trettionde

Idag har jag egentligen varit helt i onödan till ungdoms. Sist jag var och hämtade ut p-piller så sas det att det var sista uttaget. Lite konstigt tänkte jag eftersom att jag hade utskrivet för ett år och sist jag var på ungdoms var i somras. Ja, tänkte väl inte så mycket på det så jag bokade en tid för att få mer. Ja, då visade det sig att jag har kvar ett till uttag.

Kändes lite onödigt, men ja, nu är det då gjort för detta år. Känns ju faktiskt riktigt bra.

Steg ju faktiskt upp 8 imorse och jag hoppas att jag kan somna lite tidigare ikväll än igår...

Längtar till påsk för äntligen ska jag och david få våran fiske-premiär. haha. Si så där 3 månader efter att vi först sa att vi skulle fiska. Men var enda gång vi skulle ha fiskat har det varit dåligt väder. Men nu under påsk spelar det fan ingen roll. ha.

ska koncentrera mig på mästarnas mästare nu.

PUSS

trettionde

Nå, vad tycker ni? Mitt bidrag till nellys bikini-tävling. Om ni har lite tid över får ni gärna rösta på den :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

PUSS


tjugonionde

Jag blir så less på mitt internet. Fyfan. När det väl är bra är det okej hastighet men ibland så stänger den bara av. Just nu går det bara segt och i'm going nuts.

Har varit en rätt händelserik dag. När jag väl kom till piteå for jag direkt till mina parents och åt middag med heeela familjen. Och efter det så blev det en ride till lisas lägenhet och lite pyssel. Jag åt mest spagetti med alexander som han lagat i sitt plastkök.

Men nu är det ryggläge i soffan. Slötittar lite på boston tea party, åh vad jag gillar dom där två! Hollywoodfruar är ju också trevligt. Men vet ni vad? dating in the dark är absolut favoriten! ha, sjukt roligt.

PUSS

tjugoåttonde

Igår blev det inte många knop. Men det behövs också ibland. Vi åt iallafall thai-mat från ett ställe här. Riktigt bra måste jag säga, utbudet var inte så stort men det spelade faktiskt ingen roll om det som finns smakar sjukt bra! Skönt att slippa laga mat också, för faktum är att jag och david är bra på att laga mat. Inte speciellt ofta det blir skräpmat.

Kollade iallafall på Shutter Island igår. Och jag måste säga att den var riktigt bra. Sevärd! Om ni nu tänkt se den, ha lite tid för den är seg och det är mycket man inte förstår. Men det är ju en sån där klurig film. Och som sagt, riktigt bra!

 

Det var ju kalas idag, synd att min mage började klångla så jag var tvungen att fara hem. Har legat i sängen och vilat. Känns bättre nu och magen behöver mat igen!

Skulle väl tro att det inte blir några större planer ikväll heller. Nån film eller så. Just nu kollar david på hockey och jag är hellre än intresserad.

 

PUSS


tjugosjunde

Har faktiskt just stigit upp. Vill dock påpeka att jag inte vaknade nu utan jag och david har legat i sängen och myst. Men nu har vi kommit upp på fötter och david gör fruktsallad, så duktig. Det första jag gör är att plocka fram datorn. hahha. Usch jag har blivit så bortskämd.

Hade tänkt gå ut med zelda innan det blir en olycka inomhus.

Vi har inte direkt gjort några planer för idag så vi får se vad som händer.

PUSS

tjugofemte


tjugofemte


tjugofemte

Då var det löning men man måste lika fort betala allt crap.

Idag var det ingen som stört mig på morgonen därför sov jag för länge. Skulle vara i från piteå kl 14. Men nu sitter jag i soffan med handduk och blött hår. Jag satsar på kl 15 istället. haha. jag känner mig hopplös.

Idag bär det av till skogarna. Hoppas inte på att det blir nån större uppdatering för jag ska ha bättre saker för mig.

PUSS

tjugofjärde

Igår blev det alldeles för sent. Ska försöka hålla rutinerna så bra det bara går. Efter att jag suttit uppe till 2 och sett one tree hill så fick jag för mig när jag la mig i sängen att lösa korsord. Klockan hann bli halv 3 innan jag stängde ögonen.

Var ändå uppe halv 10 så det var ju inte allt för hemskt. Fick också besök att syster idag och sen blev det en liten ride med bilen. For till vårdcentralen, sneppade förbi hos mamma och pappa för att kolla posten. Fick för mig att jag skulle iväg och jaga galgar så det blev besök på ett par affären. Och middagen blev hos Emmeli idag. Gott var det!

Håller på att tvätta som en galning efter Indien. Så nu ska jag hämta sista lasset.

PUSS

tjugofjärde

I Indien provade jag att plocka mina ögonbryn med tråd. Det gjorde hemskt ont och det är väldigt olikt mig att göra nått sånt. Har aldrig här i Sverige plockat mina ögonbryn hos någon och ingen har någonsin rört dom. Tack och lov. Så länge jag kan se så pass bra ska jag fortsätta i denna stil. Mina ögonbryn har varit perfekta i faktiskt ganska många år nu och jag vägrar låta någon plocka och så blir det galet.

I Indien gjorde jag ett undantag, ville testa det där med tråd. usch, det var förfärligt. Men det såg ju som bra ut, tyckte hon hade gjort dom lite väl tunna. Har något emot tunna ögonbryn, iallafall på mig. Inte så mycket mer med det men igår skulle jag ta mig an dom, tittar väldigt noga i spegeln. VAD FAN HÄNDE? Jag säger inte vilket men ett av dom är ju helt okej, det andra ser ut som hej kom och hjälp mig. Vad gör jag? Åh jag får sån där ångest och ångrar att jag gjorde det.

Kan säga att det är samma när jag ska klippa mig. Vill helst inte klippa mig för att det kanske inte blir som jag vill. Det är ju ganska svårt att förklara en vision för någon. Och det har hänt inte bara en gång när jag fått därifrån och undrade samma sak: VAD FAN HÄNDE?

Är jättesugen på att klippa lugg igen. Men jag vettefan om jag vågar. Har så pass långt hår nu att det vore katastrof om det blev fult. Vilket det säkert blir. Dom fattar ju aldrig hur man vill att det ska vara. Det är iallafall därför jag går runt i halvlångt hår, det bara hänger och ser inte så speciellt ut.

PUSS

tjugotredje

Har du på dig idag? idag: baggyjeans och t-shirt

Har du kramat någon det senaste dygnet? tyvärr inte

Har du pussat någon det senaste dygnet? nope

Har du för frisyr? halvlångt, brunt. det bara hänger kan man säga

Har du husdjur? nej, men jag vill faktiskt ha ett.

Har du pallat äpplen? många gånger. Finns ett ställe i Öjebyn där dom har sjukt goda äpplen

Har du kysst någon och sedan ångrat dig? nej det tror jag väl inte

Har du ätit senast? Dinner med familjen lundberg/persson.

När vaknade du i morse? 10

När skrattade du senast? todag

När var du på fest senast? Indien. Räknas det?

När gjorde du senaste något du egentligen inte ville? inte allt för länge sen

När fick du ditt senaste sms? idag.

När är du född? 1990

När tog du studenten? 2009. tack och lov.

Vem kramade du senast? david

Vem pratade du med i telefon senast? david

Vem skulle du vilja se ut som? oj, egentligen gillar jag mig. men man är ju inte direkt perfekt.

Vem fick du present av senast? gud, minns inte

Vem gjorde dig arg senast? landstinget

Vem sjunger det du lyssnar på nu? ingen musik för tillfället.

Vem bor du tillsammans med? i'm on my own.

Vem vill du kyssa nu? david

Vem spelade du tv-spel med senast? david, eller var det kanske edwin? haha

Vad väljer du, glass eller godis? godis

Vad väljer du, morgon eller kväll? kväll

Vad väljer du, julafton eller födelsedag? julafton

Vad väljer du, katt eller hund? hund

Vad väljer du, hallon eller blåbär? hallon

Vad väljer du, sova eller sex? en fin balans är inte fel.

Vad väljer du, sola eller bada? åh, går ju inte sola utan att bada. älskar att bada.

Kan du laga mat? mja, skapligt

Kan du göra volter? sist jag testade var i en studsmatta för några år sen, det gick alldeles utmärkt.

Kan du köra bil? jajemen

Kan du ditt eget mobilnummer? yes

Kan du säga hur många du har på msn? skulle väl tippa mellan 80-100

Kan du säga vad klockan är? 23.44


tjugotredje

Grattis till bejbi som fyller år idag :)

Men nu till något annat!! I och med det som hände i lördags så trodde jag att sjukvården skulle ta mig på allvar. Tydligen inte. Trodde nämligen att jag skulle få en kamera uppkörd där bak. Ringde därför till piteås kirurgmottagning för att höra om dem fått remissen. Efter att jag suttit i telefon hela gårdagen för att ta reda på vart den tog vägen visade sig att dom skickar den inte förän dom vet om jag har en infektion i magen/tarmen.

Idag ringde det någon från sunderbyn och förklarade allt detta för mig. Vilket uppvaknande kan jag lova.

Problemet nu är alltså att. Visar det sig att jag kanske har salmonella eller nått sånt, som jag kanske fått från Indien. Avföringsproverna borde visa något med tanke på att det fortfarande kommer blod. Och om då proverna visar något så kommer jag inte få göra kameragrejen.

Blir så förbannand, för okej om jag har fått salmonella så jag ju fortfarande kvar dom andra problemen. Dom kommer förmodligen inte att fortsätta utredningen och då står jag där igen.. På ruta ett!

Jag tror inte dom förstått att det är mina problem som jag haft innan som jag faktiskt är orolig över. Det är ju de som gjort att jag inte kunnat jobba så mycket och inte haft ett speciellt socialt liv. Är det så jävla svårt att ta det på allvar?!!?!?!!?!

Jag får snart hjärnblödning.




tjugoandra

Okej, här kommer lite bilder från Indien. Orkar verkligen inte ladda upp alla men några kan jag bjuda på.

Visst är det tur att man har snygga ben?

Det var färgfestival och jag blev attackerad.

Någonstang över iran.

Måste bara berätta att det var ungefär 45, 50 grader varje dag. Och det blev bara varmare för varje dag som gick. En natt var det 35 grader kl 03:00. Helt sjukt. Satt under parasoll i 2 veckor typ och brände mig ändå. Otroligt. Dock inte så konstigt med tanke på att indierna också brände sig. Hur tror ni det var för jag då? ha. Och mina vänner, ni ska veta att jag är inte den som bränner mig i första taget.

 

PUSS


tjugoandra

Okej, här kommer lite bilder från Indien. Orkar verkligen inte ladda upp alla men några kan jag bjuda på.

Visst är det tur att man har snygga ben?

Det var färgfestival och jag blev attackerad.

Någonstang över iran.

Måste bara berätta att det var ungefär 45, 50 grader varje dag. Och det blev bara varmare för varje dag som gick. En natt var det 35 grader kl 03:00. Helt sjukt. Satt under parasoll i 2 veckor typ och brände mig ändå. Otroligt. Dock inte så konstigt med tanke på att indierna också brände sig. Hur tror ni det var för jag då? ha. Och mina vänner, ni ska veta att jag är inte den som bränner mig i första taget.

 

PUSS


tjugoförsta

Tänker faktiskt inte berätta om Indien. Nej, det har varit ner händelserikt sen jag komme hem.

Kan börja med att säga att jag blev ju sjuk i Indien, fick frossa och sprang på toa och det kom även blod då. Mådde si och sådär när vi skulle hem men jag tog mig samman. Fredag kom jag ju hem och då var allt okej. Magen var väl som den brukar, lite ont men inte jättehemsk. På Lördag fick jag springa på toa hela dagen. Hade såna jävulska kramper att jag dubbelvek mig. Det är det värsta jag varit med om. Och när jag sprungit på toa hela kvällen så fanns det ju inget kvar utom vatten typ, och blod. MYCKET blod dessutom. Blev orolig och ringde akuten och dem ville att jag skulle komma in. Men smärtorna blev bara värre och jag började frysa. Låg ganska länge på akuten i piteå, jag hade frossa, sprang på toa, hade kramper. Och efter ett tag så visade det sig att jag skulle till sunderbyn, luleå. Jag fick morfin och dropp sen bar det av till luleå i ambulans. Minns inte allt som hände men så mycket spännande hände väl inte. Sov över i sunderbyn och fick fara hem vid 16. Efter att jag tjatat på att få fara hem.

Det som händer nu är att jag ska göra avföringsprov, igen. Känner mig less och väldigt trött på allt som har med magen att göra. Det känns verkligen som att det får vara nog nu!

Kommer lägga upp bilder från indien senare under veckan. Kommer formodligen inte känna mig så kry på att skriva. Men vi får väl se.

PUSS

tredje

Hittade någons internet, därför gör jag en uppdatering. ha. Sitter på skycity. Börjar bli lite tråkigt. Vi väntar på att få checka in på rest and fly så vi blir av med väskorna. Såg också att +28 grader väntar mig. Känns härligt. Magen är helt okej nu. Inte i morse, det brukar ju vara värst på morgonkvisten också.

Har faktiskt köpt en bok, sex och kärlek. Riktigt rolig faktiskt även om mycket av det är fjantigt. Men då har man nått att ströläsa även om jag redan tagit med mig två böcker.

Så imorgon kl 06:00 går planet. Är lite orolig över att flyga 11 timmar. Men det kommer gå bra, bara man tar ett litet fint piller så somnar man lugnt och fint in.

Nej, jag tror att jag ska släcka ner datorn nu.

Vi hörs senare.

PUSS

andra

Hej och hå. Jises vad jag har stressat på stan och överallt känns det som. Men nu tror jag att jag har allt som behövs. Om inte, synd för nu är det för sent. Har dock inte packat allt än. Det känns som en plågsam process. Är väl klar med det som ska ner i resväskan. Det är bara handbagaget kvar, det lättaste. Åh, jag vet inte ens vad jag ska skriva för jag är så förvirrad. Men jag kan ju påpeka att jag kommer nog inte uppdatera under tiden. Kanske nån gång men inte allt för ofta. Så det här är sista inlägget innan far.

Planet till arlanda går kl 10 imorgon från Luleå, sen åker vi mot Indien vid 5 på natten/morgonen på mot torsdag. 11 timmar senare så är vi i Indien. Otroligt.

Ehm, ska nog hoppa i badet nu. Men sooo long mina vänner. Hoppas ni har det bra i kylan.

 

Mitt eget lilla apotek ska såklart få följa med. Annars vet man aldrig hur det kan gå. Kan verka överdrivet mycket piller men då har ni inte min mage. Då vet ni.

Endast detta ska jag ha med mig. Jag har verkligen överträffat min själv genom lite packning.

 

PUSS


första

Skulle egentligen stiga upp 9 idag. Men det blev 10. Sitter och väntar på att magen ska vänja sig vid uppstigandet så jag kan bege mig hemåt :/ Känner mig inte alls så entusiastisk på att jobba ikväll och inte heller att fara härifrån.

Har mycket saker att göra under kort tid. Har inte packat klart än och inte hämtat någon väska än. haha. Jag känner mig inte så förberedd.

Skit samma.

PUSS

RSS 2.0