tjugoåttonde

Alltså det är snart juli. vart fan tar tiden vägen?

I varje fall, jag välkomnar v26 med icket så öppna armar.. Verkar ju bli bra väder hela veckan och vad ska jag göra? joo..

Måndag: jobb, 14-22
Tisdag: ledig
Onsdag: jobb, 15-22
Torsdag: jobb, 14-24
Fredag: jobb, 12-21
Lördag: jobb, 11-24
Söndag: jobb, 9-22

Och vecka 27 jobbar jag mån, tis och ons. 8 dagar i sträck, jag kommer vara knäckt. Så om ni undrar varför jag kanske inte kommer uppdatera så bra under några dagar, så vet ni nu.

Dessutom är det summergames i helgen. Får migrän av att bara tänka på det..

PUSS

tjugosjunde

Midsommar var trevlig! Brännboll och en del alkohol, kubb blev det också för den delen. Vi passade på att fara till stugan igår eftersom att det var lite folk där. Hann bli en del fiskande och david fick upp en gädda på 2kg. Men så kommer min kära far och drar upp en på nästan 6kg, haha. Jag som tyckte davids var stor!! Och lite panik blev det då ingen hade tillräckligt stor håv...

Nu håller vi i varje fall på att göra middag. David håller på med kycklingen, jag tror jag ska ingripa om ett tag! ha. Det blir iallafall kycklig med lite sås och grönmögel ost, och pasta till det, riktigt gott!

Nu, tv.

PUSS

tjugoandra

Både jag och zelda har varit på sjukan idag. Zeldas tur först, hon fick skrapa tänderna. Och vet ni vad? Så himla lugnt och skönt det blev när hon fick sprutan, inte lika hoppa och studsa och nosa runt på allt. haha. Det gick då bra, klippte klorna gjorde dem också, nu slipper man klappret. Rätt billigt blev det också, hör och häpna.. hade tänkt mig mycket mer.

Hann bara hem så var det min tur att fara och göra en gastroskopi. Och vet ni vad? Det är de värsta jag någonsin gjort, hellre bajsar jag på mig 100 gånger. Jag skojar inte. Och det var som så hänsynslöst. För man får som bita i en hård plastgrej med ett hål i, och så när slangen (som förövrigt var 1cm tjock, jag tyckte jag läste i pappret att den skulle vara liten) kommer så börjar man ju hulka, jag trodde hon skulle sluta och sedan fortsätta när jag slutade hulka, där trodde jag fel. Och jag började kräkas, och det börjar komma upp saker, och jag trodde seriöst jag skulle dö. Och i och med att jag började kräkas så började ju tårarna rinna, dessutom så står det en bakom mig och säger aaaandddaas, aaaandddaass. Herregud, jag kräks och någon fortsätter trycka ner saker i halsen på mig. Och hon var till och med mer i tolvfingertarmen. Hutlöst.

Men i varje fall så fick jag reda på att jag har b12 brist och brist på en annan vitamin, därav min trötthet. Har ju inte orkat vara med någon när jag jobbat för jag har varit tvungen att sova.

Men nu ska jag vila innan det vankas jobb.

PUSS

tjugoförsta

Åh fy, idag är det ingen bra dag. Vet inte varför. Men jag känner mig så jävla tragisk.

Återkommer när jag inte är lika jävla tragisk.

tjugonde

Känns som att varje dag ser ut på samma sätt. Inte för att det är någon annans fel än mitt eget men.. Och nu börjar det vankas mycket jobb. Mycket pengar men lite fritid.

Och vad som händer på midsommar jag då inte än heller, men det blir nog säkert bra. Till veckan ska jag faktiskt göra två vettiga saker, bland annat ta med zelda till tandläkaren, hahah. Kan behövas! Hon ska få skrapa tänderna så man faktiskt kan vara nära henne utan att svimma. Och själv ska jag göra en gastroskopi, känns både bra och dåligt. Har ju hört att det är väldigt otrevligt men samtidigt så verkar det ju börja hända något.

Nu blir det smekmånaden, sen sängen

PUSS

sjuttonde

Alltså, vill ni veta något otroligt? Ända sen det blev jag och david så har det ringt skyddat nummer till oss båda. Ibland ringer det först hos mig sen hos david. På sistonde har dock david sluppit detta men det ringer fortfarande hos mig. Och vet kan det då vara som ringer? hm, som både känner mig och david. Ja, alla ni vet ju redan.

Grow up. Visst? Jag kan inte förstå hur man när man är åtminstonde över 18 och förmodligen vill se sig som en ung vuxen kan bete sig så. Det är ju helt otroligt.

Och ja, det börjar bli tröttsamt. Det har gått ett år sedan nu. Hur bra mår man om man ska hålla på så där? Det är ju kul att någon verkar bry sig om vad jag gör men det börjar bli stalker varning.

I varje fall, slutar det inte så blir det polisanmälan. Någon måtta får det faktiskt vara.

sextonde

Är på jobbet, har lite tråkigt och det är lugnt! Så jag passar på att göra ett inlägg. Har inte hänt mycket sen sist, jobb typ.

Har iallafall gjort ett klipp idag, eller klipp och klipp. Men jag behövde dom! Så jag beställde dessa! :D Hoppas att dem kommer innan fredag tror ju inte det men.. Skulle väl vara första gången..



Skyhigh, men vafan.. Hur fina som helst!

PUSS


trettonde

Då var man ensam igen. Helgen har gått helvetes fort kanske mycket för att vi hittat på en massa saker. Igår var vi faktiskt och bowlade, david vann men jag var också duktig! :D

Idag har vi varit på biltema och köpt en del saker till davids cross. Men nu är jag iallafall ensam i drygt två veckor, kommer bli tråkigt men vad ska man göra? Jobbar så vitt jag vet imorgon och på onsdag men annars vet jag inte. Hoppas att jag inte jobbar till helgen, eller egentligen spelar det ju ingen roll när jag lix inte gör något. Känns bara som om det vore skönt med lite ledigt innan sommaren börjar på riktigt.

Nej nu tv. PUSS

tolfte

Omg, jag är trött!

Ska inte riktigt bli mamma än tror jag. Ska ta vara på den lugna stunden! Var nämligen och badade med alexander idag och det är full fart heeeela tiden. Jag är nog tröttare än han. Men det blir då lugnt ikväll, förmodligen någon film och annat! Men nu lite tv. :D

PUSS

nionde

Tänkte börja med att säga att det lönar sig sällan att vara snäll. Och nu tänker ni väl att jag har fel. Och tyck det då. Men saken är den att det finns en del som hela tiden ger, ger och ger. Men vad får man tillbaka oftast? Förmodligen ingenting. Nu drar jag inte alla över samma kant, men i många fall har jag rätt

Men det lönar sig inte, hör ni det? Det är lika bra att sluta göra tjänster till folk. Jag kan väl tillägga att man kanske ska välja bort vissa människor och inte alla. Och vet ni vad?

En vän sa till mig för inte så länge sen att jag blivit så mycket mer ödmjuk och allt det är än förut. Jag höll på att tappa hakan. Enligt mig själv har jag för det första börja säga nej till skillnad från högstadiet. På högstadiet gjorde jag allt för dem som bad mig om något.

Men nu är det nog, om ni inte kommer ge igen på något sätt. Spelar ingen roll hur, men bara visa tacksamhet någon gång jag gör nått för er.

Och tycker ni att jag är otacksam, säg det då!

PUSS

sjunde

Måndag igen.. Men än så länge ser det ut att bli en lugn arbetsvecka. Ska hem imorgon och jobba sen vet jag inte riktigt vad veckan har att erbjuda. Men det återstår ju att se.

Lördagen var iallafall sjukt trevlig, mycket vin och mycket ostar. Men det var gott och riktigt trevligt!

Idag har vi faktiskt varit och fiskat, gick dock inte speciellt bra men det var skönt att vara ute en sväng :)

Nu, tv

PUSS

femte

Nu far vi snart. Hoppas på kubbmatch ikväll! Jag hoppas också att jag vinner, annars blir det ju inte så kul.

Ha en trevlig lördag.


PUSS



femte

Igår for jag och david till mårdseleforsen. Blev en del bilder.

Ikväll blir det då vin och ostar och gud vet vad hos anders. Blir nog trevligt :D


'









PUSS

fjärde

För ett år sedan...

 

Mest spårade kvällen jag någonsin varit med om.

Turkiet, var vi riktigt nyktra nån gång? mja..


Slut på det roliga.. haha


PUSS

andra

Hann en sväng på stan idag. Skulle fixa davids klocka, det gjorde jag också.. men jag fick med mig en själv också! Riktigt fin tyckte jag! Bild finns nedan.

Mina systrar har varit på ikea idag och jag beställde en sån där skärbräda som man kan flytta runt. Svinbra och svinbillig! Men min kära syster nr två i ordningen skulle olja in den åt mig! Tack!

 

Är inte riktigt en klockmänniska, men jag kanske kan bli!

Måste skyda mig till jobbet nu, börjar 15.00, sen helg!

PUSS


andra

Min sista jobbdag på denna vecka, sen blir det helg! Så fruktansvärt skönt. Som vanligt jobbar jag kväll så nu sitter jag inlindad i min filt och väntar på att nått bra ska hända på tv. Orkar då inte med så mycket mer.

PUSS

första

första juni. fan vad tiden går. helt otroligt!

I varje fall, känner mig sjukt sliten. Tur att min kära mor är utomlands och inte läser detta för då hade det blivit ett jäkla liv om att ungdomen idag, och dittan och dattan.
Men det är sant. Jag brukar inte vara trött på kvällen och igår orkade jag verkligen inte vara uppe, så jag gick och la mig, brukar inte hända ofta.

Imorgon jobbar jag bara 7 timmar så det känns bra :D

Nu: tv.

PUSS

RSS 2.0