trettioförsta

åh jises, vilken dag. Det mesta är i ordning nu, som kan bli i ordning. Garderoben är klar nu och kläderna hänger där dom ska :D
Finns inte mycket att göra än att kolla på SATC men jag funderar på att gå till ok och göra ett ärende och dessutom låna en film.

Ska kanske spela något värdelöst internet spel... hm. Ja vi får se hur det blir.

PUSS

trettioförsta

Ligger i sängen och vilar ut efter all målning, efter jag slutat jobba kl 22 startade jag igång mitt målande. Trodde bara att jag var tvungen att måla två varv men det verkar som om det kanske syns igenom. Måste kolla när det torkat. Måste ändå måla hyllorna en gång till. Det är faktiskt sjukt jobbigt att måla, har jag otur kanske träningsvärken träder fram imorgon. Då blir det lite pinsamt eftersom att då betyder det att jag är sjukt otränad. Ja, jag lär ju märka.

Det blev inget ikea imorgon. Men på tisdag bär det av istället.

Imorgon måste jag faktiskt packa upp precis allt som jag får undan. Man mår ju dåligt av att bo bland kartonger. Och soffan kommer inte förän den 23 ungefär..

Nej nu ska jag kolla på SATC och förhoppningsvis sova om en stund.

PUSS

tjugonionde

Jag måste börja börja att säga: Vilken jävla dag alltså.

Det hela började egentligen i natt där vid 2. När jag just hade somnat och snurrat i en timma kom mina föräldrar hem från festen. Och så fort dom kom in vaknade jag och dom pratade högt och pappa, skrek typ "IISSSSEEE" (till min mamma alltså), sen gapades det och stojjades en hel del. Och jag tänkte för mig själv: är detta en SKÄMT?!!?!?!? Jag skulle då upp och jobba om 5 timmar. Och bägaren rann över när min fader skulle ut och göra något och när han kom in drog han igen dörren halv-vägs och lät det fara igen med en jävla fart och hela huset skakade. Jag blev så jävla förbannad att jag studsade upp ur sängen tittade ut från mitt rum och skrek, "ALLTSÅ, KAN NI HÅLLA KÄFTEN?" Och där stod pappa som ett frågetecken och fattade typ ingenting.
Det som gjorde mig mest förbannad var att jag under mina två månader som jag bott här verkligen varit TYST! Jag har inte ens velat spola på toan för att vara rädd att dom ska vakna och så gör dom så här! Så jävla irriterande.

Men tro mig mina vänner, det slutar inte här. När jag då väl vaknade från min "skönhetssömn" som hade varat 4 och en halv timma så mådde jag illa när jag steg upp. For iallafall på jobbet och det första som händer är att kassaskåper börjar tjorva och jag tänkte för mig själv att det kan ju inte vara sant!! Men efter 5 minuter fick den ge sig. Och när jag ska sätta igång kassorna så är datorerna inte online och ja, fan tänkte jag. Startade om skiten och poff. Ingenting fungerade. Startade om 1000 gånger. Kl blev 8 och jag var tvungen att öppna. Det går ju inte att ta betalt om inte kassorna fungerade, jag skulle inte ens starta pumparna. Försökte hitta numret till support men numret fungerade inte!!!!!!!!!
Ja, va fan gör man då? Ringer mamma tänkte jag. Stjärnskottet kom och började hjälpa och hon ringde tony som i sin tur sa hur man skulle göra med stationsdatorn. Det fungerade..... efter EN TIMMA! Så jag öppnade 9 istället för 8.
Men hur i helvetet har dom tänkt att det ska gå till när man inte kan ringa support? Det är ju fan omöjligt för mig att veta hur jag ska göra när hela systemet kraschar.

Långt inlägg nu. Men det har varit en helvetesdag hittils. Jag hoppas att fortsättningen blir bättre.

PUSS


tjugoåttonde

Färdig jobbat för denna dag. Ska upp kl 7 imorgon för att öppna macken. Kommer bli segt att vara där två timmar själv men.. Har varit och hämtat lite fika på ferren som ok har just nu. Härligt med kladdkaka som nattmat! haha.

Imorgon måste jag iallafall börja få ordning i lägenheten. Ska packa upp kläder och sådär. Kommer nog bli riktigt fint. Jag undrar bara där tony-boy ska komma och tapetsera. Skulle ju egentligen kunna måla imorgon. Det klarar jag ju på egen hand. haha.

Kollar lite sporadiskt på sagan om ringen. Sjukt obehaglig film måste jag säga.

PUSS


tjugoåttonde

 Idag har jag och mina föräldrar hunnit få in allt i lägenheten nu måste jag bara packa upp allt.. Ska iallafall jobba idag och imorgon. Kommer nog att gå bra om humöret blir bättre.... Är sjukt irriterad på en viss sak just nu. Kommer nog inte släppa det på ett tag.

Sitter iallafall hos kicko just nu. Har färgat hennes hår. Måste nog hem snart och äta något och fräsha till mig innan jag ska jobba.

Åh, känner att jag har faktiskt haft fullt upp idag. Jag sitter stilla för första gången sen 9 och det tillhör ovanligheten att jag behöver stressa. haha.

Nej nu ska jag ta mig i kragen igen.

PUSS


tjugosjätte

Jaaa ni, idag så fixade mamma internet åt mig till datorn och det visade sig att det inte fungerade. Så jag åkte dit och förklarade hur det var och fick till svar att det var datorns fel. Ingen kan väl anklaga min nya dator att det är fel på den?! åkte iallafall hem och testade om det fungerade med mammas internet och ja, inga problem. Så jag testade mitt internet på hennes dator och det fungerade inte heller. Så jag åkte dit IGEN och förklarade. Ja då visade det sig att det var fel på själva grejen.... Så jag fick en ny grej och det fungerar. Tack och lov...

tjugosjätte

Sitter hos Kicko just nu och kolla på när hon bäddar sängen och försöker snygga till rummet. Det går väl så där ;) haha. Kollar på SATC samtidigt, mycket bra.

Steg iallafall upp kl 9 idag för att fara till luleå och köpa en dator. Orkar inte kånka med mig min stationära till min nya lägenhet. Har dessutom kastat databordet som var nästan nytt. Och jag hade inte tänkt köpa ett nytt...


Iallafall så blev det en Samsung som var jävulskt fin, Den glittrar lite ;) Och så kan jag ju alltid tacka david som faktiskt hittade datorn åt mig :D och skulle den vara superdålig så tar jag tillbaka mitt tack! haha.



PUSS









tjugofemte

nu sitter jag och försöker pressa i mig en citron. Det var hälsogurun kickos ide. Jag hoppas det fungerar för annars är det inte värt det. Usch

Tänkte bara säga att jag är nära nu att beställa en dator. Det är sjukt att det första man gör när man får löning är att köpa en massa saker. Men det kanske är så man ska göra? Jag brukar iallafall säga att jag måste unna mig saker och påminna mig om att jag bara lever en gång. Det brukar funka sådär.

Nej, nu blir det nog lite The Sims,.

PUSS

tjugofemte

Idag var jag rent tvungen att köpa ett par nya skor. Det är dock för vamt för att ha dom än men ja, jag kan vänta. Det dröjer inte länge för än snön börjar falla.



Riktiga vinterskor. Prima fint.

PUSS


tjugofemte


Får ju inte glömma bort att denna lilla parvel nu är ett år.


Congratz :D

tjugofemte

Jag trodde på allvar att jag skulle dö inatt. Eftersom att jag har gått och blivit förkyld och knappt kan andas gjorde jag nått jag aldrig gör. Jag tog fram nässpray... Det brukar alltid svida en massa när jag använder nässpray men jag tänkte att det kunde ju inte vara så hemskt. Och fyfan säger jag bara, jag trodde seriöst att näsan skulle trilla av. Det blev precis som att strö salt i ett sår. Är det nått fel? Gör jag nått fel? Alla andra här i världen verkar ju vara beroende av nässpray och det kan ju knappast svida för dom. Jag förstår inte. Jag ska aldrig mer använda nässpray.






ALDRIG MER!!!!!!

Nej nu måste jag fara iväg och tanka bilrackaren.

PUSS

tjugofjärde

Hemma efter lööökar-helgen. Inte lökar som i lökar. Utan lökar som i slappa. Haha. Väntar på att kicko ska ringa och vi ska hitta på något. Vi får väl se vad det blir, förmodligen ingenting allvarligt.

I övrigt har jag faktiskt inte så mycket att säga, för ovanlighetens skull..

Jag kan bara säga att jag faktiskt känner mig rätt lycklig i just denna stund.

PUSS

tjugonde

Det känns verkligen som om livet går på halvfart. Idag har jag ju faktiskt gjort en vettig grej. Men det har då varit den enda på två veckor. Ingen människa kan ju må bra av att vara inaktiv. Man blir ju trött av att sova hela tiden så egentligen blir det ju en ond cirkel. Men jag får ju faktiskt flytta snart och det innebär att jag kommer ha grejer att göra och förmodligen vara mer pigg än jag varit på ett par veckor. yay.

Och idag är det första gången på 12 år som jag slipper gå till skolan. Vilket faktiskt känns väldigt skönt. Skolan är verkligen ingenting för mig har jag insett med åren.

förresten, 5 dagar kvar till löning!


PUSS

nittonde

ja, alltså det är ju bara å inse att nu är sommaren över. Dels för att jag snart fyller år och att det börjar vara nollgradigt på nätterna snart... Fruktansvärt deprimerande..
Och vad har jag gjort i sommar? jo, jag har jobbat och bara det. Har inte varit ledig EN ENDA helg på 8 veckor. Helt sjukt. En fest har jag hunnit med och det var pdol. Haha, skrämmande alltså. Men trots allt så har det ändå hänt rätt mycket runt om kring. Det mesta till det bättre :D




Nej mina vänner, nu är det bara att invänta vintern..

PUSS

nittonde

Äntligen har jag fått tag i den andra boken i Twilight serien. Var in på bokia idag i hopp om att den fann och Ja. Äntligen. Den har varit slut överallt och den fanns inte ens i pocket tidigare. Men nu så blev det en.... pocket. Den fanns inte som inbunden så det blir nog bra. Kan ju iallafall läsa. haha.

I övrigt har det inte hänt mycket. Verkar som om jag får lägenheten den 1 sep istället för 1 okt så jag är lite lycklig just nu. Både jag och mina föräldrar börjar gå varanda på nerverna.




Bästa någonsin.

PUSS

sjuttonde

åh, hjärnan börjar trubbas av. borde egentligen sparka igång min dator. Ska kanske spela the sims. hahha.


sjuttonde

hahahaha, alltså jag är ju inte sann.. Jag hade en enda tid att passa idag och jag missar den. Det är ju helt sjukt. Jag lovar att om jag hade haft fullt upp hela dagen har jag kommit ihåg det.. Ja, då får jag vänta ännu längre på att höra domen om mina tänder.... bläeeeeau

sjuttonde

lite bilder från helgen.




haha, utedasset var spännande.

sjuttonde

1. Tre namn jag lyssnar till: isabelle, bella, bell.
2. Någonting jag tycker om med mig själv: impulsiv

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: alot

4. Detta är jag rädd för: vatten.

5. Tre saker jag vill ha varje dag: kärlek... typ

6. Tre saker jag absolut inte kan göra: hmm.

7. Detta tycker jag om att göra: vara med vännerna, det mesta som har med snö att göra.

8. Detta vill jag göra just nu: jobba.

9. Bästa känslan: lycka.

10. Värsta känslan: ångest.

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har: ärlig, omtänksam, kärleksfull

12. Är jag lycklig just nu? njaa, både och.

13. Jag vill gifta mig: jajemen,

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: besöka en massa platser, ha mitt drömjobb och förändrat något.

15. Min käraste ägodel: bilen typ.

16. Något jag vill ha i present: ja, det var ju den där jävla ipoden ifs.

17. Detta har jag på mig just nu: jeansleggins och linne.

18. Favoritkläder: jeans.

19. Favoritdjur: hund,.

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: allätare.

21. Favoritlåtar just nu: oj, den var svår.

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: oj, det kreativa är ju alltid en favorit, sen har vi ju matte...

23. Stjärntecken: jungfru

24. En bok jag älskar: haha, att älska som en porrstjärna. (självbiografi.)

25. En film jag älskar: the notebook.

26. Tv-program jag gillar: hm, project runway är ju faktiskt en favvo.

27. Favoritdoft: cocos

28. Detta äter jag gärna: hm, nånting grillat.

29. Dricker helst: beror ju på, men cola isf

30. Favoritgodis: lakrits

31. Hit vill jag gärna åka på semester: nått exotiskt ställe.

32. Färg på mina ögon: Blåa

33. Min längd: 164.

34. Jag tror på: sanningen

35. Jag spelar: guitar hero. haha

36. Person jag beundrar: måste ju vara föräldarna.

37. Så här bor jag: har mellanlandat hos föräldrarna tills 1 okt.

38. Antal döda krukväxter i hemmet: none.

39. Det här tänder mig: secret.

40. Det här gör mig avtänd: mycket.

41. Favoritfärg: hm, alla är fina i olika sammanhang.

42. Favoritcitat: "man lever bara en gång"

43. En hemlighet jag vet: säger jag ju inte.

44. Bästa present jag fått: hm, den var svår. många.

45. Senast köpta skiva: eh, måste varit mcr för 100 år sen.

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: ehm,

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: vi börjar inte ens.

48. Udda förmåga/egenskap: eh va?

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: kisskatt förmodligen.

50. Vad lyssnar du på just nu? faktiskt ingenting.

51. Vad har du gjort/ska du göra idag? någonting vettigt iallafall.

52. Var är dina föräldrar födda? arvidsjaur.

53. Vad är det senaste du installerade på datorn? haha, backpacker 3.

54. Vilken är din favoritrestaurang? ehm, sånna som har kinamat.

55. När badade du i en pool senast? maj. turkeeey.

56. Har du varit med i någon skolpjäs? icket.

57. Hur många barn vill du ha?  iallafall 2.

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? ehm...

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? JA!

60. Vad har du för TV-kanaler? ja, vi börjar inte ens.

61. Har du åkt moped någon gång? många gånger

62. Har du busringt någon gång? vem har inte?

63. Har du fått felparkeringsböter? icket ;)

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? man vet aldrig med mig. haha
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? teneriffa.
66. Har du en egen trädgård? Icke

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier? ehhh.

68. Kan du alla orden i nationalsången? nejnej.

69. Badkar eller duschkabin? Dusch oftast.

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? hmm,twilight

71. Favoritpizza? oj, haha jag vet inte.

72. Chips eller popcorn? chips.

73. Vilken färg på läppstift använder du? ljus rosa.

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? nääe?!

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? haha, förmodligen inte.

76. Apelsin- eller äppeljuice? apelsin.

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? haha, räknas max-mat i bilen? ifs kicko och malin.

78. Favoritchoklad? vanlig?!

79. När röstade du senast? har aldrig röstat.

80. När åt du en hemodlad tomat sist? många år sen.

81. Har du vunnit en prispokal någon gång? jajemen :D

82. Är du bra på matlagning? haha nää.

83. Klarar du att tanka själv? ja, de gör jag

84. Har du beställt något ifrån shoppingprogrammen som går på reklamtv-kanalerna? nae

85. Pepsi eller Coca Cola? cola.

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Japp.

87. Vad var det senaste du handlade? hmm, max-mat. haha

88. Har du kräkts offentligt? hahah, joo

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? sanna kärleken.

90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? jag har inte varit med om det. men säkert.

91. Har du ringt något betalnummer? Näe

92. Kan man vara vän med sitt ex? Ja givetvis.

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? morfar.

94. Hade du mycket hår som liten bebis? nja, inte mer än vanligt.

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? jag tror jag tagit bort det.

96. Vad har du i din väska? plånbok, p-piller, tamponger, smink, telefonen och en massa annat kraffs.

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? film eller tv.

98. Vad är du tacksam för idag? alla dagar, att jag är född i sverige.

99. Var hittade du den här listan? på internet.

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: nån fastlös jävel.

Usch vilket litet liv jag har. hahah


PUSSSSS


sjuttonde

Helgen har varit super faktiskt. trots att jag varit tvungen att tvätta håret i en iskall sjö. Kändes verkligen som om det behövdes åkas bort ett tag. Sista gången vi förmodligen gör nått liknande på ett tag. Alla åker ju iväg nu. Bara jag och kicko var snart. haha.



Lägger iallafall upp den här bilden för att den är så sjukt rolig. Det bästa är ju att det rinner från tänderna.
Enjoy.


ps. Jag börjar bli rastlös...


PUSS


trettonde

Sista inlägget innan vi drar.... till.... ruskträsk.. Jag hatar att säga det och än värre skriva det. haha. Iallafall, kommer inte att bli någon mer uppdatering innan söndag skulle jag gissa. Kommer inte att sitta vid datorn innan 10:00 imorgon. Och det finns ingen ström och inget rinnande vatten dit vi ska. Så det blir att gå på utedass och tvätta håret i vatten som jag själv förmodligen måste koka upp. Great!

Det kommer iallafall bli asmysigt..

Hoppas ni stadsbor trivs bra med alla bekvämligheter under helgen..

PUSS

trettonde

Jag måste nog vara världens sämsta på att få en del saker gjorda. Har fortfarande inte packat eftersom att jag lyckas hela tiden hamna i annat. Men nu har jag verkligen tänkt ta tag i det för jag hade inte tänkt vara uppe hela natten. Men först eller, ja under tiden hade jag tänkt se miami ink så vi får väl se. Kommer säkert glömma en massa saker också.

Iallafall. Nu till annat.

PUSS

trettonde

Ja, jag börjar nog gilla livet som arbetslös.... Not. Nog för att igår var det riktigt trevligt. Lite bad mitt i natten, lite mat, surr och bara allmänt trevligt.

Måste iallafall på stan nu, eller jag ska äta lunch med kicko, linda, ante och bea (?). Sen måste jag faktiskt städa och börja packa...

Haha.

PUSS

tolfte

ja, alltså. Jag har då inget gehov. Alltså, igår gick jag och la mig vid 1. Och vaknar inte föränn 12 halv 1. Det tar som aldrig slut. Hade det inte varit för att kicko hade ringt.. vem vet då hur jävla länge jag hade sovit? Det är inte bra. Måste börja ställa väckarklockan.

För övrigt, usch vad jag längtar till helgen. Det kommer förmodligen bli hur bra som helst :D

PUSS

elfte

Höger- eller vänsterhänt: vänster

Humör just nu: uttråkad.
Favoritgodis: lakrits.

Är det nåt du absolut inte äter: hm, blodpudding.

Kläder just nu: Mysbyxor och linne

Musik just nu: volbeat

Vad sa du senast: visst.

Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: hm, jag vet väl inte.

Sommarplaner: sommar är ju över nu, men jobb var väl det enda som hände.

Fisk eller badkruka: fisk.

Hur många kuddar sover du med: 3 just nu.

Favoritväder: SOOOL

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: trevligt sällskap, musik och någon bok. eller nått. haha

Spelar du nåt instrument: förmodligen inte..

Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska.

Sparare eller slösare: beror på.

Vem är viktigast för dig: familjen

Bästa film: The notebook.

Tror på liv på andra planeter: ja, det tror jag nog.

Kommer du ihåg din första kärlek: Ja

Älskar du henne/honom fortfarande: eh, nej

Har du några homosexuella vänner: jajemen.

Tror du på mirakel: njaaa.

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: japp

Ser du dig själv som tolerant mot andra: njaaa.

Ser du på kärleken som ett misstag: Nej

Hur många barn har du, vill du ha: Ett eller två.

Bio eller promenad: beror på.

Är du kittlig: mjo

Snarkar du? inte vad jag vet men jag har hört att jag gnisslar tänder iallafall.

Stjärntecken? Jungfru

Rädd för insekter? njaaa.

Äckligaste insekten: koggamojj.

Största svaghet: kan vara ganska elak.

Det här är jag bra på: hm. hahah.

Bästa bok? twilight.

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? flyga

Vad vill du jobba som? jadu, svetsare.

Chips, morötter eller godis? Chips

Pizza eller hamburgare? hm. hamburgare.

Skriver du dagbok? njae har slutat med det.

Har du någon flickvän/pojkvän? nope

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? haha, jag orkar inte ens börja...

Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) stökigt, men jag vill ha det välstädat.

Gungar du på stolen? nope

Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? man vet aldrig.

Vilken hand håller du gaffeln i? vänster

Hur är din drömtjej/kille? haha, jaduuu ;)

Hur många syskon har du? 2 st

Vad är du mest rädd för? vatten

Är du rädd för blod? nej

Saltar du på maten? jo

Gillar du att sjunga? haha, tyvärr ja.

Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? mode och design, jag var 15 och förvirrad.

Anser du att du är stark? ja, faktiskt.

Brukar du sola? jajemen.

Vad gör du om du får hicka? ingenting.

Röker du? njaa,

Snusar du? Snusläpp? mjooo

Kaffe, te eller inget? kaffe

Har du en besatthet? eh, hm. inte vad jag vet. haha 

elfte

åh, jag är helt såld nu. Jag och moderjord har varit och kollat på soffor idag och ja. jag har hittat den. Den är perfekt. Dock inte brun, men det verkar som om det inte finns så mycket bruna soffor nu. Så ja, jag tror fasen att det blir den. Tänkte bara säga det.

Jag är sååååld. Jag älskar den. Det är rent perfekt.

PUSS

nionde

Humöret börjar tryta. haha.

För 5 minuter sen så var det inne en kärringj*vel.

Hon skulle då köpa ett hänglås och två glassar. Men hon ville då betala separat för hon handlade åt någon annan. Hänglåset kostade dock bara 45 och jag drog då kortet och så säger hon: Skulle jag kunna ta utöver beloppet? ja, jo, det beror på hur mycket du vill ha svarade jag. Då skulle hon bara avrunda upp till hundra för att sen betala glassarna med det. Alltså vilken dum jävel måste jag säga. Det blir ju samma som om hon hade tagit glassarna och hänglåset i samma gång.
Ja, det slutar ju inte här om ni trodde det. Jag kastade ju dom båda kvittorna en liten stund efter hon hade betalat. Och sen så frågade hon ju vart kvittorna var och ja.... Jag började leta i kvittohögen eftersom att hon hade då köpt åt någon annan?!?!. Ja, inte nog med detta så kläcker kärringen ut "du var nog lite för snabb". Åh, haha, i samma sekund var jag nära på att säga att det var hon som var seg. Men nej, jag kunde hålla mig.

Måttet var rågat, Alltså 45 spänn. Komigen!! Sen så frågar hon om hon kan få ett skrivet kvitto men det spelar ju ingen roll om det riktiga kvittot inte finns. ALLTSÅ.

Haha. Jag dör.

PUSS

nionde

Nu har jag alltså jobbat ca 30 timmar på 3 dagar. Inte nog med att man är trött och less och inte orkar vara speciellt alertt så är det bara att tvinga fram ett leende.

Byebye.

PUSS

åttonde

I det nyaste numret av cosmopolitan så kunde man läsa om "10 saker som män önskar att vi visste"

Nu mina vänner. Här kommer de 10 punkterna som män önskar att vi vet.

1. Att gå fram till en tjej i en bar skrämmer livet ur oss. Det känns som en situation där ingen av oss kan vinna. Vi vet liksom redan att vi paddlar uppströms eftersom att hon tänker: "han tycker att jag är gullig, jag vinner". Och var står vi då?

2. "Wow, du är så smal" är ingen komplimang. Att ha en fin kropp betyder att det finns något att ta i.

3. Oavsett hur stora vi är - ja, jag syftar på området - så är det bäst att utgå ifrån att vi lider av Napoleonkomplex.  Vi skulle verkligen gilla om du slänge in ett "jösses, vad stor den är" då och då.

4. Ett vitt linne, tajta jeans och höga klackar gör oss galna. En svart bh ska vi bara inte tala om.

5. En man förvandlas till en morsgris när han blir sjuk. Och när han är riktigt hungrig.

6. Snuskiga sms är fantastiska.

7. Vi blir skiträdda när ni blir rasande.

8. Kommentarer som: "herregud, jag vet inte om jag orkar lyfta den där" eller "älskling, jag har faktiskt inte tre händer" funkar också bra.

9. Vi avskyr när ni säger "jag vet inte, vad vill du göra?" Vi män måste göra grovarbetet när det gäller att bjuda ut och välja restaurang, så låt oss slippa bestämma vad vi ska göra när vi väl är tillsammans eller har dejtat ett tag.

10. När vi är ute med grabbarna så gör vi egentligen inget särskilt. Vi snackar bara skit om varandra, skrattar åt varandra.... och snackar mer skit.


Så kom ihåg nu tjejer, läs detta och kom ihåg! Det gäller ju alla killar i hela världen, perfekt ;)

PUSS


sjunde

Nu är det faktiskt bara tre arbetsdagar kvar. Och det är inte nådiga pass heller...

Det verkar som om alla andra utom jag har en plan. Är det verkligen så? Ifs måste jag ta tag i mitt liv för att inte känna mig som en loser.

Det är som lustigt, alla flyttar från piteå när jag flyttar tillbaka. Men det är väl kanske så att folk vill bort? Jag tror nog att dom flesta kommer tillbaka när dom inser att pite inte är så tokigt ;)

Nej nu jävlar, jobbjobbjobb....

PUSS

sjätte

Fruktansvärt ovärd dag hittils. Eftersom att jag är ledig så bör jag göra vettiga saker men det blir inte riktigt som planerat. haha.

Men iallafall. Ikväll, på gläntan. kl 18. Grilla och bada (?!) haha. Vi får väl se hur det slutar. Jag tror iallafall att det kommer bli trevligt :D

Och planerna fortsätter, hör och häpna. Ruskträsk väntar. Nästa vecka. Det kommer att bli SUPER! :)

PUSS

femte

Haha, dagens, nej jag menade veckans händelse. haha.
Enjoy.




Ducky.se stod för bilderna eftersom att den nyfikna jäveln jobbade ;)

PUSS

fjärde



Får ju inte glömma det viktigaste idag.
Alexander fyller hela två år idag.
Congratz

PUSS

fjärde



Här är bilden som martiiin tog på mig. Är faktiskt rätt nöjd.
Enjoy.

PUSS

fjärde

Som vanlig ingen action på macken. Förhoppningsvis blir det bad efter jobbet med jonas. Eller jag ska då bada och det ska han med, har jag bestämt.

Ja, jag har inte speciellt mycket mer att säga. Hade tänkt ladda upp en bild... Jag kanske gör det på en gång.


PUSS

fjärde

Efter två dagars ledighet står jag nu på jobbet. Inte allt för farligt eftersom att det är sista veckan.

Idag kommer päronen hem, vi får väl se om städningen duger. Jag hoppas på det bästa fast jag vet nog ändå.... ha.


PUSS


tredje

Alltså jag måste berätta det sjukaste.

Tidigare idag, vid 12 tiden när jag skulle fara till kicko så stod det en bil och en husvagn i rondellen på vårat kvarter. Ja, det var ju inte så mycket mer med det men när jag lite senare kommer hem så står den fortfarande där. Konstigt tänkte jag och när jag då kl halv 7 ska fara på ok står den fortfarande där. Haha. Jaja, Och sen när jag kommer hem 8 så är det fortfarande kvar och då tänkte jag: Hoppas att personen inte väntar på att jag ska komma hem så att jag kan öppna bommen till "parkeringen". Och vad händer?! haha, jo just detta. Då kom det en lite äldre man och frågade om jag hade någon nyckel. haha.

Iallafall, inte speciellt mycket action idag. Har varit fruktansvärt irriterad på mina päron dock. Vi ska ta ett allvarligt snack när dom kommer hem!!

PUSS

tredje

Jag har nog aldrig känt sån fullständig lycka som den veckan med er.




Nej, tillbaka till omvärlden.

PUSS

tredje

idag är det precis en månad tills jag blir 19. Fruktansvärt tragiskt.

Ni vet när man var liten och alla sa att man hade blivit så stor och att tiden gick så fort? ja, just det. Jag minns också att jag förstod inte riktigt vad dem menar, Men tiden har kommit ikapp mig och jag förstår. Jag förstår precis vad dem menar.
Inte för att jag vill påstå att jag är precis gammal men det är faktiskt bara en till födelsedag kvar som räknas sen kommer det garanterat gå utför. Visste ni förresten att mellan 25-30 så börjar man åldras?

Dagens planer är faktiskt att jag ska till kicko och sola. Vi får väl se hur det blir med den saken. Men min lilla kvällsaktivitet kommer iallafall bestå av att städa. Päronen kommer ju faktiskt hem imorgon. Och dom kommer inte att vara bleka som resten av oss.

PUSS

andra

Hello, i'm back in the game.

Förmodligen blir det lika händelserikt som förut. Men andra ord inte så mycket action.

RSS 2.0