tjugofemte

Midsommar blev ju bättre än väntat, sånt är ju alltid kul :) Eftersom jag inte är någon storsupare (eller rättare sagt så dricker jag kanske två gånger om året max) så är det ju inte jätteroligt om man blir bjuden på något riktigt fyllekalas. Men vi var hemma hos min föräldrar och åt, senare om min syster lisa och hennes mattias, riktigt trevligt :)

Idag vet jag inte vad vi har för planer, vädret var ju under all kritik.. Känns inte som om jag vill sitta hemma så jag ska höra med min karl vad vi kan tänkas göra.

Nej, nu blir det lite lunch :)

PUSS

artonde

Idag har vi haft besök från norsjö! Riktigt trevligt, blev en lite sväng på stan sen sunes. Men nu är jag på väg till Malin för att fira henne. Det blir middag och förmodligen en massa surr :)

Bjuder på två bilder på mig själv, inte ofta nu förtiden!

Mitt absoluta favoritarmband, köpt i inden!

Hejs!

PUSS

tolfte

Har spenderat helgen i norsjö, eller för att vara specifik så har vi varit i Gissträsk. Det har varit en rätt så intensiv helg måste jag säga. Men det brukar ju bli så när man inte har så många dagar på sig. Men i går så tittade mina föräldrar faktiskt förbi, riktigt trevligt. Senare på kvällen blev det en crossväng. Tyvärr var det så sjukt varmt att det blev inte så lång sväng, men vi kom oss ut i varje fall! Dessutom var ju skogen täckt med träd som låg kors och tvärs. Men nu är vi hemma igen! Imorgon 04:30 beger jag mig mot övertorneå igen.. Ganska slitsamt måste jag säga men jag får ju tillbringa mer tid hemma men man blir ganska slut.

Nu ska jag och david passa på att mysa eftersom vi knappt hunnit det i helgen!

Hejss.

PUSS

Idag mår vi bra :-)

mms_img16081 (MMS)

Idag mår vi bra :-)


RSS 2.0