trettioförsta

oh shit, snart är det 2010. Konstigt.

Har just ätit en supergod middag lagad av mig själv men herren i huset tar hand om disken, jag är lycklig. haha. Kan också påpeka att magen är inte OKEJ än. Men den är på bättringsvägen och jag tänker verkligen på vad jag äter och hur jag äter. Jag hoppas att det ger resultat.

Tror att det kommer bli riktigt trevlig kväll tillsammans med kicko, malin och chrille och så jag och david. Det kommer bli great och partyhattarna väntar ;) haha.

Har dock lite kvar att göra, till exempel sminka mig och klä mig. hahah. Jag har inte hunnit så långt men ändå har jag gått an hela dagen.

Måste också påpeka att jag har gjort ett klipp idag, javisst! Var inne på VILA en sväng för att se vad dom hade och fick med mig en paljett väst och en snygg kofta ala sjö-manstyp. hahaha.

Nej nu måste jag ta tag i det här.

PUSS

tjugoåttonde

Sitter i min ensamhet och kollar på satc och kollar på trailern till tvåan. Sjukt bra. Hoppas att den är lika bra som mina förhoppningar vill.


 

Jag har fortfarande ont i magen och är förbannand på sjukvården. Ringde idag då till vårdcentralen för att få en tid och kärringen i andra änden sa att hon hade en tid den 12:e januari. ÖH? Mitt svar till kärringen blev att jag kan knappt stå upp och det är mer än två veckor bort. Och visst fan fanns det tider idag. Varför dra ut på det? JAG HATAR ALLT som har med lanstinget och kommunen att göra. Dom har till och med lunch-stängt, vafan är det för sätt?

Ursäkta om jag är arg, men magen gör mig tokig. Det känns lite som om det är bara att fara och låna någons bössa.

 

HEJDÅ!


tjugoåtta

Har ju nyss avslutat min kur med antibiotika och jag ska nu börja äta tabletter för magkatarr. Blir så förbaskat less på att fasen aldrig vara frisk.

FAN

HEJDÅ!!!!


tjugosjunde

Åh shit vilken daaaag... Jag trodde på allvar att jag skulle bli magsjuk men det verkar ge sig, tack och lov! Ska ju jobba imorgon och jag vill verkligen inte missa några timmar. ha.

Ska försöka få en klipptid imorgon också, efter 4, vi får väl se hur bra det går..

Usch känner verkligen inte för att skriva nått nu.

PUSS

tjugofemte

Gör en liten uppdate medans jag kollar på bröderna lejonhjärta. Sjukt bra film förövrigt. Måste säga att jag är riktigt nöjd med mina paket.

Över förväntan faktiskt, mycket av det visste jag ju att jag skulle få men en del saker överraskade. Till exempel min present från david. hahahaha. Så jävla lurig. Det roliga var att det var ett ganska platt avlångt paket och det var något i det som rörde sig. Och när jag öppnade det så var det träbitar som satt fast i en kartong och sedan satt det fast ett stort jäkla kuvert. Och det visade sig att jag ska få en tatuering! ÅH, nått bättre tror jag inte jag kunde få faktiskt. sjukt bra!

Fick även en sån där mini plattång och en klipptid (högtid för klippning av riset på huvudet) haha.

Nej nu ska jag vänta på david som är på väg. Jag längtar!

PUSS

tjugofjärde

Tänkte bara säga att jag överlevde färden till arvids igår, men halvägs körde jag om plogbilen och det blev rätt mycket snö. Sjukt trött efter 16 timmar på jobbet och sen sitta i bilen ca 2 timmar.

Steg faktiskt upp kl 9 idag eftersom det brukar bli ett rätt stort liv om man sover för länge. hahha.

Nej nu säger jag god jul!

PUSS

tjugotredje

Tänkte bara göra ett inlägg som hastigast när det är lite folk.. Steg ju fasen upp halv 6 imorse och jag kan lova att det var lite overkill, jag satt och kollade på tv i en halvtimma, å andra sidan hann jag ju äta frukost och ta det lugnt... men jag föredrar att få ha ögon stängda en stund längre. Kunde som vanligt inte sova igår men jag var duktig och kollade inte på klockan en enda gång efter jag lagt mig. (y)

Nej, gudars. Nu ska jag jobba. 15,5 timmar kvar. hahaaha, jag dör. Eller jag kommer iallafall göra det.

Ps, snö i all ära.. men nu får det vara nog!

PUSS


tjugoandra

åh fyfan, det vräker ner snö och har ju gjort det i snart 2 dagar. Jag blir tokig. Har förövrigt stressat idag i och med att jag skulle tvätta. Skulle egentligen tvätta igår men då lovade jag mamma att baka till jul och därför missade jag min tvätttid. Så jag steg upp 9 och for till mamma och pappa och började tvätta. Var inte klart förns en timma sen. Sjukt stressigt.

For och tankade för att slippa göra det imorgon, jag har nu gått in i en djup depression. haha. Ska iväg på jobbet därför blir det bara en snabbt inlägg. Måste hinna ta mig an huvud och ansikte också.

nej, måste rusa nu..

ps. jag gillar inte att himlen är vidöppen, stäng dig förfan!!!!

PUSS

tjugoförsta

 

Insåg just att jag kommer jobba när det är bingolottos uppesittarkväll.. jag som hade längtat!

hejdåååå

PUSS


tjugonde

Är ensam igen.. Mitt hjärta värker, som vanligt. Det går aldrig över, samma sak varje söndag..

Elin är väl på väg hit och då är jag ju inte ensam längre. ha.

Imorgon är det inga störra påhitt, skulle väl julbaka nå grejs och tydligen så in ett sista paket. Men på tisdag är det jobb och samma gäller onsdag. Men efter det blir det väl rätt lugnt :)

PUSS

artonde

Har just städat lite, och förberett en lite överrasking till ikväll. Jag längtar, och jag hoppas att den går hem. haha. Hade även tänkt dammsuga innan någon kommer men det kändes jävligt jobbigt.

Kollade på en debatt idag efter jag hade badat och satt och torkade. Det handlade om Elin och Tiger Woods och allmänt kändisförhållande. Och så var det någon dum-jävel som sa att "det finns ju en anledning till att han var otrogen".. Låt säga att ens partner är otrogen, är det då mitt fel? Anledningen till att partnern var otrogen beror ju på att något fattas i förhållandet.. Men det kan ju knappas vara den andres fel? Man är ju som man är. Och kan inte ens partner uppfylla ens behov eller allmänt tillfredställa en så är det väl bättre att sluta det hela? Det finns ingen anledning att vara otrogen, för är man otrogen fattas ju något, och visst är det lika bra att skilja sig eller göra slut? Ja, det är iallafall min uppfattning..

Det finns ju en jävla massa nötter här i världen, det är då ett som är säkert.

PUSS



sjuttonde

Sitter och ser på SATC, har haft ett litet uppehåll efter sommaren med kicko och satc dagarna i ända. Sjukt bra! Finns som inga ord för den här serien. Ett mästerverk som man aldrig lessnar.

 

 

PUSS


sjuttonde

Är inte riktigt kry i magen efter tabletterna jag äter nu. Magen min är i vanliga fall inte i ordning och lever sitt eget liv. Men ca en halvtimma efter tabletten åkt ner så slår det inte fel, toan väntar. Det är nästan som på utlandet när man får "bajs-attack" jämt. Hoppas det inte håller i sig sååå länge. Måste ju fasen hålla mig hemma hahaahah.

Blir nog en rätt lugn kväll, bonde står på schemat och lite städning. Måste ut med soporna och så måste jag ut med lite saker i förrådet.

PUSS

sjuttonde

Shit, vad jag sovit länge dag. Kunde knappt öppna ögonen för dom hade svällt igen så mycket. haha. Kände mig lagomt fräsch också eftersom jag tillbringade en del av gårkvällen på akuten. Jag känner mig faktiskt sjuk. Har dessutom blivit täppt i näsan.

Kan iallafall berätta att jag hade rätt angående mitt ont i brösten i nästan en månad. Det visade sig att jag hade en infektion i mitt hörga bröst där det samlats var och annat skoj. Eller det var väl mest troligt att det var en infektion och det är väl rätt indrigt också.

skitsamma, ska äta något nu.

PUSS

sextonde

oj, vad jobbigt det var att stiga upp. Och nu på vintern är det ju alltid så där perfekt skönt under täcket, vilket gör det ännu svårare att slita sig. Men jag är iallafall uppe och ska snart iväg. Kollade på vädret imorse och det verkar vara kallt ute. Har ju ingen jävla temp i lägenheten, inte så lätt att veta vad som väntar utanför dörrarna då..

nej, måste få tummen ur..

PUSS

femtonde

Har haft fullt upp idag kan man säga. Har varit med min moder hela dagen och uträttat en massa ärenden och så. Har bakat ikväll också. Testade leilas rocky road som visas på reklamen. Ett tips till er som vill ha lite julgodis. Sjukt goda! Måste bara få säga att jag blev förvånad över att en jävla julskinka typ kosta 200 spänn. Det trodde jag inte.

Har ägnat kvällen åt tv-tittande och tv-play är världens bästa! Sjukt bra när tv-program krockar eller att man missat nått. Kollade bland annat på en ny favorit som är jag ska bli stjärna. Ett nytt och bra program. Annars är det mest likadant skit som tuggar året om.

iallafall så blir jag så irriterad på den där lilla killens oscar som kör cross, eller ja, hans pappa. Alla föräldrar som uppmuntrar sina barn att utöva en sport borde ha en eloge men det måste vara rimligt. Man kan inte pusha sitt barn hela tiden till det yttersta. Jag tror att det är viktigt själv att man gör det för sin egen skull och att man tycker det är roligt. I en intervju i dagens program så sa den där lilla cross-pojken till pappan att han tycker det är jobbigt när han pushar. Är inte det ett tecken på att man ska ta det lugnare?

Vet inte vad ni andra tycker men själv blir jag måttligt irriterad.

Imorgon ska jag till AF och förmodligen bara vara irriterad, som vanligt när jag tvingas dit. Efter det blir det lite jobb.

Ska faktiskt passa på att städa lite nu.

PUSS


fjortonde

Lycklighets-testet

[x] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum. (lägenhet)
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[ ] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[ ] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[x] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[x] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[ ] Du brukar göra något efter skolan.
[x] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[/] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[/] Du har aldrig fått IG.
[/] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[/] Du har inga “fiender”.
[X] Du är en ganska snäll person.

Total: 24


0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


ja, jises vad jag är lycklig.

trettonde

Jag nördar mig just nu. Låten är så sjukt bra dessutom.

Hittade dock inget klipp från new moon med denna låt. Sjukt bra scen.

PUSS

trettonde

hej och hå. är nu ensam efter 8 dagar med underbart sällskap. Kan bara tillägga att detta är min 7 dag utan röka. Det går bara bättre och bättre, tror jag. Får se nu när jag är ensam.

Har fixat med julklappar nu så det är nästan klart, vilket är underbart.

Och om jag inte uppdaterar imorgon vill jag passa på att säga grattis till min kära mor som fyller år :D

PUSS

tionde

hahahah, ännu en lista!!

 

Namn: Isabelle Lundberg

Piercingar: 4

Tatueringar: 2

Längd: 165cm

Skostorlek: 38

Hårfärg: brunt

Fräknar: på sommaren ser jag smutsig ut

Motto: man lever bara en gång


Kär? jaa

Önskar du att du bodde någon annanstans? njae

Tycker du att du är attraktiv? haha, njaa

Dricker du? jo

Röker du? min femte dag utan nu.

Vilket schampo använder du? olika

Vilken parfym använder du? hilary duffs bland annat.

Vad är du rädd för? oj, vatten är otäckt

Gillar du att tvätta? det finns ju värre saker

Gillar du berg- och dalbanor? JAA


Senaste...

Filmen du hyrde? hm, amity ville horror eller vad den nu heter.

Filmen du köpte? finding neverland

Låten du hörde: haha, minns inte

Låten du laddade ner? längesen

Personen du ringde? emmeli

Personen som ringde dig? emmeli

TV-program du såg? kollar på afv

Person du tänkte på? haha, lätt fråga.

Favorit...

Låt: åhh, when love takes over

Sak att göra: finns många saker

Sport: skidor

Dryck: vatten eller cola

Kläder: jeans och tröja

Film: åhhhh, the notebook.

Bil: hahah, pt cruiser

Serie: just nu one three hill


Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? om!

Gråtit över en flicka? jao

Ljugit för någon? haha ja

Varit i slagsmål? icket

Blivit arresterad? nej

Träffat någon från internet IRL? jo


Antal...

Gånger du varit kär? hm, 3

Gånger ditt hjärta brustit? oj, svårt

Hjärtan brustet på grund av dig? två antar jag

Tjejer du kysst? oj hahaha, mååånga

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? rätt många. riktiga vänner stannar.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? mååånga,


Senaste...

Boken du läste? håller på med mötley crüe - the dirt

Personen du fick e-mail av? vet inte.

Personen du fick brev av? hm, af

Personen du fick sms av? emmeli

Gången hela din familj åt middag tillsammans? hm, börjar nog vara ett tag sen

Saken du köpte? saken? tröja kanske?



Vad har du gjort idag?
tittat på OTH

Var det kul? mer underhållande

Brukar du svära mycket? folk säger det.

När stiger du upp på morgonen? hahah, beror på vad som väntar

Vad har du på dig? mjukbyxor och tröja

Vad ska du göra ikväll? det säger jag inte. hah

Vad är du allergisk mot? absolut ingenting

Var har du ont? just nu, nacken.

Använder du hårspray ja.

Kan du stå på händer? haha, nja vet inte längre, tror inte det.

Håkan Hellström eller The Ark? håkan.

Salt eller socker? socker

Gillar du ketchup? ja, fast i måttlig mängd

Är du glad nu? mjo

Var du glad igår? ja

Vad dansar du till? det mesta faktiskt

Stockholm är... ? boooring

Göteborg är... ? bättre än sthlm

Kan du sjunga? absolut inte

Spaghetti eller makaroner? oj svårt. kanske makkisar

Land du vill besöka? många.


nionde

Send your own ElfYourself eCards

 

hahahahah, typ det roligaste jag sett..


nionde

Dålig uppdatering här från skogarna. Kan tillägga att jag inte gör så mycket på dagarna. Men det är ju som hemma om än jag kanske är lite mer aktiverad. Men det är skönt att absolut inte göra någonting.

Kan kanske också uppdatera er om länget gällande rökningen. Jag har inte rökt sen i lördags och det är nog fasen rekord på 4 år. Jag känner mig stolt. Och jag har lovat mig själv ett ärligt försök denna gång. Känner inte ens att jag behöver.. Och shit vad bra det känns i kroppen. Känner mig seriöst frisk. hahah. Om än det kanske bara är inbillning.

 

PUSS


fjärde

Sitter och kollar på reprisen av project runway. Och tänk, på söndag börjar en helt ny säsong. Jag har svårt att förstå varför man sätter det på en söndag, svårt att komma ihåg då.


Hade iallafall fullt upp igår. Framför tv'n iallafall. Det ena efter det andra bra tills klockan blev halv 11 typ. Men då har jag ju min kära dator till hands. Måste även påpeka att min mage gör mig tokig. Det var längesen den höll på att tjorva på detta sätt!!
Var även och handlade igår, träffade min kära mamma på ica just innan jag skulle betala. Och det innebar ju att jag fick typ med mig 15 grejer till. Tack. Jag är faktiskt ingen storhandlare.


Ska iväg och jobba kl 14. Sitter fortfarande i handduk och det kommer förmodligen bli en sista minuten föning eftersom jag hittar alltid på annat. ha. Faktum är att min fön är helt värdelös så jag drar mig från att använda den. Vi får väl se vad tomten kommer med ;)


PUSS

andra

Alltså jag måste ta upp det här med bonde söker fru igen. Jag finner bara ett ord för de flesta som medverkar i programmet + bönder = socialt missanpassade. Och det är inte att överdriva. Ibland undrar man om det verkligen finns såna människor. Och jag hoppas att det är tv som vinklar det på detta sätt annars tycker jag synd om dessa missanpassade människor.

Var iallafall i Skellefteå idag för att David skulle tatuera sig. Det blev massor bra även om det inte blev riktigt klart.

Måste även få säga att jag inte känner mig helt kry idag. Är trött och hängig, mår lite illa också..

PUSS


RSS 2.0