmat sig över den i helgen. Femmans växel tjorvar men det fungerar nu igen. Och belysningen inne i bilen är också kirrad. Och vet ni vad? Skulle köpa nya torkarblad eller egentligen bara gummit eftersom det brukar vara billigare. Men allt till en 740 är chheeep, 45 spänns skillnad. Fanns inte så mycket att fundera över.

Vill ni ha en prisvärd bil, köp en 740. hahaha.

nej ska kanske börja bege mig till tenorgränd.

PUSS

fjortonde

Dåligt med uppdatering. Men jag har jobbat och verkligen inte haft tid. Startade inte ens tv:n igår när jag kom hem kl 22. Det tillhör ovanligheten vill jag påpeka.

Har varit en rätt så bra helg på jobbet måste jag säga. Förutom att det känns tråkigt att missa sånt fint väder.

bläaedererefe, har inget mer att säga.

PUSS

elfte

Var ju hos läkaren idag. ha. Jag fick ett finger upp i ..... ja jag tror ni fattar. haha. Inget fel iallafall. Jag ska iallafall äta något grus. ja ni läste rätt. Små gruskorn som jag ska äta varje dag. Testade idag, ingen hit kan jag lova..

Jobb ihelgen. Börjar jobba imorgon. Och jag öppnar dessutom inte på lördag och det känns ju fantastiskt.

PUSS

tionde

hej och hå. Visst fasen är det kallt ute idag? Har ju ingen termometer så det är svårt att veta exakt. Men det brukar ju vara så att när det är fint väder och solen skiner så blir det kallt ute.

Skulle vilja hitta på något. Men jag funderar över vad det skulle kunna vara.

FÖRRESTEN! Lämnade in min telefon igår. Fick en skabbig lånetelefon (samsung med lucka). När jag kom till öjebyn visade det sig att den var operatörslåst. Så jag åkte tillbaka och erbjöds den enda värre än den andra. Ni vet såna dära stötsäkra telefoner. Tydligen så var dem flesta låsta till telia så utbudet blev inte så stort. Men tillslut så hittade han en Nokia e71. Helt okej. Tycker den är lite tjorvig och jag saknar min telefon. Gillar verkligen den. Passar mig perfekt och den är hur enkel som helst.

Nej, nu ska jag göra nått annat.

PUSS

nionde

Det verkar som om det bara är jag i hela världen som är vaken. Kanske sant å andra sidan. Borde lägga mig och läsa boken som kicko lånade ut till mig. Eller rättare sagt kom hon med den som en överraskning på 600 sidor. Man tackar. Hon hotade dessutom med att jag var tvungen att vara klar innan indien. Tiden börjar sila känner jag. Får ta och lägga på ett kol. Kan också säga att jag är aningens skeptisk. Jag hoppas då fasen att den blir bättre så jag slipper ta mig igenom 600 sidor i plågor.

Eftersom ingen annan verkar vara vaken så roar jag mig själv. Rensat i datorn och fått ordning och tagit bort sånt jag inte behövde. Passade på att ta mig en titt bland mina bilder. Blir alltid lika förundrad över att jag verkligen ändrat utseende under åren.

Och jag är verkligen en människa som lever för nostalgin. Jag är rädd för förändringar och vill att allt ska vara som det alltid varit. Framtiden är spännande så länge den är rolig.

Jag gjorde ju mitt lilla äventyr och flyttade hemifrån staxt innan jag fyllde 16. Det var väl kul. Men alla som bodde kvar i öjebyn/piteå och tagit studenten, passar på att flytta hemifrån nu, 3 år senare, nu när jag väl flyttat hem. Varför kunde inte alla ni andra göra som jag? haha


Här kommer iallafall lite bilder från förr. Allt från då jag var 15 tills nu. Enjoy!

 

Måste bara tillägga att jag saknar högstadiet. Åh det var så underbart. Kvällar som tillbringades med tv-spel, bad, grillning uppe på nått nyfunnet litet berg, ord och skratt som underhöll nätterna. Åh vad jag önskar att jag kunde få göra om det.

Nu, tillbaka till verkligheten.

 

PUSS


åttonde

Vet ni vad jag tycker är sjukt jobbigt? Att inte veta vad jag vill bli. Och det hjälper inte när mina föräldrar säger att dom inte heller vet vad dom ska bli.

Jag vill ju ha ett jobb som jag utbildat mig till. Men vad fasen ska man göra? Inte lätt. Och jag hatar att inte veta vad jag vill göra.

Och det går ju inte direkt att påskynda processen heller. Man får så lov att vänta tills det dyker upp något intressant.

Känner mig väldigt slö idag. Skulle ha behövt tvätta håret, men det är lättare att ta på sig en mössa.

Hejdå.

PUSS

sjunde

Dagen blev inte riktigt som planerad. Vi skulle ju åka snowboard idag. Min mage tjorvade hela morgonen men jag gav mig fan på att den skulle ge sig till slut. Så vi for dit och det visade sig att min mamma med efterfölje var på vallsan. Magen gav sig inte så det var bara att åka hem. Jag och David lämande tillbaka filmen vi såg igår och gick ut med zelda. Såna här dagar då uppskattar jag verkligen vintern eftersom det är så sjukt fint.

Men vi hade trevligt ändå. Åt middag hos mami och dadi, mycket gott!

Efter att David for hem så blev det vattengympa för mig. Det var sjukt jobbigt. Ett riktigt bra pass alltså!

Nej, tv nu.

PUSS

fjärde

Måste bara göra en liten uppdatering igen. Ringde till vårdcentralen vid 12 och fick en tid 20 över 3 då dom skulle ringa upp. Helt otroligt, 3 och en halv timma?! Ides inte bli irriterad så jag var så snäll och väntade. Ringde då angående mina prover, alla prover utom ett är klart och det var laktosprovet som finns i ume. Dom andra proverna visade ingenting eller värderna var normala och allt var så fint. Och jag var lugn och fin hela tiden och jag är alltid det. Det spelar ju ingen roll om jag klagar till telefonen i luren, det är inte hennes fel att det tar lång tid så det är ingen ide att vara otrevlig.

MEN, måste tanten på andra sidan låta så jävla sur? Ursäkta mig men jag kan knappt leva ett normalt liv på grund av min mage. Om jag någonsin ska bli telefonist (vilket jag inte hoppas) ska jag alltid vara trevlig. Det lovar jag mig själv.

Det är som samma sak när folk kommer in på ok och klagar över att vi inte har just den där speciella varan. Och allt är fel och dittan och dattan. Vad kan jag göra åt det? Det är fasiken inte mitt problem.. Just därför ger det inget att bli arg eller bete sig illa eller vara otrevlig mot någon som ändå inte kan ändra på det.

Tack..

PUSS

fjärde

nu är det exakt en månad kvar. Skulle väl tro att jag sitter på planet till indien nu. Förhoppningvis på väg ner. Den lilla flygturen tar 11 timmar. Jag hatar att flyga. Det blir nog att ta något piller innan så ögonlocken känns tunga.

Kom för övrigt på att jag aldrig använt min cam på datorn. Pinsamt med tanke på hur länge jag haft den. Men here ya go. En liten fin bildserie. haha

 

PUSS


tredje

Herregud, det här är bland det värsta jag hört. Jag tycker om Josefin Crafoord men där sjönk hon lite i mina ögon. Helt värdlöst. videon, kläderna och sminket var väl ballt men texten, jag dör.


Domenicer - bög mamma kines

 

PUSS


tredje

Imorgon ringer jag fan till vårdcentralen igen! Kan än en gång säga att jag hatar landstinget. Kan inte få nog av att säga det. Tragiskt men sant.
Nu har det gått mer än 3 veckor sen mitt blovprov togs och det har skickats till umeå och det BORDE vara klart nu. Känner att tålamodet börjar minska.

Lagade mat åt bejbi idag. Skedpalt, åh jag är så duktig. haha. Och vet ni vad? Det smakade nästan som mammas, inte långt ifrån alltså och då är det bra gjort.

Efter att david varit och skjutit ska vi göra negerbollar. ja, hemma gjorda "chokladbollar" heter negerbollar. Köpa heter däremot chokladbollar, då vet ni.

PUSS

andra

Trodde David orm var död nyss. pickade lite på glaset men stackarn rörde sig inte. Jag gick vidare men kunde inte riktigt ge mig. Pickade en andra gång men inget liv i han. Öppnade upp lite och tog sprutflaskan och sprejade lite mot den. Tyvärr försvann den in i hjälmen igen. Jag kände lite lycka där ett tag.

Kan tillägga att jag har haft och har väldigt svårt för ormar som säkert många andra. Har haft mardrömmar och legat sömnlös många nätter pga sir väs (som är dess namn). Men jag accepterar att den finns men jag tycker inte om den för det.


andra

har blivit sjuk, riktigt krasslig i halsen. Det värsta är ju på morgonen när man knappt kan andas.

Är fortfarande kvar i skogarna och jag tänkte fortsätta med mitt lilla expriment med håret. Det blev inte alls som jag tänkt mig och det visste jag egentligen innan jag började. Men nu ska jag tydligen skaffa en färg som heter golden brown. Hade tänkt att håret skulle vara lite ljusare men nu får det bli så här.

Bläfeeeffe Hejdå

PUSS

första

Kollar på one tree hill, som vanligt känns det som. haha. Funderar på vad vi ska äta idag? Hatar att man måste komma på vad man ska äta, skitsvårt. Och när man väl ska göra nått så är det skitsvåra recept och asmycke grejer man ska ha. För övrigt tycker jag inte ens om att laga mat.

Imorgon är det tre veckor sen jag gjorde mitt blodprov och två veckor sen jag gjorde mitt inte så roliga prov. Men ännu inget svar. Ringde dit för en vecka sen och hörde mig för. Men ett av blodproven hade skickats till umeå och därför tog det tid. Men ju längre tid det tar, ju längre måste jag leva med en bitch till mage.

Läkaren hade lovat att ringa när han fick provsvaren men jag kanske ska ringa dit imorgon igen. Det kan ju fasen inte ta hur länge som helst. Går ju bara och väntar på att få svaren nu.

PUSS

RSS 2.0