trettioförsta

Hann men en sväng på pdol igår. Vad ska man säga? Varken bu eller bä känns det som. Går ju inte att prata med folk utan att vara milimeter från örat. Ogillas. Nej jag passar nog på pdol, kul att ha varit där men roligare att gå hem. Nej men det är väl helt okej, om det hade gått att prata med folk.

Måste bara berätta att jag inte hunnit bada än. Så fruktansvärt. Men när tatueringen läkt då jävlar. Blir ju inte så länge bort.

Längtar till hösten, eller iallafall när sommaren är slut. Jag längtar efter min och davids lilla semester. Behövs inte så mycket spektakel, bara man får vara med varandra! :D

PUSS

tjugonionde

Tänkte börja med att säga att mitt lillfinger mår bra! Huden börjar ta ihop sig om än det är tunt. Tatueringen mår också bra, det kliar och den är för tillfället inte så vacker. Bild kommer men inte än, inte förns den tagit ihop sig.

Och vet ni vad? Jag har gjort mig av med mina vhsfilmer, det känns litegrann faktiskt. Men jag behöver utrymme så dom får ryka!

Har också plockat ut en massa i mitt förråd. Min walk-in-closet har varit belamrad med grejer. Resväskan jag hade till indien har stått där inne sen maj, inte okej!

Så vitt jag vet så lovades det bra väder idag. Det börjar nog regna snart dock. Inte mig emot, jag kan lika gärna vara inne med gott samvete ibland. Bara det inte regnar ikväll. Det är väl tänkt att jag och david ska in på pdol. Vi får väl se hur seriöst det blir, verkar ju inte vara så många som ska dit.

Nej, friidrott nu.

PUSS

tjugofyra

Måste bara säga först och främst, blev skitanöjd med min tatuering! Riktigt fin! Tog ungefär 2 timmar att göra den men helt klart värt :D

I varje fall så for jag och david efteråt och åt på korvgubben.... I varje fall så råkade jag tippa smältost burken, så klart så höll jag den i höger hand!!!! Och jag säger bara, fyyyyfaaan. Tippade en gång en tekopp på benet men vatten rinner ju av. Smältost sitter kvar vill jag lova. Alltså det var förjävligt. Så nu är jag handikappad. Får väl hoppas det läker fort, men det är mycke hud som är borta.


mitt stackars lilla finger

Bild på tatuering kommer, men finger kändes faktiskt mer akut att visa. ha

 

PUSS


tjugoförsta

haha, alltså kollar på ett program nu. Livet på BB, åh herregud! haha, alltså om man blir så där bitchig då dör jag. haha. så jävla roligt att se. Dock är det väl kanske inte jätte peppande!

Iallafall, har varit på middag hos familjen lundberg/persson idag och myst med både lucas och liam! Mjå, dom är så fina när dom är små! Dom ingiver som ett slags lugn när dom inte gnäller då :D

Nu, tv.

PUSS

tjugonde

Har typ just slutat jobba för dagen. Ska jobba två dagspass sen är jag leeedig! Åhh fan vad jag längtar :D

Sitter och kollar på snabba cash men jag ids nog inte se klart den, har redan sett den på bio men eftersom det inte är något vettigt på tv så fick det bli en film :D

Kan bara säga att idag har jag inte varit kry, inte igår heller för den delen.. Har haft huvudvärk och känt mig allmänt risig.

Har egentligen inget roligt att berätta eftersom jag bara jobbar. Kan bara säga att jag inte hunnit bada än!!!! Alltså något är ju fan fel, jag älskar att bada.... Men det är väl så att man har annat att göra.

nej nu återgår jag till filmen.

PUSS

nittonde

Jobbar 16-22 idag. Var lite ledig på förmiddagen och jag for på stan en sväng! Tröstshoppade för att jag jobbar så mycket. Hittade dock inget fynd, eller kläder direkt heller. Men jag kom hem med 3 par trosor och en annan grej. Skulle lätt klara mig en månad utan att tvätta underkläder, med råge, det finns en del trosor i lådorna....

Längtar som fasen till på fredag är ledig i av 7 dagar jobbar jag bara 1.

på fredag ska jag faktiskt tatuera mig, igen. Kommer bli awsome! Och dessutom får jag träffa min alldeles underbara pojkvän! Och dessutom tillbringa mycket tid tillsammans :D

PUSS


sextonde

Välkommen till världen Liam!

 


sextonde

Just hemkommen från jobbet. Blir två långa dagar i helgen. !2 timmar både lör och sön. Hoppas det går bra!

Sitter och äter ölkorv och tittar på friidrott. Trevligt.

Och idag fick jag äntligen träffa lilla liam. Ska lägga upp bild så fort jag har någon :) Jag hade ju hoppats på en tjej eftersom jag är nu moster till 3 pojkar, men nåh, han var så fin! Det gör ingenting emmeli och tony, alltså att ni inte lyckats göra en tjej! :)

Gjorde också ett upptäckt på jobbet idag. Har under denna sommar jobbat 8 dagar i rad och den gången kan jag väl kanske förstå eftersom det blev knäppt för att jag ville vara ledig midsommar, men iallafall.. Nu har jag påbörjat 7 dagar i rad... Kollade på alla andras schema och som mest så är det en som jobbar 5 dagar i rad. Jag kan inte förstå hur det blivit så här? Ärligt, man blir faktiskt less på människor efter 7 dagar...

PUSS

tionde

Börjar detta inlägg med att säga att jag är riktigt dålig i magen. Det började redan igår, david for iväg och köpte imodium och lite annat. Vågar knappt lämna lägenheten. Börjar bli otroligt less.. Men ikväll är det partajj så jag hoppas den skärper sig.

Skönt att vara ledig också, uppskattas verkligen! Ska väl iväg snart och lämna lite grejer hos mig syster eftersom det är där festen ska äga rum. Tror det kommer bli great! :D


PUSS

sjätte

Nu blir det min sjunde dag på jobbet i rad, jag vet att jag tjatar men jag är seriöst helt slut. kommer inte kunna njuta av mina lediga dagar som börjar på fredag eftersom jag är så trött. kul. nä.

nej alltså jag är på skitdåligt humör, eftersom jag inte fattar hur fan det blivit så här. Och så är det fint väder ute, 23 grader i skuggan och jag ska jobba, alltså det kan inte bli värre.

Alltså, ni hör ju hur jag låter. Borde vara hemma för allas skull.

Måste påpeka att jag ska jobba 10 timmar också. Kan jag också få tillägga att när jag nu vet varför jag är trött så hjälper det inte att jobba så här mycket direkt. usch.

Hejdå............"!E "E"=RE!"?EI#!Q

femte

Trodde aldrig jag skulle överleva helgen men här sitter jag nu, tre arbetsdagar kvar sen 4 dagars ledighet! Kommer bli fantastiskt! Hoppas värdet är med mig, men vad kan man förvänta sig? Iallafall nu väntar vi alla på emmelis bebis att komma ut. Men satan så envis.

Nej nu ska jag till jobbet, har slutat med godis nu så vi får se hur det går, höhö.

Den här bilden är tillägnad bebisen, lily eller liam, kom ut nu för fan!

 

Hejs, PUSS


första

Varför blir det svårare att stiga upp när man ser att det är pissväder ute? hm, funderar på att gå till affären och sedan göra nå lunch. Hade tänkt hålla mig hemma tills jag ska börja jobba. Första dagen avklarat av min åttadagars kamp. haha.

Ikväll blir det att jobba ända till 24. Kommer nog bli mycket folk i farten eftersom att dem flesta kommer ikväll. Jag syftar då på summergames. Verkar som om jag blivit krasslig i halsen också, känns ju mindre bra.

Nej, nu lite tv.

PUSS

RSS 2.0