trettionde

Nu är jag tillbaka på Öjebyns gator. Kunde inte uppdatera igår eftersom jag inte kunde komma in på bloggen. Iallafall.... Kommer nog med en lite trevligare uppdatering ikväll.. PUSS

tjugoåttonde

"det är ju inte otrevligt."


Jaaani, egentligen har jag inte så mycket att komma med. Har just varit och köpt mig en borste, mitt hår började se ut som ronja rövardotters. Då är det fasen illa.

Det händer inte allt för mycket ute i skogarna med det är inte alls otrevligt. mohhhaha.

Kan också berätta att jag har nog träffat den största idioten någonsin. Jag tror nog det tog priset. Å andra sidan har jag kanske inte träffat så många idioter, men det där tog priset denna gång.

Nej nu ska jag ta tag i lite städning.

PUSS

tjugosjätte

Det var en riktigt trevlig kväll måste jag säga. Det blev hos Rut och sedan en sväng till Andreas. Har egentligen inte mycket att tillägga.. Är hemma nu och kollar på gamla big brother avsnitt. haha.

Enligt mig finns likheten. Visst fan? Dom är lika äckliga båda två..

 

PUSS


tjugofemte

Den ena dagen värre än den andra. Kan man säga. Usch, mår inte alls så bra idag. Hoppas att det blir bättre med kvällens sällskap.

PS. BLIR SÅÅÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUSS

tjugofjärde

Idag har jag inte haft någon bra dag. Usch. Det har varit en sån där dag då man egentligen inte ska vistas vid människor. Och jag som dessutom jobbade idag. Ja, det är ju bara att stå ut. Skulle kanske ha legat inne och inte träffat någon idag. För eran egen skull.

 

Iallafall. Det tog några dagar för mig att förstå att Anna Anka faktiskt heter Anka i efternamn. Jag trodde att det var ett ökennamn för att hon såg ut som en anka. Men nu vet jag. Hon heter faktiskt ANKA. Stackare.

För visst är hon lite lik en anka? Jag tror det är munnen som gör det.


PUSS



tjugofjärde

Åhhh, jag blir tokig. Mitt internet är nog världens mest långsamma...

Idag blir det lunch med mamma och sedan jobb med samma människa. haha. Jobbade ju igår också faktiskt. Så pengarna rullar in, sakta men säkert.

Fick soffan igår också. Monterad och klar när jag kom hem. Tack! Det blev hur fint som helst och jag älskar min lägenhet.

Måste också berätta en lite konstig grej igår. Jag la mig ner för att sova och när jag väl är på väg att somna luktar det leverpastej. Och alla vet nog hur leverpastej luktar? uh, så där konstig lukt. Iallafall så gav sig lukten aldrig. uh. Nej, nu ska jag iväg.

PUSS







tjugoandra

Ett litet inlägg innan datumet hinner bli den tjugotredje. Måste bara påpeka att när jag var till tvättstugan dom två andra gångerna för att sätta in allt i torktumlaren och för att hämta kläderna när dom var klara... Så var gubben där, alla gångerna. Han måste ju tro sig vara någon himla "tvättstuge-vakt". Jag blir mest irriterad.

Jag vet att jag fortsätter tjata om lägenheten. Och jag lovar att lägga ut bilder när allt börjar bli på plats. Alla kartonger är uppackade nu. Känns faktiskt bra. Det börjart lida mot sitt slut.

Jobb imorgon också 13-22. Vi får väl se om det blir torsdag och fredag också. Jag hoppas på det iallafall. Behöver pengarna. Behöver egentligen alla pengar i världen.

PUSS

tjugoandra

Idag när jag skulle tvätta kom det in en äldre man (pensionär) som tydligen skulle tvätta efter mig. Iallafall så började denna man beklaga sig över att det var någon som hade tvättat under natten och inte tagit bort luddret från torktumlaren. Men andra ord så hade han varit in på morgonen som någon himla polis och kontrollerat allt. Herregud säger jag bara. Det är just sånt här jag oroar mig för när jag blir gammal. Om man har ett så litet liv att man hela tiden ska kolla så att andra gör rätt då vill jag inte bli gammal. Pensionärer: Skaffa ett liv. Ni som inte redan har ett vettigt då redan.

Drömde iallafall en lite obehaglig dröm inatt. Den innehöll poliser, bara det gör saken skrämmande. Och i min drömbok står det:

POLIS: Drömmer du att du blir tagen av polisen, kan det betyda att någon som vill dig illa kommer att rikta falska anklagelser mot dig. Men förmodligen kommer det hela till sist att avlöpa till din fördel.

PUSS

tjugoförsta

För varje dag som går blir det mer ordning hos mig. Jag har fått upp min hallspegel nu och plockat upp hela 3 kartonger. Jag tror dessutom att jag vet vart jag ska sätta böckrna så det blir 4 kartonger idag. Då har jag alltså bara en kartong kvar och där har jag kläder. Sakta men säkert...

Iallafall. Jag har hunnit premiär-bakat idag. Men jag vet inte riktigt om jag kan kalla det bakning. Lite pulver, vatten och en ugn sen är det klart. Njaaa, kanske inte riktigt bakning...

Och på tal om något annat.. Svenska hollywoodfruar. Hahahahah, så sjukt underhållande.

tjugonde

Här med förklarar jag arvidsjaur-sjön som död. Det förklarar hur mycke fisk vi fick i helgen. Inte en enda fisk-jävel ville upp ur sjön, om det nu finns någon fisk kvar. Man börjar då fundera. Men det var iallafall en råmysig helg.

Måste bara berätta världens roligaste grej.. Min far var på ikea och köpte lite spontant doft-ljus. Hur gay kan man bli? :P

Allt är iallafall tapetserat i min lägenhet nu. Och jag kommer inte att vara förevigt tacksam ;) haha. Men nästan, för det blev sjukt bra alltså. Soffan verkar då komma på onsdag och i och med det kommer det att bli klart i lägenheten.

Har inte så mycket mer att säga än att det har varit en händelserik Söndag..

Tror jag säger godnatt nu och välkomnar snart den nya veckan.

PUSS

sextonde

åh mitt liv höll just på att gå i stöpet. Jag hade för ett tag borta min lilla dosa till internetbanken. O jises säger jag bara. Jag återfann den i en väska, det var bara tur att jag hittade den.
Tror jag ska lägga mig och läsa min bok innan det blir dax att göra sig klar för jobb. Inte för att jag behöver så mycket mer avkoppling men för att det är spännande nu.

Och till alla er som inte läst twilight böckerna. Gör det för guds skull.

PUSS

sextonde

Inte godkänt att stiga upp den tid jag gjorde idag... Iallafall verkar det som om mr. handyman kommer att tapetsera ikväll. Det skulle ju vara great att få det bort gjort :)

Ska även jobba idag. 16-22.

Pengar rullar in som dom ska, det går bra nu. Egentligen borde jag byta ut pengar mot slantar. Missar idol ikväll också :/

Skit samma. jag har absolut ingenting vettigt att säga egentligen, så byebye.

PUSS

femtonde

Familjen Adams.



Lucas 1år.

Alexander 2 år

Lisa 25 år

Bella 19 år

Emmeli 22 år

Och sist men inte minst, personerna som gjort att denna familj finns.

Ronny och Marie-louise närmare 50 år.

PUSS

femtonde

Något som jag hela tiden funderar över är: vad gör man med livet?

Är det verkligen meningen att man ska slita i 48 veckor och sedan förtjäna hela 4 veckors semester? För det är ju faktiskt så livet ser ut för dom allra flesta. Något som stör mig är att man jobbar för att överleva. Det är ju faktiskt så. För att man inte ska hamna allra längst ner i "kedjan" så jobbar man för att överleva. Det är ju hemskt. Men nu ska jag använda mig av en fras min kära mor brukar säga alldeles för mycket "så är livet". Ja det är SÅ det är, men det är knappast så någon vill att det ska vara.

Om man nu till ex. har ett intresse, vilket dom flesta har ska man då bara hinna med detta intresse när man har sin otroligt långa semester? Jag syftar nu på såna intressen som att resa och sånt som tar lite tid. Så det är alltså så att fyra veckor varje år får man pyssla med det man tycker är roligt?

Men SÅ ÄR LIVET. Det är bara att bita i det sura äpplet och fortsätta le.

Jag ska nu fortsätta med mitt patetiska liv. Drömma mig bort i en värld där jag slipper arbeta ihjäl mig och pyssla på med mina intressen när jag känner för det..

PUSS

trettonde

Dålig uppdatering från skogarna. Var iallafall ute i dom riktiga skogarna igår och grillade. Riktigt trevligt måste jag säga :)

Iallafall måste berätta om världens värsta natt på länge. Jag hade iallafall ont i benet och jag menar INNE i benet, typ i skelettet,. Låg iallafall och vred på mig i en evighet men nej, jag kunde inte somna, haha. Jag låg ungefär 2 timmar. Sjukt irriterande. Iallafall, när jag väl inte kunde sova så kollade jag upp mot davids jävla orm. Och den jäveln far runt som ett tok mot glaset. Och det gjorde ju bara saker värre!
Inatt somnade jag iallafall ovaggat. Skönt.

Måste klä på mig och sätta fart på dagen.

PUSS

elfte

ehm, haha. nu är jag stressad. Som vanligt när jag ska göra saker. hahah.
Iallafall så börjar det hända saker här. Tony har varit och spacklat och imorgon blir det tapetsering :) haha. alldeles nyss plingade det på dörren. Jag stod i handduk, en runt huvudet och en runt kroppen. haha. Det var vaktmästaren! haha. Dom skulle komma och göra golven idag. Och det passar sig ju bra med tanke på att tony ska tapetsera imorgon.

MÅSTE IVÄG NU!!!!

PUSS

tionde

Igår hände en riktigt komisk grej måste jag säga. Jag tänkte åka hem till min kära mor och far för att slå två flugor i en smäll. Se idol och tvätta. Eftersom att mamma och pappa jobbade så kändes det inte som någon risk att jag skulle bli påkommen. Jag hade ju hört rykten om att pappa skulle komma hem någon gång på natten. Iallafall så slutar ju idol 22 och mamma slutar så också. Så jag släckte alla lampor kastade alla kläder i tvättkorgen tog bort alla bevis på att jag hade varit där och tvättat. Och med tvättkorgen i högsta hugg öppnar jag dörren och kliver ut på bron, tittar upp,.... och vem ser jag? Jo, min kära far står på uppfarten.. Haha, jag skrattade lite och sa buuusted. Sprang iallafall till bilen och körde hem. hahaha

Tror inte det var någon större fara att jag nu gjorde detta men jag ville ju komma undan med det. Tyvärr, kanske en annan gång.

Nu måste jag faktiskt städa.

PUSS

nionde

åh herregud! Jag fann just världens lycka! Jag är ju hemma hos mamma och pappa nu för att kolla på idol eftersom jag inte har några kanaler än. Iallafall så såg jag något guldigt som hängde under en jacka och tänkte "va fasen äger mina föräldrar som skulle vara guldigt?"... Och där hängde den, MIN adidashoody som jag fick kämpa för i turkey.. Världens lycka eftersom jag trodde att jag tappat bort den... ja ni. Där ser man. Så fort man slutar tänka på saker och accepterar att dom kanske kan vara borta så hippvipps där finns dom :P


Den underbara tröjan! Och nej, jag är inte hundra.

PUSS


nionde

Tjejlistan
1. Har du ett par blåa string? njae
2. Vem var den senaste du pussade? david
3. Vem var den senaste du kramade? räknas lukas? haha
4. Vem sa du senast jag älskar dig till? mamma
5. Har du lagt till något nummer på din mobil idag? nope
6. Gillar du nån nu? jo
7. Vad gjorde du inatt? jag sov
8. Och i förrgår natt? löste korsord/sov
9. Vad gör du innan du ska sova? hämtar ett glas vatten
10. Kan du prata med din mamma om allt? jao
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? jajemen
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? ja det hade jag väl
14. Choklad eller glass? choklad
15. Kjol/klänning elr jeans? jeans


åtta fakta
1. Hemstad/ort: pite
2. Hårfärg: brunt
3. Längd:  165
5. Ögonfärg: bluee
6. Skostorlek: 38
7. Humör: bitterfitta/emmeli
8. Vänster eller högerhänt: vänster


Tolv saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? jajemen
2. Tror du på kärlek? jo
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? mjo
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? ja
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? icket
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? nej
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? nej
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? inte vad jag vet
10. Tror du att du kommer att gifta dig? jag hoppas då det
11.Såg du att nummer 5 saknades? nej. haha
12.Kollade du just om den saknades? joo


Tio saker;
Det där eller det här
1. Kärlek eller pengar? kärlek
2. Vin eller öl? öl
3. Dag eller natt? båda
4. One night stand eller förhållande? förhållande
5. Tv eller internet? oj, den var svår.
6. Pepsi eller cola? cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? beror på...
8. Färgfoto eller svartvita? färg
9. Telefonkontakt eller face to face? face to face
10. Bilddagboken eller myspace? BDB


Tio "Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? nej
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? icket
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? jajemen
4. Har du hoppat bungy jump? nej
5. Har du nånsin varit med i en olycka? nope
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sej illa? inte vad jag kan minnas
8. Har du nånsin gått på bio ensam? icket
9. Har du varit riktigt glad? joo
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? ja det har väl hänt


Tio Känslor

1. Saknar du någon just nu? joo
2. Är du glad? ja
3. Är du fundersam? njae
4. Är du uttråkad? förmodligen
5. Är du tysk? nej
7. Är du italienare? icket
8. Är du fransk? inte det heller
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? jao
10. Gillar du någon just nu? joo


Om dig:
1. Hur mycket är klockan just nu? 17.10
2. Namn? bella
3. Vart bor du? öjebyn
4. Hur många barn vill du ha? kanske 2
5. Vill du gifta dig? jo
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? ehh, jag skär den nog
7. Har du ätit sushi? jajemen
8. Favoritglass? hm, jag vet faktiskt inte
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? jag har nog müsli

Fyra Grejer
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? ja
2. Har du en hund? nej
3. Sover du helst själv eller med någon? med någon
4. Tror du på spöken? joo

JAG HAR:

Ett förhållande: vem vet? :)
bra kompisar : joo
Dejtat en av dina bästa kompisar: nej
Blivit kär vid första ögonkastet: njae
Fått ditt hjärta krossat: jo
Skrikit åt en lärare: haha joo
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: jajemen
Några smycken som kostat över 1000 kr: hm, jag vet inte..

 

PUSS


åttonde

Kom just på vad jag inte vill jobba med. Eller rättare sagt hur jag inte vill att mitt jobb ska vara. Om jag tar ok till ex. det tar ju som aldrig slut. Man fyller på dricker men dom försvinner lika fort. Samma gäller med allt och det är världens största anti-klimax. Ni får inte glömma att det är inte otrevligt att jobba på ok men det är som samma sak varje gång. Det verkar kanske inte riktigt vara min grej.
Jag vill att det ska vara lite mer som "är ett jobb klart så är det klart"... Inte att det bara går runt, runt och runt. detta ska jag komma ihåg när jag ska utbilda mig till något.

det var egentligen bara det jag vill få sagt.

PUSS

åttonde

slänger i mig lite fil som hastigast eftersom jag ska iväg och jobba snart. Dålig planering som vanligt för mig. Har inte blivit mycket gjort denna dag heller... som vanligt igen... Men jag har iallafall varit med moderjord på em och så. Blev ingenting men för att ha något att göra.


Iallafall. kom på en sak jag måååste göra.

PUSS

sjunde

hahahha, jag DOG just typ.

För att det ska vara lite roligt för er som läser så måste jag berätta hur allt började....

Jag och Cissi jobbade en helg och tydligen så stod jag och diskade mycket och skvättade och hade mig. Klagade dessutom på att jag blev så torr om händerna varje gång jag diskade. Och så säger Cissi "Jag ser framför mig dig i blommiga diskhandskar" HAHAHAAH, typ det roligaste jag hört. Detta blev då i sin tur ett litet internt skämt. Och nu idag då jag jobbar så slänger hon fram ett paket och säger "grattis i efterskott" och så småskrattar hon och springer iväg. hahaha.

Jag tänkte, men va fasen kan det här vara nu?! Jag öppnade iallafall paketet och vad hittar jag?!?!?!!? hahahahha, blommiga och rosa diskhandskar. HAAHAHAH, typ det roligaste någonsin!!!!!!

back to work, ska dock smygstudera mina fina handskar också ;)

PUSS


sjunde

Sjukt lugn helg. haha. Men det har inte varit otrevlig på nått sätt. Det var iallafall kräftor hos syster i Lördags och det blev ju riktigt bra :D

Har som vanligt inte mycket att tillägga, ska dock jobba idag en stund. Men annars blir det väl att springa runt och fixa i lägenheten.

Fick världens finaste prestent av david :D tacktacktack! :D

 

PUSS


fjärde

jasiii, har haft fullt upp idag egentligen. Men allt jag ska göra tar sån lång tid och därför blir det lite stressigt.
MÅSTE handla snart. Har skjutit upp det flera dagar...

Nej jag har nog inte så mycket mer säga.

PUSS

trejde

ja, då var min dag nästan över. Otroligt lite födelsedagsfirande egentligen., haha. Men det blir väl kanske så när man bli äldre? tråkigt iallafall.

Måste bara berätta en sjukt irriterande grej. När jag fick mitt golv lackat så använde ju sig gubben av mina uttag och det visade sig att det hade gått en säkring men det visste jag inte förän efter ett dygn eftersom att jag inte kunde komma in i köket. Så kylen och frysen var varma och så sjukt irrrrrrriterande! Man märker ju om det går en säkring... Kunde han inte bara sagt till? åhhhh.

Har nyss kollat på film med kicko :D blev brudens bäste man. sjukt bra. Nu blir det SATC såklart ;)

PUSS

trejde

Happy b-day på mig själv :D

Det var egentligen bara det jag tänkte säga...

Tror jag återkommer senare.

PUSS

andra

1. Hur gammal är du om fem år? 24

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? mamma

3. Hur lång är du? 165cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett? hip hip hora

5. Vem ringde du senast? emmeli

6. Vem ringde dig senast? david

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? det blir bra - mamma

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror väl på.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta

10. När såg du senast din mamma? två timmar sen ungefär.

11. Vilken ögonfärg har du? blåååå

12. När vaknade du i dag? halv 8 av att det plingade på dörren.

13. Vilken är din favoritjulsång? njaee

14. Vilken är din favoritplats? jaduuu.

15. Vilken plats föredrar du minst? bra fråga.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? det vet man aldrig.

17. Vad skrämde dig om natten som barn? mördare

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? jadu, "amandavardet"

19. Hur stor är din säng? 180.

20. Har du stationär eller bärbar dator? nu för tiden, bärbar.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? ofta nude.

22. Hur många kuddar har du i sängen? MÅNGA

23. Hur många landskap har du bott i? 1

24. Vilka städer har du bott i? piteå, skellefteå,piteå. haha

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor

26. Är du social? det beror på, det är både och faktiskt.

27. Vilken är din favoritglass? magnum

28. Vilken är din favoritefterrätt? hm, jag vet inte.

29. Tycker du om kinamat?  JAAA!

30. Tycker du om kaffe? jajemen.

31. Vad dricker du till frukost? juice

32. Sover du på någon särskild sida? joo

33. Kan du spela poker? aldrig i livet.

34. Tycker du om att mysa/kela? sådär, beror väl på.

35. Är du en beroendemänniska? jajemen

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? rooobert. ps. han är också vänsterhänt :P

37. Vill du ha barn? joojomen.

38. Kan du några andra språk än svenska? engelska och lite ryska

39. Har du någonsin åkt ambulans? nej

40. Föredrar du havet eller en bassäng? havet.

41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder eller grejer.

42. Äger du dyrbara smycken? njaaa.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? jaduu, det vet jag inte. kanske top model eller project runway.

44. Kan du rulla med tungan? joo.

45. Vem är den roligaste människan du känner? hmm , jag vet inte.

46. Sover du med gosedjur? noope.

47. Vad har du för ringsignal? jag vet inte. nån bra en.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? nope.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Mina sängkläder.

50. Flirtar du mycket? haha, det får du fråga nån annan.

51. Kan du byta olja på bilen? jojomen

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?  icket.

53. Vilken var den senaste boken du läste? twilight

54. Läser du någon dagstidning? piiiitan :P

55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej

56. Dansar du i bilen? njae.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? jag vet faktiskt inte.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? en adress.

59. När var du i kyrkan senast? hm, skolavslutningen

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? svår fråga, jag tror det var leeena

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? en dag max tror jag.

listan tog jag från vickan ;D viktoriaholmlund.blogg.se

PUSS


andra

o jises, imorse kl halv 8 stod han baki dörren och plingade. Jag utan att överdriva studsade upp ur sängen slet på mig första bästa tröja och öppnade dörren. haha. Gick iallafall och la mig igen. Tog öronpropparna i högsta hugg och sov några timmar till..

Blev dock så irriterad när jag frågade om dom skulle lägga in mattorna men tydligen inte. Det fick bli en annan gång och en annan gång kommer typ aldrig bli. jaja.

Nu sitter jag iallafall hos mamma och pappa för jag kan inte vara hos mig. ha.

PUSS

första


Volbeat - We


It's good to be here, long time no see my dear
I took the run out to the road to find a way
But the loneliness broke into tears
I believe I was wrong but baby
Now I know your love is not a thing
You throw out in the cold and walked away
I'm so sorry, please say you forgive

Close your eyes baby and lend me your finger
Together we walk out as one
No lonely nights, broken promises or fights will
Return anymore

I remember a time I believe was fine
But inside my heart broke down in two
Something inside starts to burn like a fire
And I knew it was you

We're broken and damned
But together we'll find a way
And no longer shall hell awaits
We will seek all the light in the day
Cause forever our love will breathe

Close your eyes baby and lend me your finger
Together we walk out as one
No lonely nights, broken promises or fights will
Return anymore

I remember a time I believe was fine
But inside my heart broke down in two
Something inside starts to burn like a fire
And I knew it was you

We're broken and damned
But together we'll find a way
And no longer shall hell awaits
We will seek all the light in the day
Cause forever our love will breathe

We're broken and damned
But together we'll find a way
And no longer shall hell awaits
We will seek all the light in the day
Cause forever our love will breathe

första

Var ju på IKEA idag. Det blev mycket grejer som vanligt men inte så mycket onödigt kraffs. Jag inhandlade iallafall soffbordet nedan i valnöt och samma färg på tv-bänk och en bokhylla. Sen blir det ju alltid sängkläder och liknande. Köpte förresten en byrå som jag ska ha i min walk-in closet. Blev ruskigt bra!

Imorgon kommer dom och ska slipa mitt golv vilket innebär att livet kan återgå till et normala, har försökt packa undan allt från vardagsrummet och det är inte det lättaste. Iallafall så skulle jag få nya mattor också och jag undrar om det blir i samma veva som imorgon? Inte lätt att veta. Hoppas iallafall att jag vaknar när dom kommer hit. haha.

Mitt nya soffbord. Det ser litet ut här, men skenet bedrar. Sjukt snyggt!

PUSS





RSS 2.0